הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מקבילים אחיזה רחבה לחזה תחתון

ניר669

משתמש פעיל
303
38
נק' מוניטין:
49
303
38
טוב אז בדרך כלל לא הייתי עושה אחיזה רחבה לחזה אבל הייתי עושה אחיזה צרה ליד אחורית ורציתי להוסיף לחזה עוד תרגיל, לא רציתי להתחיל לבד אפילו שראיתי סרטונים והסברים אז ביקשתי ממדריך שיראה את הטכניקה והוא אמר לי שאני עושה טוב מאוד אבל אחרי כל סט הרגשתי את הקדימה של הכתף ואני לא יודע אם זה היה שריר או עצם כי אני לא מאמן ומבודד כתף קדמית בדרך כלל רציתי לדעת אם גם לכם זה קרה או שאולי בכל זאת משהו לא טוב בטכניקה וזה הסיבה?

תודה לעוזרים 😃

בגדול, ככל שמרחיבים אחיזה ומוציאים מרפקים, אתה מתחיל לדמות את זה לבנץ' עם מרפקים flared, כלומר יוצאים החוצה ומתרחקים מהגוף - שזה בדיוק מה שאומרים לך לא לעשות.
אני הייתי עושה מקבילים צר בלבד. רוצה להדגיש את החזה? תטה את הגוף טיפה קדימה, למרות שגם זה מיותר, פשוט תעשה מקבילים עם המשקל המירבי שאתה מצליח להרים. אני מבטיח לך שהחזה יעבוד קשה מאד יחד עם היד האחורית.

• פותח/ת השרשור
בגדול, ככל שמרחיבים אחיזה ומוציאים מרפקים, אתה מתחיל לדמות את זה לבנץ' עם מרפקים flared, כלומר יוצאים החוצה ומתרחקים מהגוף - שזה בדיוק מה שאומרים לך לא לעשות.
אני הייתי עושה מקבילים צר בלבד. רוצה להדגיש את החזה? תטה את הגוף טיפה קדימה, למרות שגם זה מיותר, פשוט תעשה מקבילים עם המשקל המירבי שאתה מצליח להרים. אני מבטיח לך שהחזה יעבוד קשה מאד יחד עם היד האחורית.
סבבה תודה, נראה לי שזה גם יותר ישמור ויהיה בריא לכתפיים כי אני לא בטוח ב100% באחיזה הזאת

מסכים עם כל מילה,
קל מאוד להגיע לאימפינצמנט בכתף מהמקבילים, להרבה האנשים כואב הכתף, במקרים האלו אני ממליץ לא לבצע את התרגיל לפחות לא במנח הכואב

רק רוצה להדגיש שאם בכל זאת אתה עושה את המקבילים באחיזה רחבה, תדאג למשוך את השכמות לאחור וכתפיים לאחור,
כך תוריד עומס מיותר מהרוטאטור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית