עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כלום לא יעזור, רק תכנון נכון של האימונים ותזונה טובה.רציתי לדעת אם יש למישהו שם של משחה שתעזור לשרירים תפוסים, נתפס לי בעיקר החזה, הגב והגב התחתון וזה קורה בערך אחרי 90% מכל האימונים שלי ונמשך יומיים אפילו שלושה.
וגם האם מישהו חושב שיש משהו שיותר יעזור ממשחה (אני לא רוצה לקחת מגנזיום)
לא חושב שהמזגן זאת בעיה בחדר כושר אולי בחדר שלי...יש מצב שיש לך מזגן חזק מאוד בחדר כושר? תנסה להתלבש ישר אחרי האימון. זאת יכולה להיות סיבה לזה. יכול להיות גם שאתה מגיע לOVERTRAINING מתוכנית אימונים קשה מדי, ממליץ להעלות אותה לפה. הכי טוב לעשות את השינויים הדרושים כדי להמנע מזה
בנוגע למשחה אני לא בטוח כי אני לא מבין בזה, חכה לתגובות של אחרים
ממליץ לרשום גם כמה סטים וחזרות אתה מבצע בכל אחדלא חושב שהמזגן זאת בעיה בחדר כושר אולי בחדר שלי...
לגביי התוכנית AB למסה 4 פעמים בשבוע
A
חזה - בנץ פרס , דאמבל פרס שיפוע חיובי , פרפר
כתפיים - שולדר פרס עם משקולות , הרחקה לצדדים , פשיטה על ספסל בשכיבה על הבטן (לא מכיר את השם של התרגיל)
יד אחורית - מקבילים , פשיטת מרפק
B
רגליים - לג פרס, דדליפט
גב - מתח ,חתירה במכונה, פולאובר לגב
יד קדמית - מוט W כפיפות מרפק , כפיפת מרפק עם משקולת אחת (לבודד)
בטן - כפיפות בטן
יכול להיות אבל זה לוקח לזה 3 ימים להשתחרר ואז יש כבר עוד אימוןלי בדרך כלל השרירים לא תפוסים אבל לפעמים יש כמה מזדיינים ששמים 16 מעלות ואז כל שריר בגוף שלי נתפס.
ולא הבנתי מה הבעיה בשרירים תפוסים? קורה לפעמים שיש דומס אולי זה מהשיש לך?
כל תרגיל 3 סטים ובסדר תרגילים שכתבתי תרגיל ראשון 8 חזרות שני 10 חזרות שלישי 12 חזרותממליץ לרשום גם כמה סטים וחזרות אתה מבצע בכל אחד
תוכנית האימונים לא משהו אבל אני לא חושב שהיא תגרום לOVERTRAINING. מצטער, אין לי עוד מה לייעץ לך, אולי להוריד טווח חזרות כי יכול להיות שהפעלה של סיבי השריר האדומים גורמת לזה וזה מתרחש בעיקר בסטים של 10-12 חזרות.יכול להיות אבל זה לוקח לזה 3 ימים להשתחרר ואז יש כבר עוד אימון
כל תרגיל 3 סטים ובסדר תרגילים שכתבתי תרגיל ראשון 8 חזרות שני 10 חזרות שלישי 12 חזרות
חוץ מדדליפט
למה לא משהו?תוכנית האימונים לא משהו
הסברתי למה בהמשך למשפט שציטטת. בנוסף היא לא אידיאלית מבחינת חלוקת תרגילי בסיס.למה לא משהו?