הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טעם en חלבון

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
קראתי בהמלצות ראיתי שהשוקו שוקולטה הוא מעולה לפי הביקורות של הפורום , ראיתי גם שהשוקולד לבן לא רע אבל קצת מתוק,

חוץ מבננה ועוגיות ,שנשבר לי מהם, ממי שטעם את הכל כי התות מסקרן אותי והשוקולד לבן גם כןןןן

אני צריך את הטעם שהכי טוב עם מים!!!!

יש לך אשכול ביקורת מוצרים,אם התכוונת שהסתכלת בו כבר אז אין לי מושג על איזה טעם להמליץ

קניתי תות. לא ממליץ עליו במיוחד.
אם אתה אוהב ממש מתוק שוקולד לבן יתאים.
שוקולד רגיל יתאים לרוב האנשים.

אתמול רכשתי קרם עוגיות, הבחור שהיה לפניי שאל על התות, המוכר אמר לו שזה טעם טוב אבל לא הכי נמכר ופופולרי, אני אישית התלבטתי בין הקרם עוגיות לשוקולד, השוקולד לבן הבנתי שמאוד מתוק אך טעים מאוד ! לדעתי, תחשוב איזה טעם חסר לך ואתה לא מרשה לעצמך לאכול ברגיל ביום יום (למשל שוקולד) ולפי כך תבחר.

• פותח/ת השרשור
קניתי שוקולד רגיל ואני קצת מתחרט ,
טעמתי כמה טעמים.
לדעתי התות הכי מיוחד ..

אתמול רכשתי קרם עוגיות, הבחור שהיה לפניי שאל על התות, המוכר אמר לו שזה טעם טוב אבל לא הכי נמכר ופופולרי, אני אישית התלבטתי בין הקרם עוגיות לשוקולד, השוקולד לבן הבנתי שמאוד מתוק אך טעים מאוד ! לדעתי, תחשוב איזה טעם חסר לך ואתה לא מרשה לעצמך לאכול ברגיל ביום יום (למשל שוקולד) ולפי כך תבחר.
תוסיף את זה בבקשה לפוסט של ביקורת מוצרים,יכול לעזור בעתיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית