הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורת אינזר סינגל פרונג

• פותח/ת השרשור hbhc
  • פורסם בתאריך

hbhc

מושעה
269
133
נק' מוניטין:
617
269
133
שלום לכולם וחג שמח,
אני מחפש חגורת אינזר סינגל פרונג עכשיו השאלה שלי היא אם לקחת 10mm או 13MM כי אצטרך לעשות גם דדליפט עם החגורה הזאת (אולי בעתיד אקנה חגורה נפרדת לדדליפט).
תודה

אינזר זה יותר מידי mainstream.
תסתכל תחרות בIPF תראה מלא אירופאים עם חגורות שהם לא אינזר\טיטאן שאיזו חברה שוודית או משהו כזה מייצרת אותם.
אולי יצא לי מתישהו לקפוץ לאקט ותתן לי לנסות את החגורה שלך 😃
ת'אמת לא ראיתי הרבה מהIPF אבל יצא לי לראות כמה סרטונים של ריי ויליאמס ומאוד התלהבתי ממנו ונראה לי שהוא דווקא שם אינזר

אולי יצא לי מתישהו לקפוץ לאקט ותתן לי לנסות את החגורה שלך 😃
ת'אמת לא ראיתי הרבה מהIPF אבל יצא לי לראות כמה סרטונים של ריי ויליאמס ומאוד התלהבתי ממנו ונראה לי שהוא דווקא שם אינזר
אל תשכחו שיש קטע של ספונסריזם.
הרצועות של מארק בל מעולות ודן גרין מחויב להשתמש בטיטאן.

תייגו אותי כאן לגבי המידה אז בהיקף 97 הייתי לוקח אינזר לארג', החגורה איתי בערך ארבע שנים - עלתה 400 שקלים כולל משלוח, המחירים מאוד עלו בשנים האחרונות.

טיטאן פרסמו שבשבוע הבא הם יתחילו לקחת הזמנות לחגורות.
לפי המחירים בעבר שווה לחכות.
ממה שאני ביררתי, ייבוא אישי של חגורה הוא יקר מאוד. על מחיר החגורה יתווסף מע'מ ועלות משלוח כ 40 דולר

לא מבין את השאלות על המשקל בשביל התאמת המידה. אינזר מבקשים למדוד את היקף הבטן במצב רפוי סביב הפופיק על מנת להתאים את המידה.

אני קניתי דאבל פרונג 10מ"מ (זה היחיד שהיה במלאי במידה שלי כשהזמנתי) אבל בדיעבד אני חושב שהייתי הולך על הלבר אם היה.

I think 10mm lever is the best choice.

Good brand Titan / Inzer / Best Belts etc will not let you dowb.

M prong is huge, L will fit for FAT people.

אני שלושה חורים מהסוף של אינזר L פרונג, אני לא עד כדי כך שמן 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית