דיון פרובוקציה או יש אמת

• פותח/ת השרשור Leon
  • פורסם בתאריך

Leon

משתמש קבוע
1,063
470
נק' מוניטין:
1,096
1,063
470

ראיון עם מנתח לב בגיל 98, מה דעתם זה פרופוגנדה או יש אמת בדבריו? הוא טוען שפעילות גופנית מורידה רק במעט את הכולסטרול וכדי להגיע לערך של כולסטרול בריא(מתחת ל140 לפיו) הפתרון היחיד שהוא ועמיתיו מצאו זה מעבר לתזונה טבעונית(כלומר דלת שומן רווי).

אצלי אין דעה כי אני לא חי בריא נקודה. מה דעתכם?

מעניין? תלוי את מי..

נראה שהדיון הוא על אוכלוסייה כללית, ולא של אנשים מתאמנים. אני בכלל לא מבין למה שלא מרימים אוכלים אוכל. זה כמו לזרוק אותו לפח 😆

בעקרון זה די ברור שטבעוניים יהיו כנראה במצב בריאותי טוב יותר מהאוכלוסייה הכללית, כי הם בדרך כלל הרבה יותר מודעים למה הם אוכלים. לא יודע אם זו השוואה מעניינת.

נראה שהדיון הוא על אוכלוסייה כללית, ולא של אנשים מתאמנים. אני בכלל לא מבין למה שלא מרימים אוכלים אוכל. זה כמו לזרוק אותו לפח 😆

בעקרון זה די ברור שטבעוניים יהיו כנראה במצב בריאותי טוב יותר מהאוכלוסייה הכללית, כי הם בדרך כלל הרבה יותר מודעים למה הם אוכלים. לא יודע אם זו השוואה מעניינת.

אבל הם אוכלים יותר ג'אנק, איך הם יותר בריאים?

תתפלא, רוב הטבעונים שאני מכיר, בעיקר האידיאולוגים, לא מאוזנים, ולא בריאים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית