פווארליפטר טבעי

• פותח/ת השרשור hbhc
  • פורסם בתאריך

hbhc

מושעה
269
133
נק' מוניטין:
617
269
133
שלום לכולם וחג שמח,
יש לי שאלה
מעניין אותי לדעת,פווארליפטר "טבעי" ששוקל 100 קילו מה המשקלים או הטוטל שהוא יכול להרים לעומת פווארליפטר "לא טבעי" ,פשוט מעניין אותי לדעת כמה החומרים שאני לא יודע איך קוראים להם אפילו עוזרים.
דיון מהנה

דווקא ההיגיון שלך "נסתר" ממני.
אני לא מדבר על שינויים פיזיולוגים ו/או תזונתיים כדי לקבל תוצאות טובות יותר (שגם פה הדוגמה שלך לא נכונה, היה נכון רק אם היית מדבר על קריאטין).
אני מדבר על שינויים פיזיים ו/או שינויים מכניים שמביאים לכך שתוכל להרים יותר - דברים כמו חגורה שתאפשר לך לייצר לחץ תוך בטני גדול יוצר, רצועות לזרועות שיאפשרו לך לייצר אחיזה חזק יותר וכו'.

כשאני בא להרים אני רוצה לדעת מה הגוף שלי מסוגל להרים, אחרת הייתי קונה EXO SKELETON והייתי הכי חזק בפורום.
מה שאתה אומר זה נכון מלבד העובדה שחגורה באמת שומרת על הגב שלך ויכולה למנוע פציעות.
יש לך בעיות/כאבי גב?

אם אתה רוצה לבדוק כמה אתה חזק בלי עזרים למה אתה לא חי ביער וצד דובים?
אני מבין שלוגיקה דפוקה רץ חזק פה היום.
תנסה לחשוב חזק ולהבין למה מה שאתה אומר הוא שטות.

מה שאתה אומר זה נכון מלבד העובדה שחגורה באמת שומרת על הגב שלך ויכולה למנוע פציעות.
יש לך בעיות/כאבי גב?
גם רצועות לזרועות יכולות למנוע ממך לקרוע את גיד הבייספס ועדיין לא ממליצים על זה.
אין לי/לא היו כאבי גב ובכל מקרה לא הייתי משתמש.

אני מבין שלוגיקה דפוקה רץ חזק פה היום.
תנסה לחשוב חזק ולהבין למה מה שאתה אומר הוא שטות.

גם רצועות לזרועות יכולות למנוע ממך לקרוע את גיד הבייספס ועדיין לא ממליצים על זה.
צחקתי. אבל בוא נהיה רציניים. אני מאמין שאתה משתמש בנעל טובה פחות או יותר לסקוואט, נכון? למה לא בנעל ריצה רגילה? או יחף לחלוטין? נעל טובה יכולה להוסיף לך משקל למוט.
אתה משתמש במגנזיום בדדליפט? למה? הוא הרי עוזר לך.

אם הייתי יכול להרים יחף הייתי מרים.
במגנזיום אני משתמש כי הוא עוזר עם היבלות, ממה שניסיתי אני לא יודע אם הוא בכלל משנה את המשקל שאני יכול להרים.

אם הייתי יכול להרים יחף הייתי מרים.
במגנזיום אני משתמש כי הוא עוזר עם היבלות, ממה שניסיתי אני לא יודע אם הוא בכלל משנה את המשקל שאני יכול להרים.
מגנזיום אם כבר עושה יבלות, לא עוזר איתן אבל שיהיה, מה אני מבין? הלוגיקה שלי דפוקה מידי.

בסוף צריך לשים על המאזניים מה אני מקבל ומה אני מפסיד משימוש באמצעי מסוים...

מגנזיום מחמיר את מצב היבלות, לא משפר אותו ובוודאות עוזר לך להרים יותר. If you can grip it you can lift it.

משנה ועוד איך, ניסיתי להרים בלי מגנזיום לפני כמה חודשים כששכחתי אותו בבית ובקושי הרמתי 40 קילו פחות מ RM1 שלי, כל מה שיותר פשוט לא התנתק מהרצפה. זה אומר שעם מגנזיום אני מרים יותר ממה שהגוף שלי מסוגל?

מגנזיום מחמיר את מצב היבלות, לא משפר אותו ובוודאות עוזר לך להרים יותר. If you can grip it you can lift it.
מגנזיום אם כבר עושה יבלות, לא עוזר איתן אבל שיהיה, מה אני מבין? הלוגיקה שלי דפוקה מידי.
אם מגנזיום עוזר לי להחזיק בצורה חזקה ויציבה יותר ויבלות נגמרות כתוצאה מכפל בעור שנגרם מהחלקה של המוט בתוך הכף יד, למה שזה יגרום להחמרה של היבלות?
הלוגיקה שלך אכן לא הייתה נכונה בדוגמה הקודמת, זה לא חייב להצביע על כל טיעון שלך ולא צריך את הריגשי הזה בדיון ענייני..

בסוף צריך לשים על המאזניים מה אני מקבל ומה אני מפסיד משימוש באמצעי מסוים...
יכול להיות שתעשה את השיקולים שלך ותחליט שכן תעדיף להשתמש בחגורה, אני מחליט חד משמעית לא להשתמש וגם לא ממליץ למתאמנים שלי להשתמש אבל לא אומר להם לא לעשות את זה אם ככה הם מעדיפים.

שמבחינתי אין הבדל מרצועות אחיזה לדוגמה, זה אביזר שמאפשר לך להרים יותר ואני לא בא במטרה להתחרות אלא להרים כמה שיותר עם מה שיש לי.
החגורה היא לא אביזר שמרים, אלא אביזר שעוזר לך להשתמש יותר טוב בכוח של הגוף שלך.
גם התנגדות המוט גורמת לשרירים שלך להתכווץ יותר חזק ולהפיק יותר כוח,
אז אולי פשוט תהיה טבעי ולא תשתמש בשום התנגדות ורק "תעשה שריר".

מגנזיום מייבש לך את עור הידיים ולכן הוא מייבל אותן יותר ( בכל מקרה יווצרו לך יבלות מדדליפט ).
כמו כן הוא מוסיף לך עשרות קילוגרמים למוט.

משנה ועוד איך, ניסיתי להרים בלי מגנזיום לפני כמה חודשים כששכחתי אותו בבית ובקושי הרמתי 40 קילו פחות מ RM1 שלי, כל מה שיותר פשוט לא התנתק מהרצפה. זה אומר שעם מגנזיום אני מרים יותר ממה שהגוף שלי מסוגל?
אני עושה שני סטים כבדים לדדליפט באותו האימון, באחד עובד עם ובאחד בלי ולא מרגיש הבדל.
אני לא יכול להתווכח על מה אתה מרגיש, אבל אני מניח שאם למרוח גיר על הידיים נותן לך 40 קילו יותר אז זה משהו שכן הייתי מתפשר עליו..

רגע, ומי אמר שלא היה לך סתם יום גרוע?

החגורה היא לא אביזר שמרים, אלא אביזר שעוזר לך להשתמש יותר טוב בכוח של הגוף שלך.
גם התנגדות המוט גורמת לשרירים שלך להתכווץ יותר חזק ולהפיק יותר כוח,
אז אולי פשוט תהיה טבעי ולא תשתמש בשום התנגדות ורק "תעשה שריר".

מגנזיום מייבש לך את עור הידיים ולכן הוא מייבל אותן יותר ( בכל מקרה יווצרו לך יבלות מדדליפט ).
כמו כן הוא מוסיף לך עשרות קילוגרמים למוט.
פספסת את האנלוגיה שלי לרצועות אחיזה - ברור שחגורה היא לא אביזר שמרים לבד (אחרת היא הייתה יותר חזקה מכמה אנשים שאני מכיר), אבל היא "עוזרת לך להוציא יותר מהגוף שלך" כמו שרצועות עוזרות לך להוציא יותר מהאחיזה שלך.

העניין של ייבוש של עור הידיים לא באמת הגורם המשמעותי ליבלות ולצורך העניין אתה יכול פשוט לשטוף אותן אחרי..

רגע, ומי אמר שלא היה לך סתם יום גרוע?
כי ביום גרוע אני אולי יכול להרים פחות אבל לא ב 40 קילו. וגם מה שניסיתי להרים מעל זה לא עלה כי הידיים פשוט לא הצליחו להחזיק, הן היו מחליקות לפני שהמוט התנתק.

כי ביום גרוע אני אולי יכול להרים פחות אבל לא ב 40 קילו. וגם מה שניסיתי להרים מעל זה לא עלה כי הידיים פשוט לא הצליחו להחזיק, הן היו מחליקות לפני שהמוט התנתק.
אני מסכים שהפרש 40 קילו הוא מוגזם, אבל אולי זה רק מדגיש עד כמה כדי לך לשפר את האחיזה שלך..

"עוזרת לך להוציא יותר מהגוף שלך" כמו שרצועות עוזרות לך להוציא יותר מהאחיזה שלך.
הרצועות משתתפות בנשיאה בעומס, החגורה לא.
העניין של ייבוש של עור הידיים לא באמת הגורם המשמעותי ליבלות ולצורך העניין אתה יכול פשוט לשטוף אותן אחרי..
הוא גורם משמעותי.
בכל מקרה זה מוזר שזה לא ברור לך שהמגנזיום תורם לך יכולת להתאמץ פחות באחיזה כיוון שהמוט לא מחליק

אני מסכים שהפרש 40 קילו הוא מוגזם, אבל אולי זה רק מדגיש עד כמה כדי לך לשפר את האחיזה שלך..
גם אצלי מגנזיום מוסיף לא מעט משקל למוט ואני יכול להחזיק סביב ה20 קילו יותר ממה שאני יכול לנעול. עדיין משו שמצביע על זה שכדאי לשפר אחיזה?

אני מאוד בטוח שזה עניין מאוד פסיכולוגי שהפריע לך שאתה מרגיש "לא שלם" להרמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית