תמונה הערכת אחש

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
לדעתי כדאי להיבדק עכשיו, במידה והכל בסדר תדע פשוט שאתה תתבגר קצת יותר מאוחר משאר הילדים בשכבה שלך, במידה ולא, זה כבר שיקול שלך עם ההורים שלך אם לעבור טיפול כמו שצריך או לא.
אני אבקש להיבדק.
אגב, לגבי שאר הילדים מהשכבה.. אם לי יש טסט נמוך אז לשאר הילדים בשכבה שלי יש טסט ברמה של ילדה בת 7.

אני אבקש להיבדק.
אגב, לגבי שאר הילדים מהשכבה.. אם לי יש טסט נמוך אז לשאר הילדים בשכבה שלי יש טסט ברמה של ילדה בת 7.
לצערי עדיין אין לי את היכולת לכוון רמות טסט של בני אדם.

• פותח/ת השרשור
לצערי עדיין אין לי את היכולת לכוון רמות טסט של בני אדם.
ואגב איך בדיוק לבקש להיבדק?
בסה"כ להגיד לרופאת משפחה שאני רוצה לבדוק פרופיל הורמונלי? אני יודע שלא ייתנו לי סתם ככה בלי סיבה..

ואגב איך בדיוק לבקש להיבדק?
בסה"כ להגיד לרופאת משפחה שאני רוצה לבדוק פרופיל הורמונלי? אני יודע שלא ייתנו לי סתם ככה בלי סיבה..
יתנו, תגיד שזה מטריד אותך ותוציא את זה בכוח. זה לא שאתה מבקש זריקות, אתה מבקש בדיקה.

היום כבר נותנים בקלות, אפילו יש עלון אצל הרופא הממליץ לך לעשות את הבדיקה.

פאק אתם לא רציניים

הוא פאקינג בן 14... וכן הוא על א.ש גבוה בלי הרבה שריר. אבל אם הוא היה 5 קילו שומן פחות אף אחד פה לא היה אומר כלום על הטסט, פשוט הייתם כותבים שהוא שחיף ושילך לאכול.

לדעתי אתה פשוט על א.ש גבוה ו... צעיר
תמשיך להתחזק פשוט בלי להשמין ויהיה טוב

אף אחד לא אמר שהוא צריך להתחיל סייקלים בגיל 14...
אבל לא מזיק לעשות בדיקת דם של פרופיל הורמונלי...

• פותח/ת השרשור
פאק אתם לא רציניים

הוא פאקינג בן 14... וכן הוא על א.ש גבוה בלי הרבה שריר. אבל אם הוא היה 5 קילו שומן פחות אף אחד פה לא היה אומר כלום על הטסט, פשוט הייתם כותבים שהוא שחיף ושילך לאכול.

לדעתי אתה פשוט על א.ש גבוה ו... צעיר
תמשיך להתחזק פשוט בלי להשמין ויהיה טוב
מודע לכך שאני על אחש גבוה
וגם כשהתחלתי מסה ידעתי שאני אגיע למצב כזה.
התחלתי מסה ב18 אחש ואם היה לי אפשרות לבחור שוב, הייתי עושה את אותו הדבר. כי הייתי על 60 קילו 18%שומן.
בכל מקרה, אחרי דצמבר (יש תחרות) אני מתכנן לעשות חיטוב.. כרגע מנסה לעלות עוד כמה קילו שריר (הכי נקי שאפשר)
ולסבול את השומן הזה

אולי המצב ההורמונלי שלו בסדר גמור והוא פשוט אוכל כמו פח אשפה?
בלי כוונה להעליב כמובן.

אף אחד לא אמר שהוא צריך להתחיל סייקלים בגיל 14...
קצת היגיון, הזריקות האלו רק מביאות אותך לנורמה, אין שם אקסטרה טסט שיעשה אותך מפלצת, שכח מזה.
למה בכלל אתם בטוחים שהטסט שלו נמוך? ובכל מקרה יש אנשים שבגיל 14 גיל ההתבגרות עדיין לא מתחיל אצלם.

רגע, אתה באמת חושב שאתה תהפוך עכשיו למוזרק ותהיה מר אולימפיה בעוד שנתיים?
קצת היגיון, הזריקות האלו רק מביאות אותך לנורמה, אין שם אקסטרה טסט שיעשה אותך מפלצת, שכח מזה.

ואמנם לא מצפים ממך להרבה טסט, אבל אישית אני מכיר ילדים בני 13-14 שאתה חושב שהם כבר גרושים+2, וזה לא אחד או שניים, יש הרבה כאלו, תאמין לי.

גנטיקה.. אני בגיל 14 בגוף נראתי כמו גורילה מבחינת שערות וגובה אבל בפנים כמו ילד בן 12 מחוצקן כי עוד לא התחלתי להתגלח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית