הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בוסטון וניו יורק- טיפים

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך
אבל האמת,שניו יורק כל כך מדהימה שרק כשחזרתי בערב יחסית מאוחר (יצאנו ב8 בבוקר מהמלון,חזרנו ב8-9 בערב לרוב) מתנו מעייפות. אם אתה מתכנן לראות המון מהעיר...קח בחשבון שאולי לא יהיה לך מספיק זמן להתאמן
גם נכון. שכחתי מזה. אני חוזר למלון אחרי יום סיבובים בניו יורק, כשאני סופר את הצעדים ומשכנע את עצמי לא להתמוטט בדרך.
תנסה סקוואט אחרי זה!! אני בטוח שתשבור PRים כמו מטורף!!

• פותח/ת השרשור
גם נכון. שכחתי מזה. אני חוזר למלון אחרי יום סיבובים בניו יורק, כשאני סופר את הצעדים ומשכנע את עצמי לא להתמוטט בדרך.
תנסה סקוואט אחרי זה!! אני בטוח שתשבור PRים כמו מטורף!!
אתה עוד תופתע...

מלון בבוסטון, מישהו?
חנות של נעלי ליפטינג ו goodies אחרים בזול בניו יורק, מישהו ?

בעצם אפשר למצוא נעלי ליפטינג בזול יותר, ניו יורק או בוסטון?
אני לא יכול לתת לך מקום ספציפי באף אחת מהן לאיפה אפשר לקנות נעלי ליפטינג,מה שכן-רוב הסיכויים שבבוסטון תמצא ביותר זול,כי ניו יורק יקרה בכל אספקט
כמה שפחות מוטיבים של כשרות- יותר טוב. אם יש לך שמות של המבורגריות אמריקאיות משוגעות כאלה, גדלים ענקיים ותוספות פסיכיות אני אשמח.

לגבי האימונים אני בדעה של זיו. אם לא הייתי אוהב להתאמן לא הייתי מתאמן גם בארץ.
בניו יורק-shake shak
רשת של המבורגריות מאוד מוצלחת בכל רחבי ניו יורק,מאוד טעימה, קח בחשבון שזה לא עובד בשיטה של מלצרות-אתה נכנס למסעדה ויש תור..יצא לנו לפול על סניפים שהיינו צריכים לחכות 20 דקות,ואחר שפשוט נכנסו ולא היינו צריכים לחכות. בכל אופן בשביל החוויה שווה לנסות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית