הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שיא עולם סקוואט עם רצועות עד 110 ק"ג

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
שיא עולם (all time) בסקוואט עד 110 ק"ג raw עם רצועות - 402.5 ק"ג. בוצע ע"י Mauro Spinardi. הצרה היא שאני לא יודע איך עושים לפה קישור מהפייסבוק שלו, אז מי שמעוניין יכול ליראות שם (לי זה ניראה גבוה, אך הזוית בעייתית).

אותי בכלל לא מעניינים אף אחד משיאני העולם. אני רואה פה את סטס, דניאל, אליק ועוד הרבה מהילדים שמדברים פה על כל מיני אלופי עולם בPL ואני לא יודע בכלל מי זה 80% מהם. אני אוהב את הספורט בכל מקרה בלי קשר לשיאני העולם למיניהם וכמוך אני גם מעדיף להשתתף או לראות משתתפים בלייב.
לדעתי זמן זה לא מה שיהרוס את הספורט כי תמיד יבוא דור צעיר חדש עם רעל להגיע לשיאים חדשים ולצבור מדליות. WL קיים כבר הרבה שנים ולא הוסיפו לו שום חליפות או כסאות עם קפיצים ועדיין הוא מאוד פופולרי בעולם.

כן , אבל פה כבר מה שאתה אומר נשמע כמו איזה כדורגל שמשחקים בשכונה . באים חברה מחדרי כשר , משתתפים ,שמחים , וכמה מהם אפילו מרימים יותר מכולם . ואז קוראים לו אלוף משהו .
אם נחזור לנושא האשכול , זאת הסיבה שאנחנו רואים סקוואטים כאלו . שזה מאורגן כמו כדורגל שכונתי , וכל איגוד מחליט על חוקים משלו (אני אישית תכלס חושב שאין בעיה עם אלף איחודים , כל עוד הכל אותם חוקים . יש ענפי ספורט כאלו ,ואפיו מצליחים מאוד כמו אגרוף ) . בסוף גם יוצא שחברים שופטים אחד את השני . זה לא מצב תקין . קיצר הנושא הזה נטחן פה אלף פעמים .

אני לא בוכה פה על אחרית הימים והרס הספורט וכל זה , רק שלפעמים אנחנו רואים סקוואטים כאלו מוזרים (יש יותר גרועים , יש אנשים שמסקוויטים מאוד רחב ,ככה שהרגליים כמעט בצידי הגוף . אין סיכוי פיזית בכלל לשבור את המקביל ככה ) . ובנצים נורא מוזרים , שאנשים (נשים חח) מורידים חצי ס"מ .

ווייטליפטינג , כמו שאמרתי עוד רחוק מלהגיע למיצוי , גם קלין אנד גרק וגם סנאצ דורשים המון שנים שאתה יכול להמשיך להשתפר בהם . הן מבחינת כוח , הן מבחינת מהירות , גמישות ,וכו וכו . בפאוורליפטינג כל מה שיש לך להשתפר בו הוא כוח , ואולי תמרון מנופים שאתה לומד עם הזמן (אולי דורש קצת גמישות , וקצת ניסיון עם הזמן ) .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית