נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
מסתבר שהם שינו בשבועות האחרונים את המתכון וגם את הערכים של המוצר. במוצר החדש יש פחות סיבים, יותר שומן ויותר פחמימה פר חטיף. הם החליפו גם את תרכובת הסיבים התזונתיים לסיבים תזונתיים מתירס (Corn Fiber) מה שהופך את החטיף להיות לא טעים בעליל ומשאיר טעם לוואי, אפשר לומר תירס-כימיקלי בזמן ובמיוחד לאחר שמסיימים לאכול את החטיף.
מה שכן, החטיף עמיד יותר בחום ולא קשה כמו אבן לאחר ששהה כמה ימים בתיק. לפחות בטעם ה-Cookies Dough מצאתי הרבה פחות חלקיקי שוקולד פר חטיף ובאופן קולקטיבי המון אנשים מתלוננים בעמוד הפייסבוק שלהם ובבלוגים השונים באינטרנט שיחזירו את המתכון הישן (מה שכנראה לא יקרה).
חבל, הייתי לקוח קבוע של לפחות 4 קופסאות בחודש והם איבדו אותי. צריך עכשיו למצוא חטיפים חדשים שלא מכילים 5000 גרם פחמימה....
עדכון מאתר החברה:
Our latest Upgrade: Soluble Corn FiberQuest Nutrition « Quest Nutrition
תמונות שלקחתי כהשוואה לישן והחדש.
החדש מימין:
החדש משמאל:
החדש למעלה:
מה שכן, החטיף עמיד יותר בחום ולא קשה כמו אבן לאחר ששהה כמה ימים בתיק. לפחות בטעם ה-Cookies Dough מצאתי הרבה פחות חלקיקי שוקולד פר חטיף ובאופן קולקטיבי המון אנשים מתלוננים בעמוד הפייסבוק שלהם ובבלוגים השונים באינטרנט שיחזירו את המתכון הישן (מה שכנראה לא יקרה).
חבל, הייתי לקוח קבוע של לפחות 4 קופסאות בחודש והם איבדו אותי. צריך עכשיו למצוא חטיפים חדשים שלא מכילים 5000 גרם פחמימה....
עדכון מאתר החברה:
Our latest Upgrade: Soluble Corn FiberQuest Nutrition « Quest Nutrition
תמונות שלקחתי כהשוואה לישן והחדש.
החדש מימין:
החדש משמאל:
החדש למעלה: