אין ספק 🙄בדיוק..
וברגע שחברה שלך תרשה לך להסתכל על ישבנים של בנות אחרות וגם לגעת... תראו שכולם יהיו מאושרים!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין ספק 🙄בדיוק..
וברגע שחברה שלך תרשה לך להסתכל על ישבנים של בנות אחרות וגם לגעת... תראו שכולם יהיו מאושרים!
👏👏114, ניצחתי.
אז זה אמור ליהיות גנטי, תבדוק את של מאור אבל אל תסביר לו מה אתה עושה, תפתיע אותו.106.5
האם עידו קרדשיאן אנוכי?
למה האשכול הזה עדיין בפורום אימונים114, ניצחתי.
בום 115!114, ניצחתי.
שאלה טובה, מקווה שסטיץ', המהלך הלבן וביסט לא יתנגדו אבל מדידת היקף תחת של גברים זה לא ממש קשור לאימונים 😃למה האשכול הזה עדיין בפורום אימונים
בדיוק..
צדקתיובאוף טופיק אולי גם יותר נשים יצטרפו לשיחה.
ספר לנו עוד על תחת של גברתחת של גבר צריך להיות מוצק!
כל עוד הוא גדול ומוצק ויש לו פרופורציה עם שאר הגוף אני אומר בכיף!!!
רק אני או שהחלפת היום משהו כמו 3 פעמים את התמונת פרופיל שלך?ספר לנו עוד על תחת של גבר
זה אחת לכל יממה.רק אני או שהחלפת היום משהו כמו 3 פעמים את התמונת פרופיל שלך?
לאיזה סקוואט או גזרה בחורה צריכה להגיע כדי להפסיק להיות חסרת בטחון אבל באותה מידה לא להיות סנובית ונרקסיסטית? משוואה בלי תשובה לדעתי, לפחות לא למין הנשי.זה אחת לכל יממה.
אני לא בן אדם החלטי.סליחה
וגם צחקו עליי שאני מכוערת... אז הייתי חייבת:cray:
לאיזה סקוואט או גזרה בחורה צריכה להגיע כדי להפסיק להיות חסרת בטחון אבל באותה מידה לא להיות סנובית ונרקסיסטית? משוואה בלי תשובה לדעתי, לפחות לא למין הנשי.
לגבי הפוסט, זה נראה שלכולם פה יש מבנה קנאור:
CENTAUR - חיפוש ב-Google
לא יפה לדעתי, אבל זה מסביר למה לכולם פה יש סקוואט מרשים לעומת מה שיש לי.. לפחות אני לא בחורה אז חוץ מדדליפט כבד, אין לי מוטיבציה להפוך לBOOTY.
מישהו יודע מה ההיקף תחת של מפתחי גוף מקצועיים? כי מצד אחד מותן צרה זה מצוין, ומצד שני הפרדות בתחת זה הנורמה..
אז לכולם יש פלג גוף עליון של דחליל? סקוואט מרשים ופלג גוף עליון פחות מרשים הוא משהו שהולך יד ביד?לאיזה סקוואט או גזרה בחורה צריכה להגיע כדי להפסיק להיות חסרת בטחון אבל באותה מידה לא להיות סנובית ונרקסיסטית? משוואה בלי תשובה לדעתי, לפחות לא למין הנשי.
לגבי הפוסט, זה נראה שלכולם פה יש מבנה קנאור:
CENTAUR - חיפוש ב-Google
לא יפה לדעתי, אבל זה מסביר למה לכולם פה יש סקוואט מרשים לעומת מה שיש לי.. לפחות אני לא בחורה אז חוץ מדדליפט כבד, אין לי מוטיבציה להפוך לBOOTY.
מישהו יודע מה ההיקף תחת של מפתחי גוף מקצועיים? כי מצד אחד מותן צרה זה מצוין, ומצד שני הפרדות בתחת זה הנורמה..
לקח לי לקרוא את זה 3 פעמים כדי להבין משהו ממה שהוא אמר, ואז הבנתי למה הוא התכוון וישר הבנתי שהוא ציני