הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פווארליפטר טבעי

• פותח/ת השרשור hbhc
  • פורסם בתאריך

hbhc

מושעה
269
133
נק' מוניטין:
617
269
133
שלום לכולם וחג שמח,
יש לי שאלה
מעניין אותי לדעת,פווארליפטר "טבעי" ששוקל 100 קילו מה המשקלים או הטוטל שהוא יכול להרים לעומת פווארליפטר "לא טבעי" ,פשוט מעניין אותי לדעת כמה החומרים שאני לא יודע איך קוראים להם אפילו עוזרים.
דיון מהנה

סבבה, מהיום אני מאמין לאחים של כולם!
חייב להגיד שחוץ מלאכול אוראו עם חלב ביותר מ6 דקות,ללבוש מסכת סוס, וללבוש חולצות של בובספוג כי הוא יכול.
הוא הבחור הכי טבעי שיכול להיות.

חייב להגיד שחוץ מלאכול אוראו עם חלב ביותר מ6 דקות,ללבוש מסכת סוס, וללבוש חולצות של בובספוג כי הוא יכול.
הוא הבחור הכי טבעי שיכול להיות.
לא אחי, אולי הוא בכלל חייזר מכוכב אחר שרק נראה כמו בן-אדם ויש לו כוחות על.
אף אדם לא יכול למשוך מעל 250 ק"ג דדליפט טבעי.

לא אחי, אולי הוא בכלל חייזר מכוכב אחר שרק נראה כמו בן-אדם ויש לו כוחות על.
אף אדם לא יכול למשוך מעל 250 ק"ג דדליפט טבעי.
אחרי כלכך הרבה זמן שאני מכיר אותו לא הייתי מופתע אם הוא הייה חייזר.

חן מלך,מפלצת טבעית, התגייס לצהל הזיין הזה.
לא צריך להיות חבר קרוב שלו כדי לדעת שהוא בחיים לא נגע בשום חומר.
ואם יום אחד זה יקרה זה יהיה מפחיד.

חן מלך,מפלצת טבעית, התגייס לצהל הזיין הזה.
לא צריך להיות חבר קרוב שלו כדי לדעת שהוא בחיים לא נגע בשום חומר.
ואם יום אחד זה יקרה זה יהיה מפחיד.

זה בזבוז שהוא לא יזריק.

harder, עכשיו שברת אותי סופית. חצי מהמשכורת שלי בחודשים האחרונים הלכה על מוצרים של יוניברסל בגלל שרציתי להרים כמוהו. איבדתי את האמון במין האנושי.
זה כי לא קנית את ה-מוצר של אדטו שידוע כמשהו שחיוני לאלוף עולם בשביל לעבור את האימונים הקשים.

תקרא קצת מדע:
אתר הפאוורליפטינג הישראלי - Shock Rage

זה כי לא קנית את ה-מוצר של אדטו שידוע כמשהו שחיוני לאלוף עולם בשביל לעבור את האימונים הקשים.

תקרא קצת מדע:
אתר הפאוורליפטינג הישראלי - Shock Rage
שילכו כולם לעזאזל, אני עם "מוצרים" ואבקות גמרתי, מהיום והלאה רק AAS.
קטגוריה של drug tested עלאק. Blaine Sumner שבר לפני מספר ימים שיא עולם בטוטאל ב- ipf drug tested division של 1002.5 קילו. אתם מבינים, טוטאל של 1002.5 קילו. drug tested.
נו, שוין.

שילכו כולם לעזאזל, אני עם "מוצרים" ואבקות גמרתי, מהיום והלאה רק AAS.
קטגוריה של drug tested עלאק. Blaine Sumner שבר לפני מספר ימים שיא עולם בטוטאל ב- ipf drug tested division של 1002.5 קילו. אתם מבינים, טוטאל של 1002.5 קילו. drug tested.
נו, שוין.
אתה מודע לזה שאם בליין מודה היום שהור משתמש ב"תוספים" זה קנסות כספיים, סילוק מהרבה איגודים, שיימינג ואפילו מאסר.
אני לא חושב שמלכתחילה הוא היה צריך לטעון שהוא טבעי אבל אני מבין טוב מאוד למה כרגע הוא טוען את זה.

אתה מודע לזה שאם בליין מודה היום שהור משתמש ב"תוספים" זה קנסות כספיים, סילוק מהרבה איגודים, שיימינג ואפילו מאסר.
אני לא חושב שמלכתחילה הוא היה צריך לטעון שהוא טבעי אבל אני מבין טוב מאוד למה כרגע הוא טוען את זה.
עזוב, כל ה drug tested הזה זה קטע מפגר. אם נשאל את ראש איגוד ה ipf, הוא יאמר לך שבליין התחרה נקי. מה זה אומר בדיוק- מעולם לא עשה שימוש בחומרים? עשה בעבר? הפסיק חודש לפני? שבוע לפני? שעה לפני?
האם קיים איש מקצוע שבאמת ובתמים חושב שאדם מסוגל לטוטאל של 1000 קילו ללא שימוש בחומרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית