הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תפריטים, אומגה 3 ושאר ירקות

• פותח/ת השרשור fabian
  • פורסם בתאריך

fabian

משתמש פעיל
527
0
נק' מוניטין:
322
527
0
אהלן.

רציתי בבקשה לשאול שתי שאלות.
הראשונה לגבי אומגה 3, למה הוא בעצם חשוב כל כך לספורטאים ? כאילו ממה שאני מבין הדברים כביכול הכי גדולים שהוא עושה זה הוא מוריד את רמת הטריגלצרידים בדם (שזה מעולה למבוגרים עם סיכון למחלות לב, אבל לספורטאים שרוצים לשרוף שומן זה נשמע לי רע, לא ?)
והוא משמש כנוגד-דלקת דבר שגם פוגע בדלקת המקומית שהשריר יוצר כדי לגדול לא ?

ושאלה שניה, נגיד ואני עושה תפריט כמו תפריע החיטוב שכתוב באתר עם פחות או יותר 150 גרם חלבון, 150-200 גרם פחמימות ו 50 גרם שומן (אני עושה אירובי בנוסף למשקולות בחד"כ כל פעם אז אני עדיין אהיה במינוס מכובד, ואני צורך בערך 100 מ"ג קפאין לפני אימון, אחרי הנסיון יציאה שלי מקפאין האחרון כשקפצתי מ 400 מ"ג ל 0 התחלתי לסבול אז אני לוקח עכשיו הכל יותר באיזי בכל מה שקשור אליו)
האם זה מספיק פחמימות כדי לא לשגע מדי את כל ההורמונים או שכדאי בכל זאת לעשות יום של העמסה בשבוע והפסקות כל חודשיים בערך ?

תודה 😃

תעשה חיפוש בפורום
ולגבי הפחמימות אפשר גם לא לאכול פחמימה ולעשות העמסה פעם בשבוע/5 ימים
יש כאלה שיתפקדו מצויין ויש כאלה שישתגעו, יש כאלה שישתגעו בהתחלה ואחר כך יתרגלו - מה שכן צריך יותר שומן וחלבון
תנסה ותראה

• פותח/ת השרשור
זהו בדקתי בפורום,אבל למצאתי לעניין הזה תשובה טובה. אין בעיה להוסיף שומן. אני לא רוצה אבל להוריד ל 50 גרם פחמימות אני שואל אם תפריט כזה יכול להחזיק אותי למשך תקופה כך שזה לא יפגע בצורה משמעותית בשמירת השריר או ירידה בשומן.

ומה עם האומגה 3 ? 😃

העמסה עושים כל עוד בגירעון קלורי, זה לא קשור למספר הפחמימות.
מספר הפחמימות יכולים להעיד את תקיפות העמסה והתדירות שלה.
התפריטים באתר נורא מתונים ואפשר גם להגדיל את טווח העמסות ל 10 ואף 14 ימים, תלוי בהרגשה ובהיכרות עם הגוף.
בקשר לאומגה 3 ישנן עדויות לשיפור בביצועים, אין באמת צורך ממשי בכך בפיתוח גוף אלא זה עוזר יותר בעקיפין מאשר בצורה ישירה.

• פותח/ת השרשור
אוקי הבנתי תודה. אבל אתה אומר מה שבטוח זה שזה לא מזיק ? 😃

דרך אגב, אני בדילמה, יש חברה של חדר כושר שעשתה לי תרגיל ממש מסריח והאריכה לי את המנוי למרות שאמרתי לה שאני לא בטוח (קיבלתי פתאום חיוב לאשראי למרות שאמרתי שאני צריך זמן לחשוב)
זה יהיה בסדר אם אני אפרסם יותר לפרוטרוט את פרטי המקרה ?

• פותח/ת השרשור
השאלה היא על מה אני יכול לתבוע? ביטלתי להם את העיסקה בעצמי דרך החברת אשראי.
סה"כ על יום אחד של בלאגן כמה עוגמת נפש אני יכול לתבוע? 😃
זאת חצי עבירה פלילית אני חושב שהעמותה להגנת הצרכן תיכנס בהם פה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית