הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הרוק

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך
תגיד זה מוזר שאני שומע הרבה מאוד מטאל אבל אני מוצא את כל להקות הרוק/מטאל הישנות (ACDC METALICCA MEGADETH GUNS&ROSES) וכו' פשוט גרועות ולא ברמה של החומר שיוצא היום? הסולן של ACDC נשמע לי כאילו שהוא עומד להקיא לתוך המיקרופון והמוזיקה מונוטונית לגמרי ופשוט גורמת לי להרדם
אני גם לא ממש מת על רוק, חוץ מכמה שירים של אייסי דיסי לא שומע בכלל.
בקשר למגה-דת' ומטאליקה הגזמת. אולי מטאליקה איבדו את זה איפשהו אחרי Ride the lightning אבל היא עדיין להקה מעולה. לדעתי הן Masterpiece בכל הקשור למטאל ותראש' בפרט.

בקשר למגה-דת' ומטאליקה הגזמת. אולי מטאליקה איבדו את זה איפשהו אחרי Ride the lightning אבל היא עדיין להקה מעולה. לדעתי הן Masterpiece בכל הקשור למטאל ותראש' בפרט.
אני בכללי לא אהבתי אותם מהרגע הראשון ששמעתי אותם, כאילו הייתי בקטע של "MEH הם בסדר" אבל יש לי הרבה להקות שהן הרבה יותר UNDERRATED והרבה יותר טובות (לא בג'אנר של תראש אבל עדיין). אולי אני פשוט לא טיפוס של הבי ותראש מטאל ובגלל זה זה פשוט לא בשבילי. אני אוהב דברים עם הרבה קצב ושינויים, בעיקר נהנה מפוואר, מלודת' ופולק.
יותר פאוור מטאל מרוק

בכל אופן לא מבינה איך אפשר לקרוא לזה מונוטוני

כנראה זה פשוט לא בשבילי. התחלתי לשמוע את השיר הזה וכמעט נרדמתי

אני בכללי לא אהבתי אותם מהרגע הראשון ששמעתי אותם, כאילו הייתי בקטע של "MEH הם בסדר" אבל יש לי הרבה להקות שהן הרבה יותר UNDERRATED והרבה יותר טובות (לא בג'אנר של תראש אבל עדיין). אולי אני פשוט לא טיפוס של הבי ותראש מטאל ובגלל זה זה פשוט לא בשבילי. אני אוהב דברים עם הרבה קצב ושינויים, בעיקר נהנה מפוואר, מלודת' ופולק.

כנראה זה פשוט לא בשבילי. התחלתי לשמוע את השיר הזה וכמעט נרדמתי
אני אתן לך עוד הזדמנות

תגיד זה מוזר שאני שומע הרבה מאוד מטאל אבל אני מוצא את כל להקות הרוק/מטאל הישנות (ACDC METALICCA MEGADETH GUNS&ROSES) וכו' פשוט גרועות ולא ברמה של החומר שיוצא היום? הסולן של ACDC נשמע לי כאילו שהוא עומד להקיא לתוך המיקרופון והמוזיקה מונוטונית לגמרי ופשוט גורמת לי להרדם

בדיוק הפוך, היום זה נשמע כאילו הסולן מסניף אמוניה וצורח מה שהוא רוצה.

וואו, זה הולך להיות קצת קשה אבל הינה כמה מהלהקות:
1.Helloween
2.Nightwish
3.Sonata Arctica
4.Angra
5.Rage
6.Avantasia
7.Edguy
יש את כולם. שמעתי את כולם ממש הרבה גם חוץ מRAGE שאותם לא יצא לי עדיין לשמוע הרבה 😃
אה טעות שלי אין לי את רייג', נראה לי שלא אהבתי אותם והם גם ישנים מדי לטעמי.

מסכים. אני שומע רק שירים ספציפיים מהלהקות שציינת

להיט של תחילת-אממע שנות ה 90

ועוד משהו מאותה תקופה

על הדרך, למי שאוהב לשמוע רוק/מטאל באימון, הנה אחלה פלייליסט - תהנו 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית