הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחוז שומן גבוה, או יותר מדיי נוזלים,או מה שזה לא יהיה?

• פותח/ת השרשור av1
  • פורסם בתאריך
קודם כל אחוז שומן בשביל לראות אחוז שומן צריך ץמונה פרונט נורמלית מהצד ומאחורה . ככה בודקים אחוז שומן לא תמונה של הבטן .
דבר שני מה אתה רוצה אני לא הבנתי ... אתה כנראה איפשהו באזור ה10-12 וזה אחוז שומן נמוך בעיקרון ואתה יכול להתחיל מאסה .
אולי בגלל שאתה 69 על 182 אז חסר הרבה בשר וזאת הבעיה שלך .

• פותח/ת השרשור
קודם כל אחוז שומן בשביל לראות אחוז שומן צריך ץמונה פרונט נורמלית מהצד ומאחורה . ככה בודקים אחוז שומן לא תמונה של הבטן .
דבר שני מה אתה רוצה אני לא הבנתי ... אתה כנראה איפשהו באזור ה10-12 וזה אחוז שומן נמוך בעיקרון ואתה יכול להתחיל מאסה .
אולי בגלל שאתה 69 על 182 אז חסר הרבה בשר וזאת הבעיה שלך .
התחלתי מסה כבר מזמן,אבל הייתי תקוע במשקל 2-3 חודשים,מה שאומר שעליתי 2 קילו.
עכשיו הוספתי עוד ארוחה.
איך בדיוק אני 11-12?אני באזור ה14-15 לפי דעתי.
יש דרך להוריד את זה וגם לעלות במסה?
אני יעלה תמונה של פרונט וצד בהזדמנות.

אני לא מבין איפה אתה רואה אחוז שומן גבוה או מראה נוזלי. השרירים לא בולטים ולא נראים חטובים כי אין הרבה מסת שריר. תצבור מסת שריר, עוד לפחות 10-15 קילו ותיראה יותר טוב אז.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין איפה אתה רואה אחוז שומן גבוה או מראה נוזלי. השרירים לא בולטים ולא נראים חטובים כי אין הרבה מסת שריר. תצבור מסת שריר, עוד לפחות 10-15 קילו ותיראה יותר טוב אז.
למה אנשים שלא מתאמנים נראים מוצקים?
זה כן נוזלי.
זה אחוז שומן גבוה? 🤦‍♂️😵
אז יותר מדיי נוזלים?

• פותח/ת השרשור
מה?
אוקיי ככה. תקשיב.
אתה נהיה נוזלי רק מתזונה רווית פחמימות. אין קשר בין אימונים למראה מוצק או נוזלי. (חוץ מהפאמפ)
יש אפשרות לשפר את המצב?אני על 400 פחמימות ביום,אולי יותר.
בחיטוב זה יתאזן?[ברור שיש עוד זמן]

יש אפשרות לשפר את המצב?אני על 400 פחמימות ביום,אולי יותר.
בחיטוב זה יתאזן?[ברור שיש עוד זמן]
מה יתאזן בדיוק? אלוהים אתה לא נוזלי צא מהסרט הזה כבר. וגם אם כן אתה מקצץ בפחמימה וכל הנוזלים יורדים. (אני עדיין לא מבין מה זה מפריע לך, אתה לא מתכנן לעלות על במה בזמן הקרוב.)

• פותח/ת השרשור
מה יתאזן בדיוק? אלוהים אתה לא נוזלי צא מהסרט הזה כבר. וגם אם כן אתה מקצץ בפחמימה וכל הנוזלים יורדים. (אני עדיין לא מבין מה זה מפריע לך, אתה לא מתכנן לעלות על במה בזמן הקרוב.)
מפריע לי שאני פאקינג 68 קילו ונראה על אחוז שומן גבוה,כשאני לא!
ובחורים במשקל של הגובה שלהם,נראים מוצקים כמו אבן.

מפריע לי שאני פאקינג 68 קילו ונראה על אחוז שומן גבוה,כשאני לא!
ובחורים במשקל של הגובה שלהם,נראים מוצקים כמו אבן.
אתה לא נראה על אחוז שומן גבוה, ואני לא מבין מה אתה רוצה. 🫤

• פותח/ת השרשור
אתה לא נראה על אחוז שומן גבוה, ואני לא מבין מה אתה רוצה. 🫤
יש לי מה שנקרא "קוביות שומן" מה זה אומר?
אני לא על אחוז שומן גבוה,אבל זה נראה שכן!כשאני ישוב יש לי קיפולים גדולים בבטן,כמו כרס מגעילה.
מדוע?

איזה קוביות שומן אחי ? אתה 10 א"ש אם לא פחות הבטן והחזה שלך חטובים באופן ברור. אתה צריך פשוט לעלות עוד מסת שריר רק התחלת להתאמן מה אתה רוצה ?

• פותח/ת השרשור
אין כאן ויכוח, אתה לא על אחוז שומן גבוה.
לא נוזלי,לא קוביות מיימיות ולא נראה שמן.
אתה רזה, ותמשיך במסה.
בקיצור,אני נראה ככה בגלל שאין עליי מסת שריר נכון?נראה בהמשך.
איזה קוביות שומן אחי ? אתה 10 א"ש אם לא פחות הבטן והחזה שלך חטובים באופן ברור. אתה צריך פשוט לעלות עוד מסת שריר רק התחלת להתאמן מה אתה רוצה ?
חצי שנה זה לא "רק התחלתי"אבל לא עליתי יותר מ3 קילו,עכשיו מרביץ באוכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית