הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עבודת רגליים עם קרע ברצועה

• פותח/ת השרשור kokone
  • פורסם בתאריך

kokone

משתמש מתחיל
80
0
נק' מוניטין:
0
80
0
שלום לכולם.
לפני כחודשיים שיחקתי כדורסל, נחתתי לא טוב ונפצעתי בברך, קיוותי שזה יחלוף תוך שבוע או שבועיים אך הכאב לא חלף. לפני חודש הלכתי לאורטופד ובבדיקה הוא מצא קרע זעיר ברצועת הברך (לא רואים בצילום כלום), ואמר שפציעה זו לא תחלים לעולם (הרצועות יתאחו אבל מספיק תנועה לא נכונה והרצועה תפתח שוב, הוא הביא לי מגן לברך לביצוע פעילות ספורט דבר שמביא את הסיכון לפתיחת הרצועה לקלושים).

האורטופד אמר שאין לי שום הגבלה לכל סוג של פעילות ספורטיבית ואני יכול לבצע כל פעילות ספורטיבית (אך יש סיכון לפתיחת הרצועה). אחרי כל החפירה לשאלה עצמה, כבר חודשיים (מאז הפציעה) שאני לא עובד על סקאווט ודדליפט וכואב לי הלב, האם לדעתכם פעילות של סקאווט ודדליפט תחמיר את הפציעה או תגביל אותי בביצוע ואם בכלל כדאי לי לבצע אותה?

תודה

אני שמח שרופאים בעליי ראייה בתחום הX עדיין בשוק .
נזק לרקמות (ואפילו לעצמות ) לא תמיד ניתן לראות בצילום או בסי.טי , עדיף לעשות MRI .
מבמקרה שיש קרע ברצועה והיא לא מתאחה בדרך כלל מנתחים .
בכל מקרה בקשר לחזרה לפעילות , אני הייתי מתחיל לחזור לבצע אותם .
את הדדליפט אתה יכול לקחת יותר מהר את הסקוואט תעלה יותר באיטיות , בפציעה דומה שהייתה לי הסקוואט גרם לי להרבה יותר כאבים בהתחלה .

• פותח/ת השרשור
סליחה על ההקפצה אבל אני חייב לשתף. קודם כל למי ששאל יש לי קרע במיניסקוס.
עכשיו לחדשות הטובות, בניגוד למה שאמר הרופא הפציעה אכן תתרפא ובהמשך כמעט ולא תיהיה מורגשת אך הברך לא תיהיה כמו ברך בריאה אבל בעזרת פיזוטרפיה שאעשה יהיה בסדר. אני לא מוגבל לשום פעילות ואני יכול לחזור ולעשות דדליפט וסקאווט.
אז מחר לאחר חודשים רבים אשוב לעשות!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית