עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן.שלום,לא הבנתי איך אני אמור להעביר משקלים מסס ללינארית.ראיתי שצריך שאחרי 4 שבועות לחזור למה שהייתי,אז להוריד מ85 ל75?
צריך לראות סרטון בשביל להבין טוב יותר, בגדול אני חושב ש @Tank מומחה לעניין הבאט וינק (ככה קוראים למה שאתה מתאר אם הבנתי אותך נכון)ועוד שאלה לא קשורה,אם טיפה אחרי שבירת מקביל בסקוואט האגן מסתובב זה אומר שאני לא גמיש?
כן התכוונתי לבאט ווינקכן.
ובמאמר בפורטל יש קובץ אקסל שאתה יכול להכניס לשם את משקלי העבודה שלך וזה יחשב לך כמה צריך לעשות כל שבוע.
צריך לראות סרטון בשביל להבין טוב יותר, בגדול אני חושב ש @Tank מומחה לעניין הבאט וינק (ככה קוראים למה שאתה מתאר אם הבנתי אותך נכון)
עם משקל העבודה שלך עדיףכן התכוונתי לבאט ווינק
סרטון סקוואט(עם מוט)או סתם רגיל
זה נקרא lumbar flexion או "סיבוב אגן לאחור"כן התכוונתי לבאט ווינק
סרטון סקוואט(עם מוט)או סתם רגיל
אני לא חושב שזה המצבישנה גם אפשרות שאתה מתחיל סקוואט מhyper flexion
כלומר הגב שלך יותר מידי מכווץ ומוקשת בתחילת התנועה.
חייב להוסיף - גם חוסר גמישות בהמסטרינג ישפיע על זה.זה נקרא lumbar flexion או "סיבוב אגן לאחור"
ויכול לקרות מכמה סיבות,
1. רוחב העמידה שלך צר מידי או/ו הברכיים לא מספיק בחוץ - מה שגורם לירכיים לדחוף את עצמות האגן לאחור.
2. אין לך שליטה בזוקפי הגו התחתונים שלך, אתה צריך לדעת איך לסובב אגן לפנים, ולשלוט בזה במהלך כל הירידה.
3. חסרה לך גמישות במקרבי הירך - אם זה המצב, אתה אמור להרגיש את זה.
אני גם חושב כמו סטיץ, שבאנטרופומטריות מסויימות זה יכול להיות, אמנם זה פחות נפוץ.חייב להוסיף - גם חוסר גמישות בהמסטרינג ישפיע על זה.
אבל זה לא דבר שמוסכם פה על כולם.
בפנדלי המוט מתחיל ומסתיים בדד ספוט בדיוק כמו דדליפט,מה ההבדל בין פנדליי לבנט אובר?
אתה מכיר סרטון שמסביר טוב איך לעשות אותו?פנדליי הוא תרגיל שקל ללמוד
זה יוצא כמעט אותו דבר.ריסט של 15% בד"כ יהיה מספיק.
היה לי חוסר גמישות במשך יותר משנה ולא ידעתי את זה בכלל..3. חסרה לך גמישות במקרבי הירך - אם זה המצב, אתה אמור להרגיש את זה.
אתה מכיר מתיחות טובות?להיות יותר גמיש לא יזיק XDהיה לי חוסר גמישות במשך יותר משנה ולא ידעתי את זה בכלל..
שלח לי את המספר שלך בפרטי אני אצלם לך לווטסאפאתה מכיר מתיחות טובות?להיות יותר גמיש לא יזיק XD