הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ איך לחזור אחרי שבוע מנוחה?

Adam19594

משתמש מתחיל
210
5
נק' מוניטין:
20
210
5
POWER CLUB-אבן יהודה
היי חבר'ה מה העניינים,

אז ככה בראשון אני אמור לחזור אחרי מנוחה שנתתי לעצמי השבוע, אני כרגע ב SS ויש קצת מצב בעייתי של אימונים בגלל התקופה הזאת של החגים.

המשקלים שלי הם כרגע:

87.5 סקוואט, 90 דד, 50 בנץ ו 42.5 פרס.

רציתי לדעת האם לחזור כאילו שלא עשיתי את השבוע מנוחה ולהמשיך כרגיל אם לא אז מה אני צריך לעשות?

ועכשיו יש לי קצת בעיה באימונים בגלל שהמכון שלי הוא בקריה אז בגלל ששבוע הבא כיפור יוצא שלישי רביעי לא אוכל להתאמן בשלישי ובנוסף יצא מצב שאפסיד עוד שני אימונים אחד של שבוע אחרי שיש את סוכות א' ושבוע אחריו שזה סוכות ב'.

האם יש משהו שאוכל לעשות בנידון?

תודה לעונים!

רציתי לדעת האם לחזור כאילו שלא עשיתי את השבוע מנוחה ולהמשיך כרגיל אם לא אז מה אני צריך לעשות?
תחזור על המשקלים של האימון האחרון ותמשיך כרגיל משם.
עכשיו יש לי קצת בעיה באימונים בגלל שהמכון שלי הוא בקריה אז בגלל ששבוע הבא כיפור יוצא שלישי רביעי לא אוכל להתאמן בשלישי ובנוסף יצא מצב שאפסיד עוד שני אימונים אחד של שבוע אחרי שיש את סוכות א' ושבוע אחריו שזה סוכות ב'.
לגבי שבוע הבא, אם יש אפשרות להתאמן בשבת הקרובה אז אפשר לעשות אימונים בשבת, שני וחמישי. בשבוע של סוכות גם, אם יש אפשרות לעשות אימון בשבת לפני החג אם המכון סגור בערב חג אז אפשר שבת-שלישי-חמישי (החג יוצא ראשון-שני).

• פותח/ת השרשור
תחזור על המשקלים של האימון האחרון ותמשיך כרגיל משם.

לגבי שבוע הבא, אם יש אפשרות להתאמן בשבת הקרובה אז אפשר לעשות אימונים בשבת, שני וחמישי. בשבוע של סוכות גם, אם יש אפשרות לעשות אימון בשבת לפני החג אם המכון סגור בערב חג אז אפשר שבת-שלישי-חמישי (החג יוצא ראשון-שני).

אבדוק את העניין אני מחר סוגר שבת אבדוק את העניין.

תודה רבה ושיהיה אחלה לילה.

Back
למעלה תחתית