הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תוכנית שאלות לגבי SS

ניר669

משתמש פעיל
303
38
נק' מוניטין:
49
303
38
טוב אז עוד 10 ימים אני עובר מכון ומתחיל SS בן 15 שוקל 60-61 כדאי לעלות מסה ומשקלי עבודה ויש לי כמה שאלות לפני שאני מתחיל..
3400 קלוריות ו 8 שעות שעות שינה זה מספיק?
לגבי העלייה במשקל מאימון לאימון-אם אני עושה 3X5 סקוואט אני צריך בכל הסטים לעשות על המשקל החדש שהעלתי?
מה לגבי מתיחות וחימום לפני? צריך יותר זמן מתיחות ואם למתוח את כל הגוף או רק שרירים שאני יעבוד באותו אימון?
במקום Power Clean לעשות מתח יהיה בסדר?

תודה לעוזרים,

קודם כל מה ההגדרה ל"גדול"? פרופורציונלי לשאר הגוף?
ואם כן אז למה לא ?
כמו שריפטו אומר
Recovery ability is finite. Use it wisely
אז עדיף לא להתעסק בשטויות כמו בייספס בזמן שאתה עושה SS כשיש לך מטרה אחרת. גם אם זה אומר לסיים את התוכנית עם תחת ענק ובייספס 22 ס"מ. כשתסיים אותה תתחיל לעבוד על פרופורציות.

כמו שריפטו אומר
אז עדיף לא להתעסק בשטויות כמו בייספס בזמן שאתה עושה SS כשיש לך מטרה אחרת. גם אם זה אומר לסיים את התוכנית עם תחת ענק ובייספס 22 ס"מ. כשתסיים אותה תתחיל לעבוד על פרופורציות.
מניסיון שלי עם הרבה חברה שעברו ss כולם מאוד מאוד מצטערים על הגישה הזאת.

מעניין. לא יצא לי לפגוש מקרים כאלה אבל יש לך יותר נסיון. כמה מתאמנים יצא לך לאמן בSS? וכמה זמן לקח להם לתקן את חוסר הפרופורציות שנוצר להם כתוצאה מSS?

• פותח/ת השרשור
כמו שריפטו אומר
כנ"ל לגבי החזה? או שבנץ' מספיק?
אז מה אתה מציע? להוסיף רק צ'ין אפס או עוד תרגילי עזר? כי עוד תרגילי עזר יכולים לפגוע בהתקדמות לא?

מעניין. לא יצא לי לפגוש מקרים כאלה אבל יש לך יותר נסיון. כמה מתאמנים יצא לך לאמן בSS? וכמה זמן לקח להם לתקן את חוסר הפרופורציות שנוצר להם כתוצאה מSS?
לא דיברתי בהכרח על מתאמנים שלי, אלא על אנשים שאני רואה במכון או מכיר ביום יום... אני לא מאמן ב-ss אני עושה שם שינויים קלים
וכמה זמן לקח לתקן זה מאוד משתנה... אני רואה חברה שעד היום לא מצליחים לתקן את זה, יש כאלה שזה בא להם בקלות יותר

אז מה אתה מציע? להוסיף רק צ'ין אפס או עוד תרגילי עזר? כי עוד תרגילי עזר יכולים לפגוע בהתקדמות לא?
בתור התחלה צ'ין אפס זה בהחלט מספיק... בהמשך אפשר להוסיף עוד איזה תרגיל אחד או שניים פעם בשבוע לבייספס...

• פותח/ת השרשור
בתור התחלה צ'ין אפס זה בהחלט מספיק... בהמשך אפשר להוסיף עוד איזה תרגיל אחד או שניים פעם בשבוע לבייספס...
אז לאימון אחד להוסיף פשיטת גו בכסא רומי ולאימון השני כפיפות מרפקים?

• פותח/ת השרשור
מיותר
תתקדם בדדליפט
סבבה תודה, אני אעלה עדכונים מדי פעם האמת שאני דיי חושש איך ילך לי ואם אני יתקדם, ברור לי שאני יתקדם אבל אני לא יודע עד כמה ואם זה יעמוד בצפיות שלי

ברור שאני עושה אבל @awe1 אמר שמומלץ מאוד לעשות וזה כתוב בספר של ריפטו
לא הבנת נכון, אני תומך בלהחליף את הפאוורקלין בצין אפס וזה כול מה שאתה צריך לשנות בתוכנית כרגע.
בספר (או לפחות בחלק הקטן שקראתי) לא ראיתי שום המלצה לתרגילים מבודדים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית