הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה|שריפת קלוריות באימון כח

• פותח/ת השרשור manor94
  • פורסם בתאריך

manor94

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
שלום,
קניתי לפני שבוע שעון polar ft80
בשעון ניתן לבצע תוכנית של אימון כח שנבנה לפני האימון בהתאם
למשל אני יעשה bench press אז אני אני מגדיר בשעון 3 סטים כפול 7 חזרות של 80 קילו למשל והשעון על פי הדופק שלי מציג לי מתי להתחיל את הסט הבא כככה למהלך כל האימון
התחלתי את האימון עם ריצה של 7 דקות בערך
ואז את האימון כח שארך כשעה וכמה דקות בודדות
קיבלתי בסוף האימון ששרפתי כ1300 קלוריות במהלך כל האימון שארך שעה ו20
יש לציין שהדופק שלי היה בממוצע של 153 בסיכומו של אימון והמקסימלי היה 165
רציתי לשאול אם הכמות הקלוריות שהיה רשום לי באמת הגיוניות?
אם יש צורך לדעת שוקל 86 גובה 1.86 בן 21 כ15.5 אחוז שומן

לא. הכמות שרשומה לא הגיונית בכלל. אני אופתע גם אם חצי מהכמות שרשומה היא הגיונית. תעיף את השעון הזה ואל תתאמן איתו. אל תתן למכשיר מטופש להכתיב לך מתי אתה מוכן להכנס לסט.

😆😆
איזה חתיכת גרוטאה.
לא רוצה לבאס אחי אבל זה פשוט נתון כל כך רחוק מהמציאות.
במקרה הטוב אולייי שרפת 250 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
להעיף אני לא יעיף
לגבי הקלוריות כשעשיתי ריצה של 40 דק הוא הראה לי ששרפתי 700 קלוריות דבר דיי הגיוני אניי חושב בסך הכל וגם בנוסף היה לי אימון כח של 50 דק' ובו הראה לי ששרפתי 500 קלןריות דבר יותר הגיוני אני לא יודע מאיפה היה הפער הזה אני רק שאלתי כדי לוודא
ויש לי עוד שאלה שיכול להיות שלזה צריך להתייחס אולי
מתוך הקלוריות האלה כתוב שנשרף 11 אחוז קלוריות שומן כלומר כ140 קלוריות יכול להיות שזה מה ששרפתי במהלך האימון?

נערך לאחרונה:
שלום,
קניתי לפני שבוע שעון polar ft80
בשעון ניתן לבצע תוכנית של אימון כח שנבנה לפני האימון בהתאם
למשל אני יעשה bench press אז אני אני מגדיר בשעון 3 סטים כפול 7 חזרות של 80 קילו למשל והשעון על פי הדופק שלי מציג לי מתי להתחיל את הסט הבא כככה למהלך כל האימון
התחלתי את האימון עם ריצה של 7 דקות בערך
ואז את האימון כח שארך כשעה וכמה דקות בודדות
קיבלתי בסוף האימון ששרפתי כ1300 קלוריות במהלך כל האימון שארך שעה ו20
יש לציין שהדופק שלי היה בממוצע של 153 בסיכומו של אימון והמקסימלי היה 165
אם יש צורך לדעת שוקל 86 גובה 1.86 בן 21 כ15.5 אחוז שומן
באימון כוח שרפת 150-200 קלוריות, בריצה בהתחלה אולי עוד 100.
דופק ממוצע לא רלוונטי בעבודה עם מנוחות שמושפעות מהדופק שקדם למנוחה.. לכן שעון דופק לא טוב לדברים האלה.. היה על זה שרשור לא מזמן, תריץ חיפוש

ריצה של 40 דק הוא הראה לי ששרפתי 700 קלוריות דבר דיי הגיוני
בעקרון בריצה רגילה לבנאדם ממוצע אתה שורף בממוצע 70 קלוריות ב10 דקות. המספר הזה לא הגיוני בכלל. חוץ מזה אימוני כוח לא עצימים כמו אימונים אירוביים.
להעיף אני לא יעיף
חבל
היה לי אימון כח של 50 דק' ובו הראה לי ששרפתי 500 קלןריות
בממוצע, לפי מה שיצא לי לקרוא, אתה שורף כ10 קלוריות בכל סט עבודה. אז המספר הזה לא הגיוני בכלל גם כן.
מתוך הקלוריות האלה כתוב שנשרף 11 אחוז קלוריות שומן כלומר כ140 קלוריות יכול להיות שזה מה ששרפתי במהלך האימון?
זה לא רלוונטי מאיפה הגיעו הקלוריות האלו, זה לא שיש לך השפעה על זה, בסופו של דבר אתה משלים את הקלוריות שנשרפו עד שאתה מגיע לגרעון הקלורי הרצוי

הדופק הממוצע באימון נראה לי מאוד גבוה. איך הסטים שלך באימון? כמה מנוחה בין סט לסט?

• פותח/ת השרשור
המנוחה שלי היא בערך דקה דקה וחצי
ולבגי הקלוריות התקשרתי לחברת פולאר והם הסבירו לי שחשוב מאוד להגדיר את הvo2max שלי כראוי וזה יכול להוביל ללתוצאות חריגות כאלה של חישןב קליריות לא נכון אז העדכן בהמשך אם זה פתר לאחר שאני יבדוק את העניין

פורם של powerlifting ודקה וחצי מנוחה לא הולך ביחד
אני עושה סט, משאיר את המגבת.
הולך שותה קולה, יושב עם המאמנים עושה צחוקים, כשמישהו בא אלי ושואל אותי אם אני שם בסקוואט אז אני נזכר ונכנס לעוד סט.

בעקרון בריצה רגילה לבנאדם ממוצע אתה שורף בממוצע 70 קלוריות ב10 דקות. המספר הזה לא הגיוני בכלל. חוץ מזה אימוני כוח לא עצימים כמו אימונים אירוביים.

מאיפה הבאת את.הנתון הזה?
אני 120 קג,רץ.עם שעון ורצועה,ב50 דקות ריצה שורף 1200 קלןריות לערך.

הנוסחא אומרת קלוריה אחת לקילוגרם אחת לקילומטר,
הבחור רץ 40 דקות שזה נגיד 7 קילומטר כפול המשקל שלו זה פלוס מינוס 600 קלוריות,ככנ שהגיוני מה שהוא אומר

אם הוא רץ 10 ק"מ זה הגיוני...
השאלה אם הוא רץ 10 ק"מ ב-50 דק' על משקל של 120 ק"ג, שזה מכובד מאוד
אני לא מכיר אנשים ששוקלים 120 קילו ובכלל יודעים לרוץ. אני אופתע אם הריצה היא מעבר למהירות 9 בהליכון, ובמקרה הזה 1200 קלוריות זה אולי פי 2 יותר ממה שהוא באמת שורף. למרות שאם מוסיפים את הAFTERBURN למשוואה אפשר להגיע למספרים יותר קרובים למספר שהוא ציין

אני לא מכיר אנשים ששוקלים 120 קילו ובכלל יודעים לרוץ. אני אופתע אם הריצה היא מעבר למהירות 9 בהליכון, ובמקרה הזה 1200 קלוריות זה אולי פי 2 יותר ממה שהוא באמת שורף. למרות שאם מוסיפים את הAFTERBURN למשוואה אפשר להגיע למספרים יותר קרובים למספר שהוא ציין

היהירות שלך גובלת בחוצפה.
אשמח שתבוא לראות אותי רץ בחצי מרתון הבא.
120 קג 1.95
בנוסף מתאמן במשקלים לא רעים בכלל.
והנוסחה שכתבתי לך היא הדרך הנכונה לבדוק
נ.ב
אני רץ.בקצב 4:40 לקמ,קצת יותר מ9 בהליכון שלך

120 קג 1.95
נ.ב
מרשים מאוד!

120 קג 1.95
נ.ב
אם זה אמיתי אז באמת מאוד מרשים. אני שוקל 30 קילו פחות ורץ הרבה יותר גרוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית