הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות לגביי HIIT

• פותח/ת השרשור Wzo4
  • פורסם בתאריך

Wzo4

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
3
35
0
שלום,

אני כרגע בחיטוב, עד עכשיו עשיתי פעמיים בשבוע ריצת steady state של 40 דק'. הבנתי מהרבה אנשים שזה ממש על הפנים לשריפת שומן עיקש ובזבוז זמן ועדיף לעשות HIIT. התחלתי לעשות ריצת HIIT בחוץ ויש לי כמה שאלות:

1) האם לזנוח לגמריי את הsteady state?, אני מעדיף האמת כי HIIT הרבה יותר כיף, השאלה אם כדאי מבחינת סיבולת לב-ריאה?.
חשבתי פשוט לעשות 2-3 פעמים בשבוע HIIT של 20 דק' במקום פעמיים בשבוע steady state של 40 דק'. מה אתם אומרים?.

2) האם בHIIT בין הספרינטים זה בסדר ללכת הליכה איטית? כי כרגע אני לא מסוגל לרוץ בין הספרינטים, מה יותר אפקטיבי? לרוץ לאט ביניהם או ללכת?.

3) יש לי הרבה שומן בטני ביחס לשאר הגוף, קראתי שהכי אפקטיבי זה לעשות HIIT בצום אבל אז שורפים גם שריר. האם עדיין אשרוף שומן עיקש גם אם אני אוכל סקופ של WHEY ובננה למשל חצי שעה לפני HIIT או שצום לפני זה חובה?. ומה לגביי מיד אחרי האימון? מותר לאכול פחמימות או שזה גם יפריע לשריפת השומן?.

תודה.

נערך לאחרונה:
באיזה דופק אתה רץ היום?
2 אימונים בדופק בינוני-גבוה 80-85% מהמקסימום ל 40 דקות זה יהיה מצוין.

• פותח/ת השרשור
הדופק שלי גבוהה מאוד, אין לי מד דופק אבל אני מרגיש את זה. למה 40 דקות? אתה מתכוון ל40 דקות HIIT או steady?.

מה לגביי השאלות שלי? אשמח אם מישהו יענה, תודה.
מישהו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית