הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך הForm הזה לBench Press?

בגדול סבבה למתאמן המתחיל וההבנה איך ללחוץ מהחזה ולא מהכתפיים

לאט לאט תפתח את הטכניקה שהנוחה לך

• פותח/ת השרשור
בגדול סבבה למתאמן המתחיל וההבנה איך ללחוץ מהחזה ולא מהכתפיים

לאט לאט תפתח את הטכניקה שהנוחה לך
תשמע אחי זה די תופס לי תכתפיים שאני עושה בנץ' פרס אני חושב שאני לא עושה את זה טוב..

אבל חוץ מזה זה טבעי שזה יתפוס קצת את הכתפיים או שזה לא אמור לקרות ?
אם תועיל בטובך לקרוא את הדגשים ללחיצת החזה שיש במאמר, אתה תבין שבטכניקה נכונה השכמות יהיו משוכות לאחור והמרפקים בפנים, והעומס יירד מן הכתפיים.

• פותח/ת השרשור
אם תועיל בטובך לקרוא את הדגשים ללחיצת החזה שיש במאמר, אתה תבין שבטכניקה נכונה השכמות יהיו משוכות לאחור והמרפקים בפנים, והעומס יירד מן הכתפיים.
אותה תוך יצירת לחץ בבית החזה ("תמרון ואלסלבה"). הדרך הקלה ביותר להבין זאת, אם כי לא בהכרח הדרך הנעימה ביותר, היא לדמות את הפעולה שאתם עושים בשירותים, ביחוד כאשר יש לכם עצירות.

כמה טחורים זה הולך לעשות לי xD ?

אותה תוך יצירת לחץ בבית החזה ("תמרון ואלסלבה"). הדרך הקלה ביותר להבין זאת, אם כי לא בהכרח הדרך הנעימה ביותר, היא לדמות את הפעולה שאתם עושים בשירותים, ביחוד כאשר יש לכם עצירות.

0

ולא להספים.
שאלת שאלה...קיבלת תשובה.
אם יש לך עוד שאלות שקשורות לנושא שהעלית, נשמח לעזור.

וולסלבה : דינוזאור מזמנים עברו . אני תמיד מתאמן כשאני מוציא אוויר ממש קצת (מה שנקרא forced exhalation) , ולא פעם אמרו לי החברה הטובים שאני עושה את זה לא טוב . אכן וולסלבה עוזר אבל תמיד הרגשתי שזה מחסל אותי מבפנים(די הגיוני ,הרי רוב הרופאים מתארים את התמרון הזה כדבר שיכול להביא אותך למוות ) ,ולפי מה שאני קורא באינטרנט ,אכן חבל ,למשל -
The Valsalva Maneuver Revisited: the Influence of Voluntary Breathing on Isometric Muscle Strength

איכשהו עליתי על זה לבד (כשהייתי מתאמן באומנויות לחימה אתה מתרגל משהו דומה וזה מביא להתפוצצות כוח) , בשלב הקונצטרי של התרגיל (בו המשקל עולה) ,עדיף להוציא אוויר בקטנה (תפתח פתח קטן בפה ,ותוציא לאט לאט אוויר ) וכשאתה מגיע קרוב לנקודה "המתה " ,בה המהירות יורדת ,תן הוצאת אוויר חדה ומהירה ,זה אמור לעזור לך לעבור אותה . מתאמני כוח יותר חכמים - וויטליפטרים ,זהו אכן הניהול הוצאת אוויר שלהם .

כל שער הדגשים כמו שכתוב 😃 .

עדיף להוציא אוויר בקטנה (תפתח פתח קטן בפה ,ותוציא לאט לאט אוויר
אכן, גם שיטה ישימה.
אם אני לא טועה גם כתבתי במדריך שניתן להוציא אוויר בשחרור איטי של האוויר דרך שפתיים מכווצות (ללא פתיחה של השפתיים)

אכן, גם שיטה ישימה.
אם אני לא טועה גם כתבתי במדריך שניתן להוציא אוויר בשחרור איטי של האוויר דרך שפתיים מכווצות (ללא פתיחה של השפתיים)

כן,לזה התכוונתי חח.לעשות פרצוף אבו נפחה (לשים מלא אוורי בפה ולסגור אותו ) , ואז במצב כזה ,לח אוויר פה גורם לפתיחה של השפתיים ,וכאשר אתה מוצי לאט לאט אוויר מהראות ,הוא מחליף את הנפח אוויר בפה ,וחלק מהנפח אוויר הזה יוצא .

דמיטרי קלוקוב עושה את זה מעולה .

הבעיה הגדולה בעניין זה היא עם סקוואט ודדליפט, הרבה פחות בלחיצת חזה.

אררר, המממ, אהההה, חבר סיפר לי.
מחזק.

אחרי כל דדליפט כבד אני אדום כמו עגבניה.
בבנצ' הכי פחות דאגות בנושא הנשימה 🫤

הבעיה הגדולה בעניין זה היא עם סקוואט ודדליפט, הרבה פחות בלחיצת חזה
טחורים זה המון גנטיקה, סקוואט/דדליפט כבד לא ישפיעו על הטחורים, סתם מיתוס.

נא לא לשאול אותי מאיפה אני כל כך בטוח בעצמי

• פותח/ת השרשור
וולסלבה : דינוזאור מזמנים עברו . אני תמיד מתאמן כשאני מוציא אוויר ממש קצת (מה שנקרא forced exhalation) , ולא פעם אמרו לי החברה הטובים שאני עושה את זה לא טוב . אכן וולסלבה עוזר אבל תמיד הרגשתי שזה מחסל אותי מבפנים(די הגיוני ,הרי רוב הרופאים מתארים את התמרון הזה כדבר שיכול להביא אותך למוות ) ,ולפי מה שאני קורא באינטרנט ,אכן חבל ,למשל -
The Valsalva Maneuver Revisited: the Influence of Voluntary Breathing on Isometric Muscle Strength

איכשהו עליתי על זה לבד (כשהייתי מתאמן באומנויות לחימה אתה מתרגל משהו דומה וזה מביא להתפוצצות כוח) , בשלב הקונצטרי של התרגיל (בו המשקל עולה) ,עדיף להוציא אוויר בקטנה (תפתח פתח קטן בפה ,ותוציא לאט לאט אוויר ) וכשאתה מגיע קרוב לנקודה "המתה " ,בה המהירות יורדת ,תן הוצאת אוויר חדה ומהירה ,זה אמור לעזור לך לעבור אותה . מתאמני כוח יותר חכמים - וויטליפטרים ,זהו אכן הניהול הוצאת אוויר שלהם .

כל שער הדגשים כמו שכתוב 😃 .

מזאת אומרת יכול להביא אותך למוות .... אז זה לא טוב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית