הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך נראה מונופול בסופרמרקט - מתוך הסדרה ''מגש הכסף''

הוא שאל מה אני רוצה,יכולתי גם לענות מליון דולר(טוב נו אולי זה קצת יותר ריאלי).
אז לפי מה שאני מבין ממך הסיכום שיחה הוא כזה:

אתה: הממשלה חרא

אני: מה אתה רוצה?

אתה: שיחליפו את ביבי

אני: למה?

אתה: כי אני רוצה שמישהו יעשה משהו בלתי אפשרי, וביבי לא יעשה את זה

אם אני מפספס משהו אשמח אם נדון על משהו רציני

אז לפי מה שאני מבין ממך הסיכום שיחה הוא כזה:

אתה: הממשלה חרא

אני: מה אתה רוצה?

אתה: שיחליפו את ביבי

אני: למה?

אתה: כי אני רוצה שמישהו יעשה משהו בלתי אפשרי, וביבי לא יעשה את זה

אם אני מפספס משהו אשמח אם נדון על משהו רציני

ביבי שמיבי זה לא באמת מעניין,גם אם יעלה בוז'י או צילי או גילי זה לא ישתנה,כי העם טיפש והולך אחרי מי שפופולארי,לא מי שיעשה משהו.
וזה לא הממשלה חרא,הממשלה זאת השתקפות של העם,העם לא מבין בכלכלה ורואה רק את התחת שלו ואז נוצרות 10 אלף קבוצות לחץ,כי כל אחד רוצה משהו אחר.
זוג צעיר רוצה לקנות דירה אז רוצה שהדירות יעלו פחות,שוכרי הדירות רוצים להרוויח כסף אז רוצים שהדירות יעלו יותר.
אם יעלה מישהו עם דעות כלכליות כמו בנט,אבל שלא מעניין אותו דעת קהל(אבל זה לא יקרה כי דעת קהל זה הפאקטור היחיד שיעלה מישהו לראשות הממשלה(כבר אמרנו שהעם טיפש?)) רק אז יהיה שינוי.

אנחנו פה מתווכחים,שמאל ימין,חרדי חילוני,סוציאליסט קפיטליסט, אבל זה וויכוח סרק,כי פוליטיקאים לא מעניין אותם לשנות שום דבר,הדבר היחיד שמעניין אותם זה שייזכרו את השם שלהם בבחירות והם ימשיכו לקבל משכורת על כלום,כל שאר הדברים בכלל לא באג'נדה שלהם,אלא בשלנו.
הרי תחשוב על זה,גם אם ביבי יקבל 120 מנדטים לא יהיה פה בטחון,וגם אם בוז'י יקבל 120 מנדטים לא יהיה פה שלום,כי לאף אחד מהם לא אכפת.

פתרון מעולה.. אז יחסית אליך ראשי הממשלה עד עכשיו מעולים. מה הבעיה?
ההבדל היחיד זה שהם עושים את זה בשושו ולא בגלוי,אה לא ידיעות מדווחים על שהייה של שבוע בארה"ב במיליון וחצי דולר(מה עם שאר העודף מהמסים?)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית