הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בניית תוכנית אימונים למתאמן שלא יכול ללחוץ

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
אהלן. יש לי כבר כחודשיים פציעת כתף שלא מאפשרת לי לבצע שום תרגילי לחיצה באף שיפוע והכאבים נוצרים כבר במשקלים נמוכים. אני כרגע עובר טיפולי פיזיוטרפיה אז כנראה בסופו של דבר היא תעבור אבל זה יכול לקחת עוד כמה חודשים טובים.

אני רוצה לבנות תוכנית אימונים לחיטוב שתאפשר לי לתת דגש לסקוואטים ולדד ליפטים ללא עירוב של לחיצות בכלל.

אשמח לשמוע הצעות
תודה.

אני לא מכיר פציעה קלאסית כלשהי שמתאימה לתיאור שלך. תשיג אבחון רפואי (כנראה שבשביל אבחון 100% יהיה צורך בצילום, וקשה להשיג צילומים לבעיות שלא הולכים לנתח) ואז נהיה יותר חכמים.

• פותח/ת השרשור
אני לא מכיר פציעה קלאסית כלשהי שמתאימה לתיאור שלך. תשיג אבחון רפואי (כנראה שבשביל אבחון 100% יהיה צורך בצילום, וקשה להשיג צילומים לבעיות שלא הולכים לנתח) ואז נהיה יותר חכמים.
עשיתי כבר 2 צילומים. US ורנטגן. אולי יתמזל מזלי ואקבל הפניה לMRI. בכל מקרה תודה רבה על כל העזרה שלך אני כבר אקח מפה את העניינים, כבר קבעתי תור לאורטופד ל24.9 ואעדכן לגבי הכתף בהמשך!

עשיתי כבר 2 צילומים. US ורנטגן. אולי יתמזל מזלי ואקבל הפניה לMRI. בכל מקרה תודה רבה על כל העזרה שלך אני כבר אקח מפה את העניינים, כבר קבעתי תור לאורטופד ל24.9 ואעדכן לגבי הכתף בהמשך!
מניסיוני, תחפש פיזיותרפיסט טוב, ההבנה והידע המעשי שלהם בפציעות ספורט היא גבוהה משל אורטופד ממוצע.
אל תיקח כדורים נגד דלקת, הם מפריעים לפעולה הטבעית של הגוף לריפוי (=דלקת).
הייתי מנסה במקומך עבודה פיזיותרפית על חגורת הכתפיים: קלין בדאמבלים, הרחקות, הנפות קדימה, שראגס.
הכל במשקלים קטנים לחזרות גבוהות, מדי אימון (נניח מדי יומיים), עם הרבה מתיחות מסביב.

אל תיקח כדורים נגד דלקת, הם מפריעים לפעולה הטבעית של הגוף לריפוי (=דלקת).
אתה יוצא מנקודת הנחה שבגלל שזה התהליך הטבעי של הגוף לריפוי, זה התהליך הנכון והאידיאלי?
הנה זריקה למציאות: לאמא אדמה לא איכפת מהבנץ' שלך, ואפילו לא מההישרדות שלך כאינדיוידואל.

אתה יוצא מנקודת הנחה שבגלל שזה התהליך הטבעי של הגוף לריפוי, זה התהליך הנכון והאידיאלי?
לא. אני יוצא מנקודת הנחה שהפסקת התהליך הטבעי בלי שום אלטרנטיבה זה דבר מטומטם.

לא. אני יוצא מנקודת הנחה שהפסקת התהליך הטבעי בלי שום אלטרנטיבה זה דבר מטומטם.
אם ככה, אז לא יכול להיות שהיה מישהו שלקח כדורים אנטי דלקתיים בלי לעשות כלום בנוסף וזה פתר לו את הבעייה?
כי זה קורה כל הזמן, אתה יודע.

גילוי נאות: אני לא חושב שאנטי דלקתיים תמיד פותרים את כל הבעיות. אבל לפעמים כן, תלוי במצב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית