הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נוטה קדימה בסקוואט

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
יש לי בעיה שהמשקל עובר מהעקבים לאצבעות והמסלול מוט לא ישר.
אשמח לקבל טיפים ועצות לשיפור

תודה מראש

צריך לעשות פה חוק שכל משתמש שמבקש ביקורת על טכניקה או עצות בלי לתת סרטון האשכול שפתח ינעל + יקבל אזהרה.

תתאמן ללא משקל על ישיבה נכונה אחורה , בהדרגה תעלה משקל. אתה עושה LB או HB ?

צריך לעשות פה חוק שכל משתמש שמבקש ביקורת על טכניקה או עצות בלי לתת סרטון האשכול שפתח ינעל + יקבל אזהרה.
זכותו של משתמש לא לפרסם סרטון שלו ולא לחשוף את עצמו, הוא יצטרך לקחת בחשבון שהעזרה תהיה מוגבלת. זה הכל.

זכותו של משתמש לא לפרסם סרטון שלו ולא לחשוף את עצמו, הוא יצטרך לקחת בחשבון שהעזרה תהיה מוגבלת. זה הכל.
אם הוא רוצה עזרה הוא צריך לפחות לתת פה קצת פרטים ואם הוא רוצה לקבל עזרה כמו שצריך כדי שיפרסם סרטון.

אם הוא רוצה עזרה הוא צריך לפחות לתת פה קצת פרטים ואם הוא רוצה לקבל עזרה כמו שצריך כדי שיפרסם סרטון.
יש לו בעיה נפוצה שכל מי שמאמן קצת זמן מכיר אותה. לא חייבים סרטון בשביל להבין את הבעיה במקרה הזה

• פותח/ת השרשור

בלי משקל אין לי בעיה.
אני עושה HB ATG

בלי משקל אין לי בעיה.
אני עושה HB ATG
אני אוהב ללמד אנשים לעבוד ב-LB, אחרי שהטכניקה של ההתיישבות נקלטת טוב - אפשר לעשות את המעבר ל-HB בצורה טובה יותר.
חוץ מזה שיכול להיות שנעל עם הגבהה לעקב תעזור לך

• פותח/ת השרשור
אני אוהב ללמד אנשים לעבוד ב-LB, אחרי שהטכניקה של ההתיישבות נקלטת טוב - אפשר לעשות את המעבר ל-HB בצורה טובה יותר.
חוץ מזה שיכול להיות שנעל עם הגבהה לעקב תעזור לך
חשבתי שההתישבות בLB שונה,
שבLB מתיישבים אחורה ולHB מתיישבים ישר למטה.
האמת שקניתי עכשיו את הPOWERLIFT והן לא עזרו לפתור את זה ואולי אפילו גרמו לי להשען עוד יותר קדימה

חשבתי שההתישבות בLB שונה,
שבLB מתיישבים אחורה ולHB מתיישבים ישר למטה.
האמת שקניתי עכשיו את הPOWERLIFT והן לא עזרו לפתור את זה ואולי אפילו גרמו לי להשען עוד יותר קדימה
כן ולא. הטכניקה בלואו בר היא אכן יותר להתיישב אחורה, אבל זה לא אומר שבהיי בר פשוט נופלים למטה, כי מה שיקרה למי שלא מתורגל זה שהוא פשוט יאבד שיווי משקל קדימה.

• פותח/ת השרשור
כן ולא. הטכניקה בלואו בר היא אכן יותר להתיישב אחורה, אבל זה לא אומר שבהיי בר פשוט נופלים למטה, כי מה שיקרה למי שלא מתורגל זה שהוא פשוט יאבד שיווי משקל קדימה.
הסרטון האחרון שהעלתי ייעוץ - perfect squat part 3
מאז העלתי 10 קג על המוט החלפתי נעליים וזה החמיר

יש לי בעיה שהמשקל עובר מהעקבים לאצבעות והמסלול מוט לא ישר.
אשמח לקבל טיפים ועצות לשיפור

תודה מראש
זו בעיה נפוצה, שנובעת לפי דעתי מפחד ליפול אחורה, ובכך אתה נוטה קדימה כדי לפצות על הפחד הזה, לפי דעתי קח משקל בינוני - כזה שאתה עולה איתו בוודאות בלי הרבה קושי, ותתרגל את זה, תרגיש את הלחץ על כל כף הרגל ולא יותר על העקבים או האצבעות.
הוא בסך הכל שאל שאלה שאפשר לענות עליה בכתב, אני לא חושב שדרוש פה סרטון.

• פותח/ת השרשור
קישרתי אותך בעבר לסרטון הדרכה של candito
לא עזר?
הוא הראה בסרטון שני תרגילים:
1.לעשות סקוואט מחוץ לכלוב סגור ואם אתה נוגע בו אז סימן שאתה נוטה קדימה,הבעיה זה שאין לנו במכון כלוב סגור.
2. לעשות רק את החלק התחתון של הסקוואט,עשיתי פעם אחת ואני לא חושב שזה יעזור לי כי אצלי הבעיה מתחילה עוד בחלק העליון של התנועה.

אתה יכול גם סתם לעשות את זה מול משקוף.

האם ניסית לא לעשות סקוואט מול מראה?
עזר לי ברמות.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול גם סתם לעשות את זה מול משקוף.

האם ניסית לא לעשות סקוואט מול מראה?
עזר לי ברמות.
אני יכול להסתובב ולעשות עם הגב למראה,אבל אני אראה מפגר ולא נראלי שזאת הבעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית