הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תחת גדול מידי

• פותח/ת השרשור pep123
  • פורסם בתאריך
למרות שהנושא מצחיק ובא לי להסתלבט עד קבלת באן אני אענה ברצינות.
אין מה לעשות עם זה, תשלים עם זה שזה המצב... גם לי זה הפריע תקופה מסויימת אבל הבנתי שאין אפשרות
לשנות את זה, וביחד עם ההבנה הזו הגיעו גם כמה בחורות שהתחילו לקרוא לי תחת ברזילאי ופשוט עפו לי על התחת (תרתי משמע).
בנות אוהבות תחת של גבר בדיוק כמו שאנחנו אוהבים את שלהן... אז תהיה גאה שזה תחת של אימונים ולא כי אתה בטטת כורסא

תחת של גבר צריך להיות מוצק!
כל עוד הוא גדול ומוצק ויש לו פרופורציה עם שאר הגוף אני אומר בכיף!!!

למה האשכול הזה עדיין בפורום אימונים
שאלה טובה, מקווה שסטיץ', המהלך הלבן וביסט לא יתנגדו אבל מדידת היקף תחת של גברים זה לא ממש קשור לאימונים 😃
ובאוף טופיק אולי גם יותר נשים יצטרפו לשיחה.

רק אני קיוויתי שזה פוסט של בחורה? 😳
בדיוק..
וברגע שחברה שלך תרשה לך להסתכל על ישבנים של בנות אחרות וגם לגעת... תראו שכולם יהיו מאושרים!
FB_IMG_1442224813708.jpg

זה אחת לכל יממה.
אני לא בן אדם החלטי.סליחה
וגם צחקו עליי שאני מכוערת... אז הייתי חייבת:cray:
לאיזה סקוואט או גזרה בחורה צריכה להגיע כדי להפסיק להיות חסרת בטחון אבל באותה מידה לא להיות סנובית ונרקסיסטית? משוואה בלי תשובה לדעתי, לפחות לא למין הנשי.

לגבי הפוסט, זה נראה שלכולם פה יש מבנה קנאור:
CENTAUR‏ - חיפוש ב-Google

לא יפה לדעתי, אבל זה מסביר למה לכולם פה יש סקוואט מרשים לעומת מה שיש לי.. לפחות אני לא בחורה אז חוץ מדדליפט כבד, אין לי מוטיבציה להפוך לBOOTY.
מישהו יודע מה ההיקף תחת של מפתחי גוף מקצועיים? כי מצד אחד מותן צרה זה מצוין, ומצד שני הפרדות בתחת זה הנורמה..

לאיזה סקוואט או גזרה בחורה צריכה להגיע כדי להפסיק להיות חסרת בטחון אבל באותה מידה לא להיות סנובית ונרקסיסטית? משוואה בלי תשובה לדעתי, לפחות לא למין הנשי.

לא יפה לדעתי, אבל זה מסביר למה לכולם פה יש סקוואט מרשים לעומת מה שיש לי.. לפחות אני לא בחורה אז חוץ מדדליפט כבד, אין לי מוטיבציה להפוך לBOOTY.
מישהו יודע מה ההיקף תחת של מפתחי גוף מקצועיים? כי מצד אחד מותן צרה זה מצוין, ומצד שני הפרדות בתחת זה הנורמה..

מה?

אז לכולם יש פלג גוף עליון של דחליל? סקוואט מרשים ופלג גוף עליון פחות מרשים הוא משהו שהולך יד ביד?

**עריכה**
הוא ערך את ההודעה שניה לפני שלחצתי על "צטט"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית