הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה עדיפה בפרס

ShaharOP

משתמש מתחיל
169
15
נק' מוניטין:
15
169
15
אני מתחיל SS, וראיתי שני סרטונים של מארק ריפטו על הפרס, באחד יש תנועה מהמותניים כדי ליצור קו ישר עם הטרפזים, זה הסרטון החדש יותר:

ובאחר יש קצת תנועה אחורה עם פלג הגוף העליון כדי לאפשר למוט לעבור, מהסרטונים שבאו עם הספר:

איזו צורה היא הנכונה?

לא בטוח ב100% אבל נראה לי שהסרטון השני הוא על הגרסא הישנה של הפרס שהופיע בגרסא השניה של הספר SS. ריפטו שינה את שיטת הביצוע בגרסא השלישית של הספר, ואני חושב שהיו לו סיבות טובות לזה, אז הייתי הולך על השיטה בסרטון העדכני יותר

• פותח/ת השרשור
לא בטוח ב100% אבל נראה לי שהסרטון השני הוא על הגרסא הישנה של הפרס שהופיע בגרסא השניה של הספר SS. ריפטו שינה את שיטת הביצוע בגרסא השלישית של הספר, ואני חושב שהיו לו סיבות טובות לזה, אז הייתי הולך על השיטה בסרטון העדכני יותר
תודה רבה!

נראה לי שהגיוני יותר להשתמש בתנועה עם האגן לסינגלים או שאם עושים מספר חזרות אז בחזרה הראשונה רק כדי לא לבזבז כוח בהרמה הראשונה בסט.
או שאני טועה תקנו אותי מה יותר מומלץ לבצע בתוכנית ss ובכללי מה מומלץ.
או שלכל וריאציה יש את המטרה שלה.
אשמח שתתקנו אותי במידה ואני טועה

נראה לי שהגיוני יותר להשתמש בתנועה עם האגן לסינגלים או שאם עושים מספר חזרות אז בחזרה הראשונה רק כדי לא לבזבז כוח בהרמה הראשונה בסט.
או שאני טועה תקנו אותי מה יותר מומלץ לבצע בתוכנית ss ובכללי מה מומלץ.
או שלכל וריאציה יש את המטרה שלה.
אשמח שתתקנו אותי במידה ואני טועה
אחר - הישענות לאחור בפרס
ייעוץ - מנוחה בין חזרות בפרס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית