הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון למה הרגליים שלי כאלה חלשות?

• פותח/ת השרשור av1
  • פורסם בתאריך

av1

משתמש מתחיל
185
3
נק' מוניטין:
3
185
3
אהלן.
כבר כמה חודשים שאני תקוע במשקל גוף וגם בסקוואט[אין הרבה קשר,הגעתי למצב שהבנץ יותר חזק מהסקוואט]
כבר כמה חודשים שאני תקוע על 40 קילו סקוואט.פשוט קשה לי!
אני שוקל 68.5 וסתם דוגמא,אתמול התכופפתי לכמה שניות ואז לא הצלחתי לקום!הייתי צריך להשתמש עם הידיים.
למה זה?
יכול להיות בגלל שיש לי אנמיה ואין לי מספיק חומצה פולית בדם?[התחלתי לקחת כדורים לפני שבועיים]
ויש לי עייפות קשה במשך היום,בגלל חוסר ברזל וחומצה פולית.
יש למישהו מושג?

כנראה או שאתה לא אוכל מספיק או שתוכנית האימונים שלך לא מאפשרת לך להתקדם. ממליץ לך לשתף אותנו בקצת יותר מידע

• פותח/ת השרשור
כנראה או שאתה לא אוכל מספיק או שתוכנית האימונים שלך לא מאפשרת לך להתקדם. ממליץ לך לשתף אותנו בקצת יותר מידע
מתאמן חצי שנה כמעט.
לא אכלתי טוב זה נכון,מה שאומר שעליתי סך הכל 3 קילו]65.5-68.5]
התחלתי לאכול יותר עכשיו.
רגליים:סקוואט,לג קארל ותאומים בסמיט
8 חזרות סקוואט
הבנץ כבר מתקרב ל60,סקוואט תקוע ב40.
רגליים חלשות מאוד!!
אם אני יתכופף עכשיו[בלי משקל],לא בטוח אני יצליח לקום.

אהלן.
כבר כמה חודשים שאני תקוע במשקל גוף וגם בסקוואט[אין הרבה קשר,הגעתי למצב שהבנץ יותר חזק מהסקוואט]
כבר כמה חודשים שאני תקוע על 40 קילו סקוואט.פשוט קשה לי!
אני שוקל 68.5 וסתם דוגמא,אתמול התכופפתי לכמה שניות ואז לא הצלחתי לקום!הייתי צריך להשתמש עם הידיים.
למה זה?
יכול להיות בגלל שיש לי אנמיה ואין לי מספיק חומצה פולית בדם?[התחלתי לקחת כדורים לפני שבועיים]
ויש לי עייפות קשה במשך היום,בגלל חוסר ברזל וחומצה פולית.
יש למישהו מושג?
מחזק את יהושע, לך לרופא ותעשה בדיקת דם פשוטה, אם תגלה שהכל בסדר נסה אולי לקחת מאמן אישי לאימון שניים ושילמד אותך את תרגילי הבסיס..משם יהיה לך הרבה יותר קל להתקדם

• פותח/ת השרשור
בהנחה שאתה לא בן 90, זה מצב שדורש התערבות רפואית כלשהי.
מחזק את יהושע, לך לרופא ותעשה בדיקת דם פשוטה, אם תגלה שהכל בסדר נסה אולי לקחת מאמן אישי לאימון שניים ושילמד אותך את תרגילי הבסיס..משם יהיה לך הרבה יותר קל להתקדם
הייתי אצל הרופא,שלח אותי לבדיקות דם,חומצה פולית יש לי 8/250 וברזל יש לי 11.9 מתוך לא יודע כמה,אבל הרופא אמר שזה קצת.
בגלל זה גם יש לי עייפות כל היום,אפילו אחרי 10 שעות שינה.

הייתי אצל הרופא,שלח אותי לבדיקות דם,חומצה פולית יש לי 8/250 וברזל יש לי 11.9 מתוך לא יודע כמה,אבל הרופא אמר שזה קצת.
בגלל זה גם יש לי עייפות כל היום,אפילו אחרי 10 שעות שינה.
ומה הוא מציעה כטיפול?

• פותח/ת השרשור
ומה הוא מציעה כטיפול?
רשמתי למעלה,קיבלתי תרופות למשך 3 חודשים,חומצה פולית וברזל.
בטח בדקו לך גם המוגלובין ופריטין, ואולי גם טרנספרין. בכל מקרה, נראה שאתה נמצא בהשגחה רפואית כך שהרופא שלך ייתן לך עצות טובות יותר מאיתנו.
העצות שלו היו רק לקחת כדורים.

העצות שלו היו רק לקחת כדורים
ולכל הפחות הוא הזמין אותך לבדיקה חוזרת?

משהו על רמות הברזל: הבדיקה הרגילה של מה שמופיע בתור IRON בדף הבדיקות מודדת את כמות הברזל בדם, אבל היא לא אומרת הרבה כי הכמות הזאת משתנה מרגע לרגע בהתאם לצרכים השונים של הגוף. פריטין הוא חלבון שמשמש כמאגר הברזל והוא הפרמטר המעניין יותר . מובן שגם רמת ההמוגלובין עלולה להפגע בתנאים של מחסור בברזל, ואנמיה יכולה להסביר, לפחות באופן חלקי, את התופעות עליהן אתה מתלונן.

• פותח/ת השרשור
ולכל הפחות הוא הזמין אותך לבדיקה חוזרת?

משהו על רמות הברזל: הבדיקה הרגילה של מה שמופיע בתור IRON בדף הבדיקות מודדת את כמות הברזל בדם, אבל היא לא אומרת הרבה כי הכמות הזאת משתנה מרגע לרגע בהתאם לצרכים השונים של הגוף. פריטין הוא חלבון שמשמש כמאגר הברזל והוא הפרמטר המעניין יותר . מובן שגם רמת ההמוגלובין עלולה להפגע בתנאים של מחסור בברזל, ואנמיה יכולה להסביר, לפחות באופן חלקי, את התופעות עליהן אתה מתלונן.
אני לא מצליח להתחבר לאתר,אם הייתי יכול הייתי מתחבר ומפרסם פה מה שמופיע לי.
עוד לא הזמינו אותי,התחלתי את הטיפול לפני שבועיים,הוא אמור להמשך 3 חודשים.
מתוך כל הבדיקות שעשיתי,4 בדיקות היו בצבע אדום[לטפל מייד]
אז כן,ההמוגלובין שלי היה כמעט 12 לפני שבועיים,חומצה פולית 8[המינימום-קו תחתון זה 20] ואין לי אפילו מינימום.

ההמוגלובין שלי היה כמעט 12
זה אכן נמוך, אבל לא במידה שיכולה להסביר מה שאתה מספר. אני חייתי עם המוגלובין קצת מעל 12 כמה שנים טובות בלי להרגיש שום תופעות (ובלי שנמצא הסבר לרמה הנמוכה. באופן מפתיע ההמוגלובין חזר לנורמה בלי שום תרופות).

• פותח/ת השרשור
זה אכן נמוך, אבל לא במידה שיכולה להסביר מה שאתה מספר. אני חייתי עם המוגלובין קצת מעל 12 כמה שנים טובות בלי להרגיש שום תופעות (ובלי שנמצא הסבר לרמה הנמוכה. באופן מפתיע ההמוגלובין חזר לנורמה בלי שום תרופות).
זה מה שאמרתי לרופא,אבל הוא אמר שזה לא רק זה.
זו פעם שנייה שאני על כדורים כבר.

גם אני נולדתי אנמי/תלסמי לא כל כך זוכר אבל אף פעם לא הפריע לי והשתפר לבד עד שאפילו הרופא לא רשם את זה שהלכתי לצו ראשון(בניגוד לבת דודה שלי שהורידו לה פרופיל על זה),לפני כחצי שנה גם אני סבלתי מעייפות כמה זמן,וקיבלתי כדורי ברזל בשם פריפול אחרי שלקחתי אותם כבר הרגשתי שיפור ובסוף הטיפול כבר חזרתי להרגיש טוב וערני במהלך היום,תקח את הכדורים אם אתה לא מרגיש שיפור אז תפנה לרופא.
לגבי הכיפוף תפנה לרופא דחוף כי זה נשמע ממש מסוכן

• פותח/ת השרשור
גם אני נולדתי אנמי/תלסמי לא כל כך זוכר אבל אף פעם לא הפריע לי והשתפר לבד עד שאפילו הרופא לא רשם את זה שהלכתי לצו ראשון(בניגוד לבת דודה שלי שהורידו לה פרופיל על זה),לפני כחצי שנה גם אני סבלתי מעייפות כמה זמן,וקיבלתי כדורי ברזל בשם פריפול אחרי שלקחתי אותם כבר הרגשתי שיפור ובסוף הטיפול כבר חזרתי להרגיש טוב וערני במהלך היום,תקח את הכדורים אם אתה לא מרגיש שיפור אז תפנה לרופא.
טוב לדעת,עדיף לשתוק בצו התייצבות.
זה מרגיש כאילו הרגליים שלי תפוסות,כשאני עושה חימום עם מוט ריק,כואב לי ברגליים,אפילו שאני עושה חימום.
אחרי עבודה של כמה שעות[עבודה קלה],אני גם מרגיש כאב ברגליים.
זה מוזר!

• פותח/ת השרשור
בטח בדקו לך גם המוגלובין ופריטין, ואולי גם טרנספרין. בכל מקרה, נראה שאתה נמצא בהשגחה רפואית כך שהרופא שלך ייתן לך עצות טובות יותר מאיתנו.
עדכון:אחרי 3 שבועות עם הכדורים,מרגיש שיפור,פחות עייף.
לפני שהתחלתי את הטיפול,בקושי עשיתי 6-8 סקוואט 37-40 קילו.
היום עשיתי כמעט 50 קילו 8 חזרות לא בהרבה מאמץ.

עדכון:אחרי 3 שבועות עם הכדורים,מרגיש שיפור,פחות עייף.
לפני שהתחלתי את הטיפול,בקושי עשיתי 6-8 סקוואט 37-40 קילו.
היום עשיתי כמעט 50 קילו 8 חזרות לא בהרבה מאמץ.
מעולה
פעם הבאה תתייג ואל תצטט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית