הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Pokemon Go

apLpr38_460s.jpg

כן יכול להיות בגלל זה. מבאז להעביר את החנות בשביל משחק.. איך הוא?

לא יודע בנתיים רק תופס פוקימונים שזה נחמד, שאגיע לשלב של להלחם וזה נראה מה יהיה אבל לדעתי המשחק יהיה מעולה בעוד כמה חודשים עכשיו הוא סתם נחמד

בעיקרון למי ששואל
המשחק עוד בבטא שלו אפשר להגיד אין הרבה אופציות כמו שהראו בטריילר ויש לזה סיבה
בכנס שנערך נראלי בLA לא זוכר את השם הופיעו שם הPOKEMON COMPANY ודיברו שעה על המשחק
עכשיו המנכל שלהם ששכחתי את שמו אמר שכל החוויה של POKEMON GO שהם רצו לעשות זה הלטייל בחוץ וללכוד פוקימונים
לכן הBATTLE SYSTEM נראה כמו שהוא כי זו לא הכוונה המרכזית שלהם כרגע ובנוסף אין אופציות כמו בטריילר כמו הBOSS FIGHT
והTRADE כי כל המטרה העיקרית שלהם זה שתצאו ותסתובבו בחוץ ותלכדו בנתיים פוקימונים ואז בעתיד יוסיפו את הTRADE
אז לכן כל המשחק מבוסס על ללכת וללכוד ופחות קרבות כי זו הסיבה העיקרית עליה בנו את המשחק

מצאתי לחסרי סבלנות זה מתחיל הדברים שאני מדבר עליהם ב33:00

1. זה הקטע של המשחק... שאתה צריך לצאת מהבית ושיהיה "ריאלסטי", וממה שהבנתי בעתיד מתכננים להעביר את זה לVR מה שיהיה קצת מטריד
2. יש אופציה לחיסכון בסוללה, תלך לSETTINGS, ואז תסמן V בBATTERY SAVE ופשוט תהפוך את הטלפון וזה הופך את המסך לשחור עם הלוגו של המשחק, וזה עושה רטט כשאתה מוצא פוקימון, אז זה קצת תוקן, למרות שעדיין טוחן סוללה... אבל זאת טענה לא טענה...
3. יש את הGYMים שבהם נלחמים כדי לשלוט עליהם, והסיסטם של ההתקפה נחמד. אפשר להתקיף מכה רגילה או חזקה עם טעינה ואפשר להתחמק.
עם הזמן יוסיפו את האפשרות (אני מקווה לפחות) לראות אנשים שלידך, ואז אתה יכול להילחם נגדם, אבל בנתיים להלחם כדי לכבוש מקום שנקרא כרגע GYM זה דיי מגניב. חבל שלא בדקת קצת מעבר לפני שהעברת ביקורת על זה שזה "חרא משחק".

נ.ב יש קצת מעבר מרק ללחוץ על המסך בסעיף 3. אתה צריך לדעת את מי לבחור, את מי לשדרג, איך להתקיף, מתי להתחמק, ויש 3 קבוצות גדולות שאתה צריך להצטרף לאחד מהם, ויותר מבן אדם אחד יכול לשלט על GYM (ז"א המטרה של קבוצה היא לשלוט על כל הGYMים במשחק וכו'...

בכ"מ, שכחת שהוא לא ממזמן יצא להורדה, יש לו עוד דרך ארוכה ואני מאמין שהוא ישתפר בהרבה.

1. אההה למה לא אמרת שזה הקטע של המשחק? עכשיו זה לגיטימי לגמרי לצאת מהבית וללכת חצי שעה לבית ספר היסודי שלי שלא הייתי בו מגיל 9, רק בשביל לתפוס פוקמון בגודל 1X1 באייפון ולחזור הביתה. much realism so wow.
2. ממש חסכון. עד שלא יהפכו את זה למשהו סטייל טינדר של פוקימונים ש-99% מהיום אתה שוכח מזה ורק מקבל נוטיפיקיישן כשסנורלקס עושה לך לייק כשהוא לידך, זה ימשיך להיות זבל שאוכל סוללה ולא נותן לך לדבר בווצאפ עם בחורות מהטינדר כשהם שולחות לך הודעה כשהן לידך.
3. סיסטם של ההתקפה נחמד?! מכה רגילה או חזקה?! תגיד לי, שיחקת פעם במשחקים לגיימבוי/DS??? זה בערך כמו להגיד שלעומת נהיגת מירוצים ניד פור ספיד זה נחמד.
הייתי מחליק אם כל הרעיון של משחק פוקימון היה משהו חדש, אבל כבר יש אשכרה למעלה מ-20 משחקים ובכולם ממשק הלחימה יותר טוב. תגן על המשחק כמה שתרצה אבל ידוע שנינטנדו הם גאונים/עצלנים (במיוחד כשזה קשור לפוקמון). ואם אתה שואל אותי, הם לא משלבים עדיין את הממשק המוכר מתוך אסטרטגיה כלכלית ועצלנות.
אה ועוד משהו, מי שאומר שמטרת המשחק היא לא קרבות - הסיבה היחידה שהמילה "פוקימון" עדיין רלוונטית היום בכלל זה קרבות. בלי קרבות, פוקמונים הם סתם חיות מוזרות שחוזרות על השם של עצמם, כמו תוכי שאתה מלמד להגיד תוכי. אם הייתי רוצה בעל חיים הייתי מגדל ארנב או מביא ילד או משהו.

בנימה יותר כנה, יש למשחק סיכוי, אבל כרגע הוא פח ואנשים משחקים בו רק כי "יווווו יש לי בלבזור באוטו", אבל יש גבול לכמות הבלבזורים באוטו שתגרום לבן אדם להמשיך לשחק במשחק אם אין משהו אמיתי מעבר.

אה כן, ו:

בקיצור, בתור פוקימון מאסטר בילדותי ומישהו שתפר את המשחקים במלואם עד הסדרה של הFIRE RED, האם שווה להוריד?

הטכניון השתגע!! ועוד בשיא תקופת המבחנים....
WhatsApp-Image-20160709.jpeg

הדבר הכי מוזר שקרה לי בטכניון זה כשחתול נתן לי כאפה ברגל וברך
הוא נתן לך כאפה ברגל והסתלק משם או כאפה ברגל ובברך כי אם זה השני כבר אפשר לשים על כובע ושרשרת ולשים לו the next episode ברקע

את האמת אחרי כמה דקות של משחק זה אחלה לנסיעות וזהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית