עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זכותו של משתמש לא לפרסם סרטון שלו ולא לחשוף את עצמו, הוא יצטרך לקחת בחשבון שהעזרה תהיה מוגבלת. זה הכל.צריך לעשות פה חוק שכל משתמש שמבקש ביקורת על טכניקה או עצות בלי לתת סרטון האשכול שפתח ינעל + יקבל אזהרה.
אם הוא רוצה עזרה הוא צריך לפחות לתת פה קצת פרטים ואם הוא רוצה לקבל עזרה כמו שצריך כדי שיפרסם סרטון.תתאמן ללא משקל על ישיבה נכונה אחורה , בהדרגה תעלה משקל. אתה עושה LB או HB ?
זכותו של משתמש לא לפרסם סרטון שלו ולא לחשוף את עצמו, הוא יצטרך לקחת בחשבון שהעזרה תהיה מוגבלת. זה הכל.
פירסמתי פה כל כך הרבה סרטונים 😣😣צריך לעשות פה חוק שכל משתמש שמבקש ביקורת על טכניקה או עצות בלי לתת סרטון האשכול שפתח ינעל + יקבל אזהרה.
יש לו בעיה נפוצה שכל מי שמאמן קצת זמן מכיר אותה. לא חייבים סרטון בשביל להבין את הבעיה במקרה הזהאם הוא רוצה עזרה הוא צריך לפחות לתת פה קצת פרטים ואם הוא רוצה לקבל עזרה כמו שצריך כדי שיפרסם סרטון.
בלי משקל אין לי בעיה.תתאמן ללא משקל על ישיבה נכונה אחורה , בהדרגה תעלה משקל. אתה עושה LB או HB ?
זכותו של משתמש לא לפרסם סרטון שלו ולא לחשוף את עצמו, הוא יצטרך לקחת בחשבון שהעזרה תהיה מוגבלת. זה הכל.
אני אוהב ללמד אנשים לעבוד ב-LB, אחרי שהטכניקה של ההתיישבות נקלטת טוב - אפשר לעשות את המעבר ל-HB בצורה טובה יותר.בלי משקל אין לי בעיה.
אני עושה HB ATG
חשבתי שההתישבות בLB שונה,אני אוהב ללמד אנשים לעבוד ב-LB, אחרי שהטכניקה של ההתיישבות נקלטת טוב - אפשר לעשות את המעבר ל-HB בצורה טובה יותר.
חוץ מזה שיכול להיות שנעל עם הגבהה לעקב תעזור לך
כן ולא. הטכניקה בלואו בר היא אכן יותר להתיישב אחורה, אבל זה לא אומר שבהיי בר פשוט נופלים למטה, כי מה שיקרה למי שלא מתורגל זה שהוא פשוט יאבד שיווי משקל קדימה.חשבתי שההתישבות בLB שונה,
שבLB מתיישבים אחורה ולHB מתיישבים ישר למטה.
האמת שקניתי עכשיו את הPOWERLIFT והן לא עזרו לפתור את זה ואולי אפילו גרמו לי להשען עוד יותר קדימה
הסרטון האחרון שהעלתי ייעוץ - perfect squat part 3כן ולא. הטכניקה בלואו בר היא אכן יותר להתיישב אחורה, אבל זה לא אומר שבהיי בר פשוט נופלים למטה, כי מה שיקרה למי שלא מתורגל זה שהוא פשוט יאבד שיווי משקל קדימה.
תרחיב קצת עמידה ותתיישב יותר אחורה זה הכל.הסרטון האחרון שהעלתי ייעוץ - perfect squat part 3
מאז העלתי 10 קג על המוט החלפתי נעליים וזה החמיר
זו בעיה נפוצה, שנובעת לפי דעתי מפחד ליפול אחורה, ובכך אתה נוטה קדימה כדי לפצות על הפחד הזה, לפי דעתי קח משקל בינוני - כזה שאתה עולה איתו בוודאות בלי הרבה קושי, ותתרגל את זה, תרגיש את הלחץ על כל כף הרגל ולא יותר על העקבים או האצבעות.יש לי בעיה שהמשקל עובר מהעקבים לאצבעות והמסלול מוט לא ישר.
אשמח לקבל טיפים ועצות לשיפור
תודה מראש
הוא בסך הכל שאל שאלה שאפשר לענות עליה בכתב, אני לא חושב שדרוש פה סרטון.צריך לעשות פה חוק שכל משתמש שמבקש ביקורת על טכניקה או עצות בלי לתת סרטון האשכול שפתח ינעל + יקבל אזהרה.
הוא הראה בסרטון שני תרגילים:קישרתי אותך בעבר לסרטון הדרכה של candito
לא עזר?
אני יכול להסתובב ולעשות עם הגב למראה,אבל אני אראה מפגר ולא נראלי שזאת הבעיה.אתה יכול גם סתם לעשות את זה מול משקוף.
האם ניסית לא לעשות סקוואט מול מראה?
עזר לי ברמות.
תנסה.אני יכול להסתובב ולעשות עם הגב למראה,אבל אני אראה מפגר ולא נראלי שזאת הבעיה.