הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרירים חיטוב

• פותח/ת השרשור
שוב, אני די עושה ספורט כל יום, פשוט יותר חוגים וריצות. זה פשוט לעשות משהו אחר. משקיעה ואוהבת אני גם ככה. פשוט פה אני מרגישה שאני לאי ודעת מאיפה להתחיל ומה לעשות כל ךכ..

לכן הסברנו לך מה כדאי לך לעשות.
קל זה לא יהיה, אבל מספק זה כן.
אם תצטרכי עזרה אין ספק שיעזרו לך כאן.
תתחילי כמו שאמרנו בלקרוא את המאמרים כאן באתר, לבחור לך תוכנית מתאימה, ומשם הכל כבר ירוץ...

• פותח/ת השרשור
קראתי אותם..
מזהתכנית מתאימה?
יש המלצות למכונים בתא?

תבחרי תכנית fbw מהפורטל ותתחילי ללמוד את התרגילים שלה, וכמו שאמרתי כשהטכניקה שלך טובה יותר תתחילי לעלות לאט לאט במשקלי עבודה.
עד שתתחילי לאתגר את עצמך.
בינתיים תתחילי במאזן קלורי נייטרלי וכשמשקלי העבודה יתחילו לעלות ולהקשות עלייך, תתחילי להוסיף קלוריות ולהיות במאזן חיובי.

• פותח/ת השרשור
מזה FBW? לעשות מנוי למכון? כמה פעמים לעשות את זה?

תיכנסי לתוכניות אימון ותבחרי משם תכנית של full body work.
כמובן את צריכה מנוי למכון, תצטרכי מוטות ומשקלים כדי לעבוד איתם.
תלוי בתוכנית, תיכנסי ותראי..יש תוכניות שעושים יום כן יום לא, יש תוכניות שמחולקות לa וb, תקראי ותבחרי אחת ותעבדי לפיה.

• פותח/ת השרשור
אני לא מוצאת שם תכניות ממש, רק מאמרים למיניהם

לעשות מנוי למכון? כמה פעמים לעשות את זה?
לא עקבתי אחרי כל האשכול כך שאולי אני חוזר על משהו שכבר אמרו לך: נראה לי שכדאי לך להתעניין ב crossfit שהוא שילוב של פעילות אירובית מאומצת מהסוג שיותר קרוב לליבך עם אימוני התנגדות ("משקולות") אנאירוביים לטובת המראה השרירי.

בתור מאמן כושר,ההמלצה שלי היא לפנות לייעוץ אישי באתר בלבד אם מטרתך היא חיטוב/עיצוב הגוף,מאמין שאחד המנהלים יעזרו לך להגיע לתוצאות בצורה הבריאה ביותר,והמהירה ביותר..😃

• פותח/ת השרשור
נראה לי מוזר מאמן אישי דרך פורום ולא פנים מול פנים..

יש כאן מספיק אנשים שעברו את התהליך הזה(כולל אותי) ויכולים להמליץ.

כל עוד את חושבת שאת יכולה ללמוד לבד וכנראה גם לטעות בדרך אין בעיה שתמשיכי להעלות שאלות כאן אבל אם את רוצה משו יותר מקצועי - הייעוץ האישי זה המקום הנכון.

נראה לי מוזר מאמן אישי דרך פורום ולא פנים מול פנים..
לא עקבתי אחרי הכול.
אבל אני כבר המון זמן בייעוץ אישי כאן באתר ואני יכול להמליץ בטירוף.
לדעתי תזונאית רגילה זה הזוי וסתם יקר כשאפשר לקבל מאמן כושר + תזונה במחיר זול יותר

• פותח/ת השרשור
אבל זה עדיין לבד כי אף אחד לא רואה אותי בפועל ואיך אני עובדת. ואני לא מתכוונת להתאמן במכון ולצלם את עצמי זה נשמע לי מביךביותר....

המליצו לך פה הרבה דברים, שום דבר לא מתאים לך.
אז תעשי מה שאת חושבת.
מי שבאמת רוצה- עושה ולא מחפש תירוצים.
בהצלחה.

אבל זה עדיין לבד כי אף אחד לא רואה אותי בפועל ואיך אני עובדת. ואני לא מתכוונת להתאמן במכון ולצלם את עצמי זה נשמע לי מביךביותר....
לא מביך בכלל..
בכללי מומלץ לצלם את עצמך בתרגילים מורכבים בשביל לבקר את הטכני'.

זה לא מביך, זה מקצועי.
אני עד היום עושה את זה ובכלל לא מרגיש מובך (כמובן שרק בתרגילים מורכבים ולא בכפיפת מרפקים או משהו דומה)

Back
למעלה תחתית