עצוב.אגב,ישלי עוד משו חוץ משרירים,משקלים על המוט חבר,משקלים על המוט!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עצוב.אגב,ישלי עוד משו חוץ משרירים,משקלים על המוט חבר,משקלים על המוט!
יש את המשחק לאייפון?
לי יש אותו באייפון אבל לדעתי זה כי אני עם כרטיס אשראי אמריקאי
כן יכול להיות בגלל זה. מבאז להעביר את החנות בשביל משחק.. איך הוא?
מחמיא.אגב,עליך תמיד חשבתי שאתה פריק שמוק אבל מי סופר.
1. זה הקטע של המשחק... שאתה צריך לצאת מהבית ושיהיה "ריאלסטי", וממה שהבנתי בעתיד מתכננים להעביר את זה לVR מה שיהיה קצת מטריד
2. יש אופציה לחיסכון בסוללה, תלך לSETTINGS, ואז תסמן V בBATTERY SAVE ופשוט תהפוך את הטלפון וזה הופך את המסך לשחור עם הלוגו של המשחק, וזה עושה רטט כשאתה מוצא פוקימון, אז זה קצת תוקן, למרות שעדיין טוחן סוללה... אבל זאת טענה לא טענה...
3. יש את הGYMים שבהם נלחמים כדי לשלוט עליהם, והסיסטם של ההתקפה נחמד. אפשר להתקיף מכה רגילה או חזקה עם טעינה ואפשר להתחמק.
עם הזמן יוסיפו את האפשרות (אני מקווה לפחות) לראות אנשים שלידך, ואז אתה יכול להילחם נגדם, אבל בנתיים להלחם כדי לכבוש מקום שנקרא כרגע GYM זה דיי מגניב. חבל שלא בדקת קצת מעבר לפני שהעברת ביקורת על זה שזה "חרא משחק".
נ.ב יש קצת מעבר מרק ללחוץ על המסך בסעיף 3. אתה צריך לדעת את מי לבחור, את מי לשדרג, איך להתקיף, מתי להתחמק, ויש 3 קבוצות גדולות שאתה צריך להצטרף לאחד מהם, ויותר מבן אדם אחד יכול לשלט על GYM (ז"א המטרה של קבוצה היא לשלוט על כל הGYMים במשחק וכו'...
בכ"מ, שכחת שהוא לא ממזמן יצא להורדה, יש לו עוד דרך ארוכה ואני מאמין שהוא ישתפר בהרבה.
@Snorlax האם?כשסנורלקס עושה לך לייק
הטכניון השתגע!! ועוד בשיא תקופת המבחנים....
צפה בקובץ המצורף 35162
אני לא שם... הייתי בפסטיבל הסטודנט.כנראה שאתה לא הרבה זמן בטכניון, כי זה לא הדבר הכי מוזר שתראה שם.
זה X10000כנראה שאתה לא הרבה זמן בטכניון, כי זה לא הדבר הכי מוזר שתראה שם.
הדבר הכי מוזר שקרה לי בטכניון זה כשחתול נתן לי כאפה ברגל וברךזה X10000
הוא נתן לך כאפה ברגל והסתלק משם או כאפה ברגל ובברך כי אם זה השני כבר אפשר לשים על כובע ושרשרת ולשים לו the next episode ברקעהדבר הכי מוזר שקרה לי בטכניון זה כשחתול נתן לי כאפה ברגל וברך
ברח*?וברך