בן 18, 66 קילו בבוקר(אולי טיפה טיפה פחות) ו67.5 קילו כשאני מרגיש מלא.
זה אני לפני שלושה חודשים(הצטרפתי לחדכ חודש אחרי, אז השינוי מאז לא משמעותי כל כך) :
תמונה - הערכת א"ש
וזה אחרי חודש שינוי בsw
https://www.lbs.co.il/logs/152/update?update=9713
63.5 קילו בערך.
במהלך השלושה חודשים האלו(יותר נכון שלושה חודשים ושבוע) הייתי באמצע שתיים עשר יום משותק בגלל דלקת גרון, ואחר כך בעשרה ימים של טיול שתייה, מסיבות ואוכל לא תקין. האמת נהנתי בטירוף, אבל בטח פגע בתהליך.
סך הכל עליתי חודש אחרון(שבו חזרתי מהטיול, ולמסה היותר רצינית) באזור הקילו וחצי, כשעד אז עליתי רק 700 גרם כל חודש. יש מצב שזו עלייה של נוזלים, כי חזרתי למסה והנוזלים "חזרו"? אפילו שלא זכורה לי ירידה בכלל במהלך הדלקת גרון או הטיול.
העלייה הרגישה לי מהירה מידי, מכיוון שיש לי חודשיים לאימונים "נורמלים"(ואז מתגייס, פעמיים בשבוע סטריט ואימוני טבעות, ואוכל לא משהו). בגלל זה אני רוצה להגיע למצב שאהיה שלם עם האחוז שומן, ושלא יעבור את ה13 .
עכשיו אני מרגיש שהגזמתי, אשמח להמלצות מה לעשות מכאן...
בכל מקרה, אשמח להערכה של אחוז שומן, השוואה למצב הקודם וחוות דעת בונה ואובייקטיבית על ההתקדמות.
שינוי במשקלי עבודה(הכל כולל מוט):
בנץ מ 40 קילו 3X10, הגעתי ל 57 קילו 3X7
סקוואט ממוט ריק 3X8 הגעתי ל3X8 עם 30 קילו(פציעה בברך)
מתח מ3X7 הגעתי ל3X8 עם 4 קילו
מקבילים מ3X6 ל3X8 עם 4 קילו
מילטרי פרס ממוט ריק ל27 קילו 3X6
יד קדמית מ8-9 קילו כל יד 3X8-10 ל12 קילו 3X10
וסוף סוף, לתמונות:
מהצד רפוי:
מקדימה מכווץ:
מקדימה רפוי:
בקיצור השאלות:
1.איך ההתקדמות? הכל תקין? לעשות אולי עלייה איטית יותר?
2.מה הא"ש?
3.מה אתם ממליצים לעשות בחודשיים הקרובים?
תודה רבה מראש על הזמן וההשקעה !
זה אני לפני שלושה חודשים(הצטרפתי לחדכ חודש אחרי, אז השינוי מאז לא משמעותי כל כך) :
תמונה - הערכת א"ש
וזה אחרי חודש שינוי בsw
https://www.lbs.co.il/logs/152/update?update=9713
63.5 קילו בערך.
במהלך השלושה חודשים האלו(יותר נכון שלושה חודשים ושבוע) הייתי באמצע שתיים עשר יום משותק בגלל דלקת גרון, ואחר כך בעשרה ימים של טיול שתייה, מסיבות ואוכל לא תקין. האמת נהנתי בטירוף, אבל בטח פגע בתהליך.
סך הכל עליתי חודש אחרון(שבו חזרתי מהטיול, ולמסה היותר רצינית) באזור הקילו וחצי, כשעד אז עליתי רק 700 גרם כל חודש. יש מצב שזו עלייה של נוזלים, כי חזרתי למסה והנוזלים "חזרו"? אפילו שלא זכורה לי ירידה בכלל במהלך הדלקת גרון או הטיול.
העלייה הרגישה לי מהירה מידי, מכיוון שיש לי חודשיים לאימונים "נורמלים"(ואז מתגייס, פעמיים בשבוע סטריט ואימוני טבעות, ואוכל לא משהו). בגלל זה אני רוצה להגיע למצב שאהיה שלם עם האחוז שומן, ושלא יעבור את ה13 .
עכשיו אני מרגיש שהגזמתי, אשמח להמלצות מה לעשות מכאן...
בכל מקרה, אשמח להערכה של אחוז שומן, השוואה למצב הקודם וחוות דעת בונה ואובייקטיבית על ההתקדמות.
שינוי במשקלי עבודה(הכל כולל מוט):
בנץ מ 40 קילו 3X10, הגעתי ל 57 קילו 3X7
סקוואט ממוט ריק 3X8 הגעתי ל3X8 עם 30 קילו(פציעה בברך)
מתח מ3X7 הגעתי ל3X8 עם 4 קילו
מקבילים מ3X6 ל3X8 עם 4 קילו
מילטרי פרס ממוט ריק ל27 קילו 3X6
יד קדמית מ8-9 קילו כל יד 3X8-10 ל12 קילו 3X10
וסוף סוף, לתמונות:
מהצד רפוי:
מקדימה מכווץ:
מקדימה רפוי:
בקיצור השאלות:
1.איך ההתקדמות? הכל תקין? לעשות אולי עלייה איטית יותר?
2.מה הא"ש?
3.מה אתם ממליצים לעשות בחודשיים הקרובים?
תודה רבה מראש על הזמן וההשקעה !