הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימון

ronel alfandari

משתמש מתחיל
113
5
נק' מוניטין:
8
113
5
שלום, אני בן 21 גובה 1.74 שוקל 59 ק"ג ומתאמן כבר כמה חודשים בחדר כושר.
אני בתוכנית ab בתקופת המסה ואני אשמח לקבל חוות דעת והצעות לשיפור על התוכנית שלי.

קבצים מצורפים

• IMG_20150912_225527.jpg
    IMG_20150912_225527.jpg
    KB 88.4 · צפיות: 146
את התוכנית אתה יכול לזרוק לפח. בזבוז זמן סטנדרטי של מאמני וינגייט שרוצים להפתר ממך. תתחיל לקרוא מדריכים מהפורטל. ממליץ להתחיל לעבור על מדריכים בנושא אימונים, תוכנית אימונים הSTARTING STRENGTH ותזונה, שזה חלק מאוד מרכזי מהיכולת שלך להצליח. יש לי כמה תוכניות דוגמא לא רעות בחתימה שיכולות להוות בשבילך בסיס להתחילה. התוכנית הראשונה שם מתאימה למתחילים שרק התחילו להתאמן. מה שחשוב זה להתחיל את קריירת האימונים מלמידת ביצוע תרגילי הבסיס (סקוואט, דד ליפט, לחיצת חזה ופרס בעמידה). בשביל זה ממליץ לעבור על הסרטונים הבאים:

• פותח/ת השרשור
ראשית תודה על הייעוץ וחוות דעח אני אקח את זה בחשבון ואעבור על מדריכים.
שנית אני חושב להתחיל לקחת גיינר בגלל שאני בתקופת המסה ואני לא מצליח להגיע לכמות הקלוריטת הדרושה ביום. האם זה מומלץ?
ובנוסף ציינת תוכניות שיש חך בחתימה..תוכל לתת לי בבקשה קישור?

שנית אני חושב להתחיל לקחת גיינר בגלל שאני בתקופת המסה ואני לא מצליח להגיע לכמות הקלוריטת הדרושה ביום. האם זה מומלץ?
זאת אופציה, למרות שאני מעדיף להחליף את הגיינר בחמאת בוטנים 😃
ובנוסף ציינת תוכניות שיש חך בחתימה..תוכל לתת לי בבקשה קישור?
תוכנית - אוסף תוכניות הפיצולים של הטנק למתאמן המתחיל/בינוני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית