הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר

יש לי בעיה עם האתר זה לא נותן לצטט וגם לפעמים נמחק מה שאני רושם וצריך לרשום מחדש אז מתנצל על זה
להגיע ל3000 קלוריות ולשקול 50-60 קילו זה נראה לך סביר? כן אם אתה בפלוס קלורי של 600 אתה משמין, כמובן שגם מסת השריר תגדל אבל 75% מזה אתה תשמין פשוט, כמובן שפלוס של 200-300 זה כבר סיפור אחר

אתה אולי מכיר את זה רק בתור פחמימה מורכבת ורגילה, אבל זה מתחלק לעוד הרבה דברים
והפחמימה שמשתמשים בה בגיינר היא מהזולות ביותר בסוף סולם GI כלומר היא יותר קרובה לסוכר

אני גם קניתי גיינר כמו טיפש כשרק התחלתי, הקשבתי למאמן ולחברים שלי
והנה אני מנסה להציל אתכם מהטעות הזאת

TAKE IT OR LEAVE IT
תקחו רק חלבון ותגידו לי תודה אחר כך

תעשה טובה ואל תכתוב אם אתה לא יודע.

כי אז הטענה שלך לא נכונה.

היא נכונה.
כי הגוף בעצם ״מאותת״ שמשהו לא בסדר. משהו לא פועל כשורה.
ברוב המקרים זה מתפרש בכאב.
שכןאב לך למשל האצבע ברגל כי נתקעת בשולחן הלכת לבדוק ויש לך שבר/נקע משהו לא בסדר הגוף אותת לך על ידי כאב שמשהו לא כשורה

ש לי בעיה עם האתר זה לא נותן לצטט וגם לפעמים נמחק מה שאני רושם וצריך לרשום מחדש אז מתנצל על זה
מאיפה אתה כותב? מחשב או פלאפון?
אם מחשב, איזה דפדפן? אם פלאפון אז איזה פלאפון ואיזה דפדפן?

להגיע ל3000 קלוריות ולשקול 50-60 קילו זה נראה לך סביר?
כן

אתה אולי מכיר את זה רק בתור פחמימה מורכבת ורגילה, אבל זה מתחלק לעוד הרבה דברים
והפחמימה שמשתמשים בה בגיינר היא מהזולות ביותר בסוף סולם GI כלומר היא יותר קרובה לסוכר
ונניח וזה סוכר, מה רע?

היא נכונה.
כי הגוף בעצם ״מאותת״ שמשהו לא בסדר. משהו לא פועל כשורה.
ברוב המקרים זה מתפרש בכאב.
שכןאב לך למשל האצבע ברגל כי נתקעת בשולחן הלכת לבדוק ויש לך שבר/נקע משהו לא בסדר הגוף אותת לך על ידי כאב שמשהו לא כשורה
תגיד אתה אמיתי? אני מנסה להסביר לך בדיוק את ההפך. תקרא שוב.

מעריב לנוער שלום !
לאחרונה גיליתי את החור באוזון, האם הגיינר קשור לזה ? אני מאוד לחץ אני רוצה לעשות הזמנה אבל לא מתאים לעשות עוד חורים..

גינר זה בסה"כ חלבון מעורבב עם פחמימה זה כמו לאכול יגורט עם תפוח לא יקרה כלום לכבד שלך.

תן לי ביסוס מדעי, שכשכואב לך איבר פנימי זה לא אומר שמשהו לא בסדר עם אותו איבר וזה ״סתם כואב״
אלוהים ישמור! תלמד לקרוא! אני אומר את ההפך! אם יש משהו לא בסדר זה לא אומר שזה יכאב בהכרח.

• פותח/ת השרשור
אז אם אני לוקח גיינר אני צריך להיזהר שאני לא יכניס יותר חלבונים מימה שמותר? או גם צריך לבדוק את הקלוריות וזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית