עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש המון דברים שאני יכול להביא.
אביא דוגמא ל2 להקות שאני ממש אוהב (אחת מהן גם משנות ה80-90 אם אני לא טועה)
אני גם לא ממש מת על רוק, חוץ מכמה שירים של אייסי דיסי לא שומע בכלל.תגיד זה מוזר שאני שומע הרבה מאוד מטאל אבל אני מוצא את כל להקות הרוק/מטאל הישנות (ACDC METALICCA MEGADETH GUNS&ROSES) וכו' פשוט גרועות ולא ברמה של החומר שיוצא היום? הסולן של ACDC נשמע לי כאילו שהוא עומד להקיא לתוך המיקרופון והמוזיקה מונוטונית לגמרי ופשוט גורמת לי להרדם
אני בכללי לא אהבתי אותם מהרגע הראשון ששמעתי אותם, כאילו הייתי בקטע של "MEH הם בסדר" אבל יש לי הרבה להקות שהן הרבה יותר UNDERRATED והרבה יותר טובות (לא בג'אנר של תראש אבל עדיין). אולי אני פשוט לא טיפוס של הבי ותראש מטאל ובגלל זה זה פשוט לא בשבילי. אני אוהב דברים עם הרבה קצב ושינויים, בעיקר נהנה מפוואר, מלודת' ופולק.בקשר למגה-דת' ומטאליקה הגזמת. אולי מטאליקה איבדו את זה איפשהו אחרי Ride the lightning אבל היא עדיין להקה מעולה. לדעתי הן Masterpiece בכל הקשור למטאל ותראש' בפרט.
יותר פאוור מטאל מרוק
בכל אופן לא מבינה איך אפשר לקרוא לזה מונוטוני
אני אתן לך עוד הזדמנותאני בכללי לא אהבתי אותם מהרגע הראשון ששמעתי אותם, כאילו הייתי בקטע של "MEH הם בסדר" אבל יש לי הרבה להקות שהן הרבה יותר UNDERRATED והרבה יותר טובות (לא בג'אנר של תראש אבל עדיין). אולי אני פשוט לא טיפוס של הבי ותראש מטאל ובגלל זה זה פשוט לא בשבילי. אני אוהב דברים עם הרבה קצב ושינויים, בעיקר נהנה מפוואר, מלודת' ופולק.
כנראה זה פשוט לא בשבילי. התחלתי לשמוע את השיר הזה וכמעט נרדמתי
מסכים1כנראה זה פשוט לא בשבילי. התחלתי לשמוע את השיר הזה וכמעט נרדמתי
אני אתן לך עוד הזדמנות
אני מודה לך על ההזדמנות, אבל כנראה זה פשוט לא מתאים לי 🙁
תגיד זה מוזר שאני שומע הרבה מאוד מטאל אבל אני מוצא את כל להקות הרוק/מטאל הישנות (ACDC METALICCA MEGADETH GUNS&ROSES) וכו' פשוט גרועות ולא ברמה של החומר שיוצא היום? הסולן של ACDC נשמע לי כאילו שהוא עומד להקיא לתוך המיקרופון והמוזיקה מונוטונית לגמרי ופשוט גורמת לי להרדם
זה בסדר, אני מניחה שזה יותר בשבילך
זה קרייג מביט 😳בהחלט מרלין הרבה יותר קרוב למה שאני אוהב 😃
וואלה? פאדיחהזה קרייג מביט 😳
וואלה? פאדיחה
טוב הנה משהו טוב שנראה לי שתאהבי (לקוח מהסרט TENACIOUS D)
מסכים. אני שומע רק שירים ספציפיים מהלהקות שציינתתגיד זה מוזר שאני שומע הרבה מאוד מטאל אבל אני מוצא את כל להקות הרוק/מטאל הישנות (ACDC METALICCA MEGADETH GUNS&ROSES) וכו' פשוט גרועות ולא ברמה של החומר שיוצא היום? הסולן של ACDC נשמע לי כאילו שהוא עומד להקיא לתוך המיקרופון והמוזיקה מונוטונית לגמרי ופשוט גורמת לי להרדם