עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם חן לא טבעי שיכה בי ברקהבעיה היא בהנחת היסוד שלך.
למה אתה מניח שמישהו מהם "טבעי" מלכתחילה?
זה חוסר-אמון גדול בבני אדם לחשוב שאח שלו משקר לך בפנים בלי שום סיבה (סרטון - תוצאות קבוצת אקטיב חיפה באליפות העולם האחרונה בהונגריה)הבעיה היא בהנחת היסוד שלך.
למה אתה מניח שמישהו מהם "טבעי" מלכתחילה?
זה חוסר-אמון גדול בבני אדם לחשוב שאח שלו משקר לך בפנים בלי שום סיבה (סרטון - תוצאות קבוצת אקטיב חיפה באליפות העולם האחרונה בהונגריה)
חייב להגיד שחוץ מלאכול אוראו עם חלב ביותר מ6 דקות,ללבוש מסכת סוס, וללבוש חולצות של בובספוג כי הוא יכול.סבבה, מהיום אני מאמין לאחים של כולם!
לא אחי, אולי הוא בכלל חייזר מכוכב אחר שרק נראה כמו בן-אדם ויש לו כוחות על.חייב להגיד שחוץ מלאכול אוראו עם חלב ביותר מ6 דקות,ללבוש מסכת סוס, וללבוש חולצות של בובספוג כי הוא יכול.
הוא הבחור הכי טבעי שיכול להיות.
אחרי כלכך הרבה זמן שאני מכיר אותו לא הייתי מופתע אם הוא הייה חייזר.לא אחי, אולי הוא בכלל חייזר מכוכב אחר שרק נראה כמו בן-אדם ויש לו כוחות על.
אף אדם לא יכול למשוך מעל 250 ק"ג דדליפט טבעי.
אם חן היה על סטרואידים יש מצב שהוא היה נהיה בטופ העולמי.
מי שמכיר את חן יודע שאין סיכוי שהוא יזריק , הבן אדם לא יודע להכין כריך פסטרמה בלי עזרה אז להזריק?אם חן לא טבעי שיכה בי ברק
חן מלך,מפלצת טבעית, התגייס לצהל הזיין הזה.
לא צריך להיות חבר קרוב שלו כדי לדעת שהוא בחיים לא נגע בשום חומר.
ואם יום אחד זה יקרה זה יהיה מפחיד.
ואני חושב שסופטי עשה את ה300 טבעי:s85:
harder, עכשיו שברת אותי סופית. חצי מהמשכורת שלי בחודשים האחרונים הלכה על מוצרים של יוניברסל בגלל שרציתי להרים כמוהו. איבדתי את האמון במין האנושי.חחחח תחשוב עוד פעם.
זה כי לא קנית את ה-מוצר של אדטו שידוע כמשהו שחיוני לאלוף עולם בשביל לעבור את האימונים הקשים.harder, עכשיו שברת אותי סופית. חצי מהמשכורת שלי בחודשים האחרונים הלכה על מוצרים של יוניברסל בגלל שרציתי להרים כמוהו. איבדתי את האמון במין האנושי.
שילכו כולם לעזאזל, אני עם "מוצרים" ואבקות גמרתי, מהיום והלאה רק AAS.זה כי לא קנית את ה-מוצר של אדטו שידוע כמשהו שחיוני לאלוף עולם בשביל לעבור את האימונים הקשים.
תקרא קצת מדע:
אתר הפאוורליפטינג הישראלי - Shock Rage
אתה מודע לזה שאם בליין מודה היום שהור משתמש ב"תוספים" זה קנסות כספיים, סילוק מהרבה איגודים, שיימינג ואפילו מאסר.שילכו כולם לעזאזל, אני עם "מוצרים" ואבקות גמרתי, מהיום והלאה רק AAS.
קטגוריה של drug tested עלאק. Blaine Sumner שבר לפני מספר ימים שיא עולם בטוטאל ב- ipf drug tested division של 1002.5 קילו. אתם מבינים, טוטאל של 1002.5 קילו. drug tested.
נו, שוין.
תכין את הpun jokes מעכשיוהקטע שעוד חודש נגיע שוב לדיון של ''טבעיים,מוזרקים ומה שביניהם''
שמתי במקררתכין את הpun jokes מעכשיו
עזוב, כל ה drug tested הזה זה קטע מפגר. אם נשאל את ראש איגוד ה ipf, הוא יאמר לך שבליין התחרה נקי. מה זה אומר בדיוק- מעולם לא עשה שימוש בחומרים? עשה בעבר? הפסיק חודש לפני? שבוע לפני? שעה לפני?אתה מודע לזה שאם בליין מודה היום שהור משתמש ב"תוספים" זה קנסות כספיים, סילוק מהרבה איגודים, שיימינג ואפילו מאסר.
אני לא חושב שמלכתחילה הוא היה צריך לטעון שהוא טבעי אבל אני מבין טוב מאוד למה כרגע הוא טוען את זה.