גילוי נאות : לא ראיתי פוקימון מעולם 🥷
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גילוי נאות : לא ראיתי פוקימון מעולם 🥷
גם לראות כדורגל/כדורסל/ כל ספורט אחראין לי בעיה עם מה שאנשים אחרים עושים אני כולה אמרתי שהמשחק הזה הוא חרא של משחק והוא בזבוז זמן זה כל.
חרקים אמיתיים? חיים?לידע כללי.. בדומה לאפליקציה הזו, אצלי בלימודים היה קורס אנטמולוגיה, בו כל אחד נדרש לאסוף כ30 חרקים מסוגים שונים כעבודת הגשה.
וזה גם סוג של משחק חברתי.. עושים שוק החלפות ותמיד כל אחד מדווח איפה הוא מוצא את החרק וזה מגניב לאללה. 😃
אתם גם אוכלים אותם???חרקים אמיתיים? חיים?
טיגון בשמן עמוק ויש לזה טעם של צ'יפסאתם גם אוכלים אותם???
לידע כללי.. בדומה לאפליקציה הזו, אצלי בלימודים היה קורס אנטמולוגיה, בו כל אחד נדרש לאסוף כ30 חרקים מסוגים שונים כעבודת הגשה.
וזה גם סוג של משחק חברתי.. עושים שוק החלפות ותמיד כל אחד מדווח איפה הוא מוצא את החרק וזה מגניב לאללה. 😃
עדכון:
מסתבר שההשראה של ממציא הפוקמון באמת היה איסוף חרקים.
Satoshi Tajiri - Wikipedia, the free encyclopedia
זה קורה לי הרבה. פשוט שזה קורה, תצא מהאפליקציה ותכנס עד שיעבוד.Our servers are humbled by your incredible response.
We are working to resolve the issue. Please try again soon!
ההודעה שמקבלים כשנכנסים למשחק. ובקיצור - המשחק קרס לבנתיים 😲
עדכון - חזר לעבוד 😄
החלק הכי נוראי שזה קורס שאתה זורק כדור על פוקימון...., אני משנה את האיזור בטלפון ואז חוזר אבל מיסתכן בכך שאני מאבד את הפוקימוןזה קורה לי הרבה. פשוט שזה קורה, תצא מהאפליקציה ותכנס עד שיעבוד.
קרה לי עם כמה פוקימונים מגניבים :(החלק הכי נוראי שזה קורס שאתה זורק כדור על פוקימון...., אני משנה את האיזור בטלפון ואז חוזר אבל מיסתכן בכך שאני מאבד את הפוקימון
🙁
איבדתי כמה נדירים בגלל זה....:(החלק הכי נוראי שזה קורס שאתה זורק כדור על פוקימון...., אני משנה את האיזור בטלפון ואז חוזר אבל מיסתכן בכך שאני מאבד את הפוקימון
🙁
אי אפשר להיות מתאמן (חד"כ) ומאמן פוקימונים בו זמנית... והיום הוכחת לנו שאתה לא מתאמן אלא מאמן פוקימונים! 😣תפסתי היום סתם פוקימון במכון 🫤צפה בקובץ המצורף 35313
תוך כדי אירובי אני מאשר 🤩עשיתי חימום על אליפטיקל אז בדקתי אם יש פוקימון צפה בקובץ המצורף 35317
עשיתי חימום על אליפטיקל אז בדקתי אם יש פוקימון צפה בקובץ המצורף 35317