The Mountain ממשחקי הכס מפסיד בהורדות ידיים למישהו ששוקל חצי ממנו

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
כמובן שמי שניצב מול The Mountain זה אלוף במשקל כבד בהורדות ידיים אשר עושה את זה למחייתו, אך עדיין יפה לראות כיצד הפרשי משקל כאלו גדולים, לא עומדים לזכות הכבד יותר.

הוא גם לא יודע טכניקה (וגם אני לא), לא ידעתי שמותר לרדת ככה עם הגוף

מישהו סיפר לי את זה בהתלהבות, אבל אני לא ממש מבין איך ציפו שמישהו מקצועי בתחום שלו יפסיד למישהו אחר סתם כי הוא חזק(גם אם מאוד מאוד חזק)

• פותח/ת השרשור
לא חושב שלמישהו יש ציפיות מסויימות, אבל זה בהחלט מעניין לראות. לראייה מיליוני הצפיות בימים הבודדים שהוידאו באויר - וזה מאוד חריג עבור ערוץ YouTube שבדרך כלל מקבל אלפים בודדים לכל וידאו שהוא מעלה.

1.jpg

בסדר, הורדות ידיים זה לא דבר מעניין במיוחד, אבל "The Mountain ממשחקי הכס" קצת יותר מושך תשומת לב:)
ראיתי לפני כמה שנים תחרות דומה כשהמתחרה היה בודיבילדר ענק כלשהו, כמובן שהתוצאה הייתה דומה

הוא הפסיד לדבון לארט שנחשב לבין המורידים הכי טובים בכל הזמנים.
בהורדת ידיים זה 70 אחוז טכניקה, ההר לא יודע לבטא את הכוח שלו בקרב (מן הסתם) כי זה משהו שלוקח שנים ללמוד לעשות.

הוא הפסיד לדבון לארט שנחשב לבין המורידים הכי טובים בכל הזמנים.
בהורדת ידיים זה 70 אחוז טכניקה, ההר לא יודע לבטא את הכוח שלו בקרב (מן הסתם) כי זה משהו שלוקח שנים ללמוד לעשות.

אתה בטוח שהוא לא יודע לבטא את הכוח שלו בקרב?
אנא צפה בקישור:

הוא מעמיד אותו במצב לא נוח של לעשות קורלז עם המשקל גוף של השני WTF

צפוי. בתור מישהו שאוהב ארמרסטלינג, דאבון לארט ידוע כאחד האתלטים הטובים ביותר בתחומו. בין היתר בגלל המנוף המטורף שלו(2 מטר) ובגלל הותק(יותר משני עשורים עוסק בספורט).
Devon Larratt - King Of The World

לעומתו ביונסון, היה שחקן כדורסל שהחליט שהוא רוצה להיות אלוף WSM ואחרי 6 שנים של סייקלים והרבה פציעות, הוא הצליח להפוך למיני סלבריטי בגלל הנוכחות שלו בסדרה של HBO.. לא הייתי תופס ממנו רק בגלל שהוא 170 קילו. אולי העמידות שלו לחומרים..
לגבי שימוש בחומרים בארמרסטינג- הנושא מחולק, יש אנשים שלא נוגעים בגלל שהאצה בפיתוח מסת שריר לא בונה סחוס יותר מהר אלא להפך מגבירה סיכוי להפצע בעקבות עומסים גדולים בזמן נתון..

צפוי. בתור מישהו שאוהב ארמרסטלינג, דאבון לארט ידוע כאחד האתלטים הטובים ביותר בתחומו. בין היתר בגלל המנוף המטורף שלו(2 מטר) ובגלל הותק(יותר משני עשורים עוסק בספורט).

לעומתו ביונסון, היה שחקן כדורסל שהחליט שהוא רוצה להיות אלוף WSM ואחרי 6 שנים של סייקלים והרבה פציעות, הוא הצליח להפוך למיני סלבריטי בגלל הנוכחות שלו בסדרה של HBO.. לא הייתי תופס ממנו רק בגלל שהוא 170 קילו. אולי העמידות שלו לחומרים..
לגבי שימוש בחומרים בארמרסטינג- הנושא מחולק, יש אנשים שלא נוגעים בגלל שהאצה בפיתוח מסת שריר לא בונה סחוס יותר מהר אלא להפך מגבירה סיכוי להפצע בעקבות עומסים גדולים בזמן נתון..

ב heavyweight כולם מזריקים (המובילים לפחות).

הוא גם לא יודע טכניקה (וגם אני לא), לא ידעתי שמותר לרדת ככה עם הגוף

כל עוד המרפק על השולחן מותר לעשות אפילו שמיניות באוויר . בדרך כלל עושים את הדבר הזה כשהיד של השני כבר באיזה 45 מעלות (זה הסיומת של ההורדה) .

מה שמדהים שיש מדינות בעולם שאנשים מקבלים על זה כסף . מסתבר שזה תחום נישה שוואלה יש לו קהל,אולי אפילו בסדרי גודל של ליפטינג (אולי יותר). אני מכיר מישהו מרוסיה שהוא משהו שנקרא "מאסטר של ספורט" בתחום (לא יודע מה זה אומר לאזעזל) , הוא אומר שזה ספורט פופולרי ברוסיה ואנחנו מדינה מפגרת חח .

נערך לאחרונה:
יש אצלי במכון בחור רוסי עם חולצה של אליפות הורדת ידיים, בא עושה ידיים והולך

כל עוד המרפק על השולחן מותר לעשות אפילו שמיניות באוויר . בדרך כלל עושים את הדבר הזה כשהיד של השני כבר באיזה 45 מעלות (זה הסיומת של ההורדה) .

מה שמדהים שיש מדינות בעולם שאנשים חיים מזה . מסתבר שזה תחום נישה שוואלה יש לו קהל,אולי אפילו בסדרי גודל של ליפטינג (אולי יותר). אני מכיר מישהו מרוסיה שהוא משהו שנקרא "מאסטר של ספורט" בתחום (לא יודע מה זה אומר לאזעזל) , הוא אומר שזה ספורט פופולרי ברוסיה ואנחנו מדינה מפגרת חח .

זה הרבה יותר גדול מליפטינג מבחינת פופולאריות בעולם.

בניגוד גמור ללוחם ה-UFC והסטרונגמן מריוס פודזינאוסקי... My favorite 🙌
mariusz-pudzianowski-strongmen.jpg

20d78c1f0805fa876dc5e3716030648d.jpg

בניגוד גמור ללוחם ה-UFC והסטרונגמן מריוס פודזינאוסקי... My favorite 🙌
צפה בקובץ המצורף 29901

צפה בקובץ המצורף 29900
מסכים עם כל מילה.
חבל שאין עוד כאלה סטרונגמנים.. או אנשים. הבחור דוגמא לשגשוג במגוון של תחומים בחיים ממש כמו ארני. לשאוף להיות אטלט ואדם כמוהו(אף פעם לא מתלהב,לא מדבר וgets shit done). היום יש לנו ילדים שמנים כמו בריאן שואו,סטרונגמנים מזדקנים כמו ניק בסט או אפילו זדרונס זביסקס.. וביונסון. שלמרות שנחמד לראות אותו, אחרי שאתה רואה WSM 2002-2010, בשנים האחרונות זה נהיה משעמם ולעיתים אפילו מטומטם(מי עושה תחרות כח במלזיה, האטלטים שם נפצעו וכו בכלל התייבשות).

מסכים עם כל מילה.
חבל שאין עוד כאלה סטרונגמנים.. או אנשים. הבחור דוגמא לשגשוג במגוון של תחומים בחיים ממש כמו ארני. לשאוף להיות אטלט ואדם כמוהו(אף פעם לא מתלהב,לא מדבר וgets shit done). היום יש לנו ילדים שמנים כמו בריאן שואו,סטרונגמנים מזדקנים כמו ניק בסט או אפילו זדרונס זביסקס.. וביונסון. שלמרות שנחמד לראות אותו, אחרי שאתה רואה WSM 2002-2010, בשנים האחרונות זה נהיה משעמם ולעיתים אפילו מטומטם(מי עושה תחרות כח במלזיה, האטלטים שם נפצעו וכו בכלל התייבשות).

עקבתי אחרי כל תחרות... 😃

קבל מוניטין×2 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית