הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Pokemon Go

גילוי נאות : לא ראיתי פוקימון מעולם 🥷
DUDE-WTF-IS-WRONG-WITH-YOU.jpg

upload_2016-7-14_10-23-48.png

אתמול יצאתי עם הכלב לטיול, המסכן לא הבין למה אני נעמד באמצע ההליכה ומכוון עם הפלאפון על הכביש.
תפסתי שניים 😃

לידע כללי.. בדומה לאפליקציה הזו, אצלי בלימודים היה קורס אנטמולוגיה, בו כל אחד נדרש לאסוף כ30 חרקים מסוגים שונים כעבודת הגשה.
וזה גם סוג של משחק חברתי.. עושים שוק החלפות ותמיד כל אחד מדווח איפה הוא מוצא את החרק וזה מגניב לאללה. 😃

עדכון:
מסתבר שההשראה של ממציא הפוקמון באמת היה איסוף חרקים.
Satoshi Tajiri - Wikipedia, the free encyclopedia

נערך לאחרונה:
לידע כללי.. בדומה לאפליקציה הזו, אצלי בלימודים היה קורס אנטמולוגיה, בו כל אחד נדרש לאסוף כ30 חרקים מסוגים שונים כעבודת הגשה.
וזה גם סוג של משחק חברתי.. עושים שוק החלפות ותמיד כל אחד מדווח איפה הוא מוצא את החרק וזה מגניב לאללה. 😃
חרקים אמיתיים? חיים?

עדכון:
מסתבר שההשראה של ממציא הפוקמון באמת היה איסוף חרקים.
Satoshi Tajiri - Wikipedia, the free encyclopedia

לא הבנתי, את כאילו מתלהבת עלינו שהיית תופסת מפלצות לפני שזה נהיה מגניב? היפסטרית...

אה כן, ויש קטע כזה ביפן גם לעשות קרבות בין חרקים (חיפושיות נגד מרבה רגליים וכו') אז אני מניח שמשם מגיע כל הקטע של הקרבות פוקימונים.

Our servers are humbled by your incredible response.
We are working to resolve the issue. Please try again soon!

ההודעה שמקבלים כשנכנסים למשחק. ובקיצור - המשחק קרס לבנתיים 😲

עדכון - חזר לעבוד 😄

Our servers are humbled by your incredible response.
We are working to resolve the issue. Please try again soon!

ההודעה שמקבלים כשנכנסים למשחק. ובקיצור - המשחק קרס לבנתיים 😲

עדכון - חזר לעבוד 😄
זה קורה לי הרבה. פשוט שזה קורה, תצא מהאפליקציה ותכנס עד שיעבוד.

זה קורה לי הרבה. פשוט שזה קורה, תצא מהאפליקציה ותכנס עד שיעבוד.
החלק הכי נוראי שזה קורס שאתה זורק כדור על פוקימון...., אני משנה את האיזור בטלפון ואז חוזר אבל מיסתכן בכך שאני מאבד את הפוקימון
🙁

החלק הכי נוראי שזה קורס שאתה זורק כדור על פוקימון...., אני משנה את האיזור בטלפון ואז חוזר אבל מיסתכן בכך שאני מאבד את הפוקימון
🙁
קרה לי עם כמה פוקימונים מגניבים :(

🙁
איבדתי כמה נדירים בגלל זה....:(
קרה לי גם אתמול עם ג'יגלי פאף אבל תפסתי בסוף למזלי!

עשיתי חימום על אליפטיקל אז בדקתי אם יש פוקימון צפה בקובץ המצורף 35317
תוך כדי אירובי אני מאשר 🤩
אני עושה שעה אופניים תוך כדי פוקר.. אחרת הייתי מת משעמום
קיצור איפה יש מג'יקארפים? אני רוצה לתפוס ולפתח לגרידוס... הבנתי שצריך איזה 100 מג'יקרפים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית