הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקלים בלינארית

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
שלום,לא הבנתי איך אני אמור להעביר משקלים מסס ללינארית.ראיתי שצריך שאחרי 4 שבועות לחזור למה שהייתי,אז להוריד מ85 ל75?
ועוד שאלה לא קשורה,אם טיפה אחרי שבירת מקביל בסקוואט האגן מסתובב זה אומר שאני לא גמיש?

שלום,לא הבנתי איך אני אמור להעביר משקלים מסס ללינארית.ראיתי שצריך שאחרי 4 שבועות לחזור למה שהייתי,אז להוריד מ85 ל75?
כן.
ובמאמר בפורטל יש קובץ אקסל שאתה יכול להכניס לשם את משקלי העבודה שלך וזה יחשב לך כמה צריך לעשות כל שבוע.
ועוד שאלה לא קשורה,אם טיפה אחרי שבירת מקביל בסקוואט האגן מסתובב זה אומר שאני לא גמיש?
צריך לראות סרטון בשביל להבין טוב יותר, בגדול אני חושב ש @Tank מומחה לעניין הבאט וינק (ככה קוראים למה שאתה מתאר אם הבנתי אותך נכון)

• פותח/ת השרשור
כן.
ובמאמר בפורטל יש קובץ אקסל שאתה יכול להכניס לשם את משקלי העבודה שלך וזה יחשב לך כמה צריך לעשות כל שבוע.

צריך לראות סרטון בשביל להבין טוב יותר, בגדול אני חושב ש @Tank מומחה לעניין הבאט וינק (ככה קוראים למה שאתה מתאר אם הבנתי אותך נכון)
כן התכוונתי לבאט ווינק
סרטון סקוואט(עם מוט)או סתם רגיל

כן התכוונתי לבאט ווינק
סרטון סקוואט(עם מוט)או סתם רגיל
זה נקרא lumbar flexion או "סיבוב אגן לאחור"
ויכול לקרות מכמה סיבות,
1. רוחב העמידה שלך צר מידי או/ו הברכיים לא מספיק בחוץ - מה שגורם לירכיים לדחוף את עצמות האגן לאחור.
2. אין לך שליטה בזוקפי הגו התחתונים שלך, אתה צריך לדעת איך לסובב אגן לפנים, ולשלוט בזה במהלך כל הירידה.
3. חסרה לך גמישות במקרבי הירך - אם זה המצב, אתה אמור להרגיש את זה.

ישנה גם אפשרות שאתה מתחיל סקוואט מhyper flexion
כלומר הגב שלך יותר מידי מכווץ ומוקשת בתחילת התנועה.

זה נקרא lumbar flexion או "סיבוב אגן לאחור"
ויכול לקרות מכמה סיבות,
1. רוחב העמידה שלך צר מידי או/ו הברכיים לא מספיק בחוץ - מה שגורם לירכיים לדחוף את עצמות האגן לאחור.
2. אין לך שליטה בזוקפי הגו התחתונים שלך, אתה צריך לדעת איך לסובב אגן לפנים, ולשלוט בזה במהלך כל הירידה.
3. חסרה לך גמישות במקרבי הירך - אם זה המצב, אתה אמור להרגיש את זה.
חייב להוסיף - גם חוסר גמישות בהמסטרינג ישפיע על זה.
אבל זה לא דבר שמוסכם פה על כולם.

חייב להוסיף - גם חוסר גמישות בהמסטרינג ישפיע על זה.
אבל זה לא דבר שמוסכם פה על כולם.
אני גם חושב כמו סטיץ, שבאנטרופומטריות מסויימות זה יכול להיות, אמנם זה פחות נפוץ.
ושוב מרגישים את זה, אם זה המצב כמובן.

• פותח/ת השרשור
בלינארית עושים פנדליי נכון?
ובכל התרגילים עושים את בהדרגה של האחוזים כן?
לגבי האחוזים לא משנה
לגבי הפנדליי,אני לא יודע איך עושים,אפשר להחליף את זה במשהו או שפשוט ללמוד?

• פותח/ת השרשור
ריסט של 15% בד"כ יהיה מספיק.
זה יוצא כמעט אותו דבר.
יכול להיות שאני אסיים את התוכנית אחרי 12 שבועות?כאילו בגלל שאני אולי אמשיך להתקדם
לריפטו יש סרטון של פנדליי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית