הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו יכול לעזור לי במציאת תכנית אימונים?

Shacking

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
אני קונה משקולות של 5-7 מישהו יכול לעזור לי במציאת תכנית אימונים שתתאים לי? אני בן 12.... ואל תגידו אתה מתאמן סתם, אתה לא תתנפח ואין לך רמת טוסטרון מספיק גבוהה... את זה אני יודע אבל אני רוצה תכנית אימונים כדי להיתחזק.... ואם צריך אז :גובה 1.63
משקל:47

תודה רבה!😉

אני קונה משקולות של 5-7 מישהו יכול לעזור לי במציאת תכנית אימונים שתתאים לי? אני בן 12.... ואל תגידו אתה מתאמן סתם, אתה לא תתנפח ואין לך רמת טוסטרון מספיק גבוהה... את זה אני יודע אבל אני רוצה תכנית אימונים כדי להיתחזק.... ואם צריך אז :גובה 1.63
משקל:47

תודה רבה!😉
בלי שום קשר לרמות הטסטוסטרון שלך 5-7 קילו זה כלום, תוך חודש-חודשיים אתה כבר תמצה את כל מה שהמשקולות האלה יכולות לתת לך, שזה ממש לא הרבה. עדיף לך להירשם למכון כושר.

• פותח/ת השרשור
אני נרשם עוד שנה בינתיים אני רוצה להיתאמן בבית, אני יקנה עוד משקל אם צריך, איזה משקל כדאי?

אני נרשם עוד שנה בינתיים אני רוצה להיתאמן בבית, אני יקנה עוד משקל אם צריך, איזה משקל כדאי?
אתה יכול לקנות משקולות עם פלטות מברזל, יש לי כאלה בבית מ2.5 עד 20 קילו כל משקולת, עלו לי בסביבות ה300-400 שקלים אם אני זוכר נכון. אתה יכול לקנות גם עוד פלטות ככה שתוכל להעמיס מעל 30 קילו בכל משקולת אם אתה צריך.

• פותח/ת השרשור
תירגעו אני כולה בן 12 ומשה 6-8 קילו זה דיי קשה לי בתווח ה5-8 חזרות ועוד כל הסטים אז נראה לי זה יספיק... The Sun עדיף שתילך להצחיק במקום אחר....

אז קיצר איזה תכנית כדאי לי לעשות ?? AB, FBW מה כדאי?? (AB ו FBW זה רק דוגמאות אפשר גם תכנית אחרת)🆘

לא יודע עד כמה אתה בן 12, ילדים בני 12 לא בדיוק כותבים כמוך.
בכל מקרה זה לא משנה איזה תכנית תעשה כל עוד תעשה אותה טוב, ורואים שכולכם זקנים ולא זוכרים איך הייתם בגיל 12, בגיל הזה המשקל הזה יספיק לו P:

ואני עדיין חושב שיחסוך את הכסף וילך לעשות אימונים במשקל גוף מאשר עם 5 קילו.

ואני עדיין חושב שיחסוך את הכסף וילך לעשות אימונים במשקל גוף מאשר עם 5 קילו.
אני די מסכים, האפשרות הכי טובה עד שאתה נרשם לחדר כושר היא פשוט לעשות מתח, מקבילים, שכיבות שמיכה, ברפיז, כפיפות בטן, סקוואטים, לאנג'ים וריצה, ולהיות במאזן קלורי חיובי ככה שתעלה במשקל.

• פותח/ת השרשור
אוקיי ורק שתדעו עכשיו אני מתאמן במשקל גוף מתח שכיבות שמיכה וכפיפות בטן והוספתי גם סקוואט לא מזמן, מה זה ברפיז ולאנגים?? אני ישמח להוסיף עוד תרגילים לתוכנית, אתם יכול להגיד לי כמה חזרות כדאי לי בכל סט וכמה סטים?? תודה 😃 ולזה שכתב שאני לא בן 12 כי אני לא כותב כמו אז תתפלא אני באמת 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית