הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית fbw למסה

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
ראיתי עכשיו תוכנית למסה באתר קילוגרם ורציתי לדעת:
1) איך הוא?
2) אפשר לגדול מהתוכנית הזאת?
3) כמה זמן לעשות את זה ואם לעבור ל ab אחרי זה?
4) כל כמה זמן להעלות משקלים?
5) אפשר להחליף בתוכנית את כפיפת מרפקים בעמידה כנגד מוט לכפיפת מרפקים בישיבה עם מוט w על הדבר הזה ששמים עליו את הבית שחי ומרימים (לא יודע איך קוראים לזה)
6) מה זה כפיפת גו במכונה ייעודית?
התכנית:
אימון A
שריר
תרגיל
מספר סטים
טווח חזרות
רגליים

לג פרס
3
6
חזה
בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט
3
8
גב
בישיבה משיכת פולי עליון לפנים באחיזה רחבה
3
6
כתפיים
בישיבה לחיצת כתפיים מלפנים כנגד משקוליות יד
2
8
בעמידה הרחקת כתפיים כנגד משקוליות יד
2
10
יד אחורית
מקבילים באחיזה צרה בתוספת משקל
1
10
יד קידמית
בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט
1
12
בטן
כפיפת גו במכונה ייעודית
1
12

AXAXXAX

אני הייתי מעדיף את התכנית הראשונה באותו קישור או אתה התכנית של @Tank , תוכל למצוא כאן, התכנית השניה, או כמובן את SS.
2) אפשר לגדול מהתוכנית הזאת?
לגדול אפשר ממאזן קלורי חיובי שאותו משיגים במטבח.
3) כמה זמן לעשות את זה ואם לעבור ל ab אחרי זה?
כל תכנית עושים עד שהיא מפסיקה להביא את התוצאות שבשבילן אתה עושה אותה.
4) כל כמה זמן להעלות משקלים?
מבחינתי בכל תכנית מתחילים צריך לשאוף לעלות משקלים מאימון לאימון, או לכל הפחות משבוע לשבוע (אם אתה מפחד להיות בפלוס קלורי גדול מדי או משהו).
5) אפשר להחליף בתוכנית את כפיפת מרפקים בעמידה כנגד מוט לכפיפת מרפקים בישיבה עם מוט w על הדבר הזה ששמים עליו את הבית שחי ומרימים (לא יודע איך קוראים לזה)
בשום תכנית לא קריטי איזה תרגיל אתה עושה ליד קדמית.
6) מה זה כפיפת גו במכונה ייעודית?
אם אני לא טועה זה משהו כזה:
upload_2015-9-18_17-55-4.jpeg

• פותח/ת השרשור
אני הייתי מעדיף את התכנית הראשונה באותו קישור או אתה התכנית של @Tank , תוכל למצוא כאן, התכנית השניה, או כמובן את SS.

לגדול אפשר ממאזן קלורי חיובי שאותו משיגים במטבח.

כל תכנית עושים עד שהיא מפסיקה להביא את התוצאות שבשבילן אתה עושה אותה.

מבחינתי בכל תכנית מתחילים צריך לשאוף לעלות משקלים מאימון לאימון, או לכל הפחות משבוע לשבוע (אם אתה מפחד להיות בפלוס קלורי גדול מדי או משהו).

בשום תכנית לא קריטי איזה תרגיל אתה עושה ליד קדמית.

אם אני לא טועה זה משהו כזה:
צפה בקובץ המצורף 29792
תודה רבה אני יתחיל לעשות את התכנית הזאת ביום ראשון. ותגיד בקשר לכפיפת גו אני לא חושב שיש לי את המכשיר הזה בחדר כושר אז אפשר להחליף אותו בכפיפות בטן?

תודה רבה אני יתחיל לעשות את התכנית הזאת ביום ראשון.
איזה מהן?
ותגיד בקשר לכפיפת גו אני לא חושב שיש לי את המכשיר הזה בחדר כושר אז אפשר להחליף אותו בכפיפות בטן?
אני לא ממליץ על כפיפות בטן בכללי. אם תבחר תכנית שיש בה סקוואט, דדליפט ופרס אז בכלל אין צורך לעבוד על הבטן, לפחות בחודשים הראשונים.

• פותח/ת השרשור
איזה מהן?

אני לא ממליץ על כפיפות בטן בכללי. אם תבחר תכנית שיש בה סקוואט, דדליפט ופרס אז בכלל אין צורך לעבוד על הבטן, לפחות בחודשים הראשונים.
מה שרשמתי בהתחלה.
אז מה אפשר לעשות לבטן? (תרגיל ספציפי לבטן כי אני לא יכול לעשות סקוואט דדליפט וכו' כי אם אתה זוכר לפני כמה ימים פתחתי פה נושא ורשמתי שיש לי עקמת ואני לא יכול להרים משקלים בעמידה ודרך אגב את ההרחקת כתפיים בעמידה אני עושה בישיבה)

מה שרשמתי בהתחלה.
אז מה אפשר לעשות לבטן? (תרגיל ספציפי לבטן כי אני לא יכול לעשות סקוואט דדליפט וכו' כי אם אתה זוכר לפני כמה ימים פתחתי פה נושא ורשמתי שיש לי עקמת ואני לא יכול להרים משקלים בעמידה ודרך אגב את ההרחקת כתפיים בעמידה אני עושה בישיבה)
אה נזכרתי.
תעשה גלגל בטן
hqdefault.jpg

• פותח/ת השרשור
אה נזכרתי.
תעשה גלגל בטן
hqdefault.jpg
תודה רבה על העזרה באמת ואני מצטער שאני חופר פשוט אני לא חושב שיש לי משקולת עם גלגל כזה בחדר כושר יש משהו אחר שאפשר לעשות?

תודה רבה על העזרה באמת ואני מצטער שאני חופר פשוט אני לא חושב שיש לי משקולת עם גלגל כזה בחדר כושר יש משהו אחר שאפשר לעשות?
אם אין אתה יכול לקנות ב 50 שקל בערך. חוץ מזה אני לא ממש יכול לחשוב על תרגיל בטן שהייתי ממליץ.

אוקיי תודה רבה על העזרה. תגיד מה לגבי פלאנק?
מיותר לגמרי. כמו שיוג'ינוס אמר (אני כותב את זה נכון?) הגלגל בטן יספיק. ולדעתי,גם זה מיותר כל עוד אתה מתקדם בסקוואט,דד ופרס אין שום טעם להכניס תרגיל בטן..זה יותר יזיק מאשר יעיל

• פותח/ת השרשור
מיותר לגמרי. כמו שיוג'ינוס אמר (אני כותב את זה נכון?) הגלגל בטן יספיק. ולדעתי,גם זה מיותר כל עוד אתה מתקדם בסקוואט,דד ופרס אין שום טעם להכניס תרגיל בטן..זה יותר יזיק מאשר יעיל
אני מבין שלא קראת הכל....אם לא שמת לב אין דדליפט פרס וסקוואט בתוכנית ואני גם לא יכול לעשות את התרגילים האלה כי יש לי עקמת בגב ואסור לי להרים משקלים בעמידה בגלל זה מצאתי תוכנית שאני יכול לעשות את כל התרגילים בה בישיבה והבעיה היחידה שלי היא השרירי בטן כי אין לי את המכונה שרשום בתוכנית במכון אז אני צריך תרגיל אחר לבטן

אני דווקא די אוהב פלאנק, ממליץ גם על לג רייז. כפיפות בטן לא באמת יתרום יותר מדי.

Back
למעלה תחתית