הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחירה חגורה זולה

Phenomenal

משתמש מתחיל
37
2
נק' מוניטין:
2
37
2
מה קורה חברים, קניתי חגורה לפני חודש ממגה ספורט לצערי, אחרי השתנשתי פעמיים זקרתי אותה בבית, ביא פשוט לא נוחה ולא עושה את העבודה.
קראתי לא ממזמן מאמר על חגורות באתר ישראלי שנקרא STRONGEST, הבנתי שהחגורה הטובה ביותר היא INZER, אבל היא יקרה ממש.

בקצרה חיפשתי משהו זול באיבאיי קצת ואלו החגורות שמצאתי :

RDX Power Weight Lifting Leather Belt Back Support Strap Gym Training Fitness GY

RDX Weight Lifting Nubuck Leather Power Belt Back Support Strap Gym Dip Training

RDX Weight Power Lifting Leather Lever Pro Belt Gym Training Powerlifting Straps

איזה מהם הכי כדאי לקנות?יש לי תקציב של סה"כ 200 שקל.
תודה מראש 😃

מה קורה חברים, קניתי חגורה לפני חודש ממגה ספורט לצערי, אחרי השתנשתי פעמיים זקרתי אותה בבית, ביא פשוט לא נוחה ולא עושה את העבודה.
קראתי לא ממזמן מאמר על חגורות באתר ישראלי שנקרא STRONGEST, הבנתי שהחגורה הטובה ביותר היא INZER, אבל היא יקרה ממש.

בקצרה חיפשתי משהו זול באיבאיי קצת ואלו החגורות שמצאתי :

RDX Power Weight Lifting Leather Belt Back Support Strap Gym Training Fitness GY

RDX Weight Lifting Nubuck Leather Power Belt Back Support Strap Gym Dip Training

RDX Weight Power Lifting Leather Lever Pro Belt Gym Training Powerlifting Straps

איזה מהם הכי כדאי לקנות?יש לי תקציב של סה"כ 200 שקל.
תודה מראש 😃
המלצה שלי הכי טוב תשקיע קצת יותר כסף מהתקציב שלך,חגורה זה לא משהו שכל שנה שנתיים קונים
תקנה אינזר או טיטאן יש מגוון לא חסר

• פותח/ת השרשור
המלצה שלי הכי טוב תשקיע קצת יותר כסף מהתקציב שלך,חגורה זה לא משהו שכל שנה שנתיים קונים
תקנה אינזר או טיטאן יש מגוון לא חסר

אין לי תקציב כרגע, לצערי אני צריך להסתדר אם מה שיש 😃

@^pala יש לך קהל.

לנושא, כולן אחלה. שמעתי ביקורות טובות על שלושת הסוגים, אבל שתדע שאם תרצה להתקדם תצטרך להשקיע.
אני חושב שעדיף כבר לקנות אקונומי.

@Shachar S @White Walker

אולי בעתיד הרחוק-קרוב אני ישקיע, כרגע אין תקציב , מה זה אקונומי?

תודה על התגובות המהירות חברים 😃

רשמתי למעלה , 200 ש"ח ^^
לך על הRDX LEVER, היא תתן לך כמה שנים של שקט.
עם חגורה כמו הראשונה שקישרת אליה עשיתי חלק נכבד מהדרך שלי (עד שלקחו לי אותה)
ונכון שעדיף לקנות פעם אחת משהו רציני אבל אם אין תקציב - כל אחת מהן יכולה לספק לך 3-5 שנים של שקט אז לך על זה בראש שקט.

• פותח/ת השרשור
לך על הRDX LEVER, היא תתן לך כמה שנים של שקט.
עם חגורה כמו הראשונה שקישרת אליה עשיתי חלק נכבד מהדרך שלי (עד שלקחו לי אותה)
ונכון שעדיף לקנות פעם אחת משהו רציני אבל אם אין תקציב - כל אחת מהן יכולה לספק לך 3-5 שנים של שקט אז לך על זה בראש שקט.

לא עדיף ללכת על הפרונג?(אם כן יש הבדל בן החום לשחור, חוץ מהמחיר)
תודה על התגובה 😃

לא עדיף ללכת על הפרונג?(אם כן יש הבדל בן החום לשחור, חוץ מהמחיר)
תודה על התגובה 😃
מאז שגיליתי את הלבר אני כבר לא סובל פרונגים, זה כל כך יותר נוח

אם מישהו הולך להתאמן באופן קבוע אני תמיד נגד RDX כי זו פשוט חגורה ברמה ירודה. ולא, אינזר לא הכי טובה

אינזר לא יותר טובה מכל חגורה אחרת בשוק. זה לא שיש להם איזה חומר סודי שאיתו הם מיצרים את החגורה, רוב החגורות האיכותיות אותו דבר ותאמינו או לא, שיאים לא קמו נפלו בגלל חגורות.

אם מישהו הולך להתאמן באופן קבוע אני תמיד נגד RDX כי זו פשוט חגורה ברמה ירודה. ולא, אינזר לא הכי טובה
אם המצב הנתון זה שהתקציב שלו הוא סביב ה200 - זה לא משנה אם אתה בעד או נגד RDX,
זו האופציה הפחות או יותר יחידה כרגע ואם הוא צריך את החגורה מספיק דחוף ולא יכול לחכות שהתקציב יעלה ל350-500 זו עדיין הבחירה הכי הגיונית.
הרמה שלה? לא כזאת ירודה, את ה210*4 סקווט עשיתי איתה ואני חי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית