הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גלן פנדליי

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם

בקצרה, רוצה להתחיל גלן פנדליי ביום ראשון.
מה צריך לדעת?
מה צריך לשנות באקסל?
עצות/הערות כל דבר ?

בינתיים חשבתי על להתחיל את התוכנית לפי האקסל המקורי סקוואט ודד 95% רמ1 ובנצ' 100%.

מתלבט בין פנדליי לבין POV (פנדליי בגירסה של עומר), אני חושב בהתחלה לעשות פנדליי קלאסי ואז לעשות את השינויים כמו שעומר ממליץ אבל נראה מה חברי הפורום חושבים.

תודה לעוזרים

להשאיר את האקסל שהבאתי לך כמו שהוא
להתחיל הכל מקצת נמוך יותר ולעשות מה שהאקסל רושם. אם צריך לעגל עדיף ללמטה.
אה, תתחיל לאכול.

הגרסה הקלאסית פשוט נפלאה (לא מכיר pov).

עשיתי את התוכנית רק לדדליפט (מפאת חוסר אמצעים באותה תקופה) והשיפור היה מדהים, מתכנן בקרוב לעשות אותה באופן מלא.
לדעתי זאת אחת מהתוכניות היותר טובות שקיימות.

נערך לאחרונה:
בסבב (או כמה) הראשון(ים) לא צריך לשנות כלום. עדיף להכניס באקסל 5RM ו 5x5RM אמיתיים. זה יותר מדויק מ-1RM. בכל מקרה, בסבב השני אתה כבר תדע בדיוק מה להכניס באקסל.

תאכל הרבה.

• פותח/ת השרשור
בסבב (או כמה) הראשון(ים) לא צריך לשנות כלום. עדיף להכניס באקסל 5RM ו 5x5RM אמיתיים. זה יותר מדויק מ-1RM. בכל מקרה, בסבב השני אתה כבר תדע בדיוק מה להכניס באקסל.

תאכל הרבה.
ה5RM שלי הוא 135 והוא גם ה5X5 שלי אז...
קצת בעיה

ה5RM שלי הוא 135 והוא גם ה5X5 שלי אז...
קצת בעיה

וגם ה-1RM? 🤡

תציב את העדכני כמובן. אתה רוצה שבשבוע השלישי של התוכנית ה 5x5 שהאקסל יתן לך יהיה המקסימום שאתה יכול לעשות כרגע. תראה שזה יוצא הגיוני ואתה מסודר.

• פותח/ת השרשור
וגם ה-1RM? 🤡

תציב את העדכני כמובן. אתה רוצה שבשבוע השלישי של התוכנית ה 5x5 שהאקסל יתן לך יהיה המקסימום שאתה יכול לעשות כרגע. תראה שזה יוצא הגיוני ואתה מסודר.
RM1 קצת יותר 🙄
אין לי שום הערכה או ניסיון לעבודה בנפח של 5X5 בסקוואט. ה5X5 הכבד האחרון שעשיתי היה לפני יותר משנה.
ידעתי טוב מאוד מה אני כותב כשכתבתי את זה.
האם הוצאת זרע לבטלה?
אפשר לפחות אשכול אחד בלי הספאם שלך בבקשה?

RM1 קצת יותר 🙄
אין לי שום הערכה או ניסיון לעבודה בנפח של 5X5 בסקוואט. ה5X5 הכבד האחרון שעשיתי היה לפני יותר משנה.

ידעתי טוב מאוד מה אני כותב כשכתבתי את זה.

אפשר לפחות אשכול אחד בלי הספאם שלך בבקשה?

אם אין אז אין ברירה. תציב 1RM ותראה אם זה יוצא הגיוני יחסית בשבוע השלישי.

• פותח/ת השרשור
הגיוני?
PENDLAY.JPG

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית