הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בנץ פרס בss

• פותח/ת השרשור aviab
  • פורסם בתאריך

aviab

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אני חודשים עם התוכנית יחסית מתחיל, והמשקלים כרגע עולים בתדירות של פעם בשבוע אבל הבנץ כבר שלושה שבועות תקוע. ניסיתי ריסט ועדיין קשה, זה קורה רק בבנץ. חייב לציין שאני מרגיש מעולה עם שאר התוכנית. בכללי אני מרגיש שהחזה לא עובד חזק מספיק לעומת שאר הגוף והוא מפגר אצלי מאחורה בזמן שהגב והרגליים רק גדלים ^^ השאלה שלי היא האם להוסיף תרגילי עזר לחזה? ואם כן איך ומתי.(משו שניסיתי להמנע ממנו מאוד אבל אני תקוע חזק)..נ.ב אוכל וישן כמו שצריך זה לא חלק מהמשוואה.

• פותח/ת השרשור
מקבילים ישר אחרי הבנץ? 3 סטים על מקס חזרות יעשה את העבודה? אני מפחד שזה יפגע לי במשקל בתרגיל שיבוא אחריו. אבל שווה לנסות..

תן נתונים - מ.ג, גובה, גיל, מה השתנה במשקל הגוף בשבועיים האחרונים?
וכמובן משקלי עבודה.

האם כבר הכנסת צ'ין אפס? אם לא, תכניס. אם כן, יכול להיות שיש צורך להוסיף את התרגיל הבא:

• פותח/ת השרשור
אני מכיר את העבודה שלו על הטרייספס, שקלתי האמת להוסיף את זה כחלק מהאימון. אבל שוב אני ממש מפחד שזה יפגע בהתקדמות על המוט בשאר התרגילים.בן 23 גובה 1.78 שוקל נכון להיום 74. והאמת, הדבר היחיד שהשתנה בשבועות האחרונים הוא שהחלפתי גיינר שמקצץ בחצי מכמות הפחממה בגיינר שהשתמשתי עד עכשיו. כתוצאה מזה נתקעתי טיפה במשקל ואפילו ירדתי טיפטיפה(משחקי נוזלים נראלי) אבל ההתקדמות במשקלים על המוט ממשיכה(חוץ מהבנץ כמובן).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית