אז הגעתי לאימון ה5 שלי בSS וכבר יותר מהכפלתי את המשקל שאני שם על המוט,
זה סקוואט מהיום מהסט האחרון, אשמח לביקורת 😃
@NonCivilized
זה סקוואט מהיום מהסט האחרון, אשמח לביקורת 😃
@NonCivilized
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם לדעתי נראה סבבה.
תודה, הסתכלתי שוב על הסירטון של ריפטו, הוא אומר שלא צריך להיות אנכי לקרקע בLB אלא יותר אופקי, אני לא יותר מדי אנכי?לא רע בכלל
לי זה נראה בסדרתודה, הסתכלתי שוב על הסירטון של ריפטו, הוא אומר שלא צריך להיות אנכי לקרקע בLB אלא יותר אופקי, אני לא יותר מדי אנכי?
חחח קניון חיפה כןתגיד זה במקרה הולמס פלייס קסטרא?
הייתי שם עם ידין פעם אחת ידעתי שנראה מוכר 😃חחח קניון חיפה כן
מגניב אתה מחיפה? ואיך הסקוואט?הייתי שם עם ידין פעם אחת ידעתי שנראה מוכר 😃
כה אני מחיפה.מגניב אתה מחיפה? ואיך הסקוואט?
וואי וואי, הייתי בטוח שאני עושה טוב :( אני אתקן ואעלה סירטון יום חמישיכה אני מחיפה.
לגבי הסקוואט:
1) עמידה רחבה מדי
2) זווית בין כפות הרגליים לרצפה גדולה מדי
3) אין היפ דרייב, אתה יושב למטה במקום לשבת אחורה, זה נראה כמו היי באר סקוואט.
4) לא מספיק עמוק
היי אתה מהמכון שלי :D מוחאחאחאחא הזה כיף לראות עוד אנשים מההולמס פלייס קניון חיפה פה :Dוואי וואי, הייתי בטוח שאני עושה טוב 😭 אני אתקן ואעלה סירטון יום חמישי
לא רע נתחיל מזה.
העמידה בהחלט רחבה מידי,
ומהתחתית את צריך לזוז עם האגן ולא עם החזה.
כה אני מחיפה.
לגבי הסקוואט:
1) עמידה רחבה מדי
2) זווית בין כפות הרגליים לרצפה גדולה מדי
3) אין היפ דרייב, אתה יושב למטה במקום לשבת אחורה, זה נראה כמו היי באר סקוואט.
4) לא מספיק עמוק
זה לא מה שאמור להיות?נראה כאילו שהמוט עוזב את הרצפה בלי להתגלגל עליך ואתה מעלה אותו למעלה במקום למשוך אותו עליך בזווית.
סבבה אני אמשיך לעבוד על הסקוואט, אני חייב לציין שזה הרג לי את הגב, הרגשתי מאד את הגב בזמן התרגיל, אני מקווה שזה לא יותר מדי עומס שיוביל לפציעה.סקוואט נראה הרבה יותר טוב. לדעתי אתה רק מסתכל יותר מדי למטה, הנקודה הדמיונית אמורה להיות כמטר וחצי ממך.
הדד ליפט גם נראה יותר טוב. אני חושב אבל שאתה לא מנצל מספיק את ההאמסטרינגס ומרים יותר עם הגב. נראה כאילו שהמוט עוזב את הרצפה בלי להתגלגל עליך ואתה מעלה אותו למעלה במקום למשוך אותו עליך בזווית.
כן אני מודע לזה שהיו חזרות שלא שברתי מקביל. כרגע אני מתמקד בתנועה עצמה, אני אנסה לשפר עומק באימון הבא, מה שכן שמתי לב שיש לי buttwink, ואני מפחד שאם אני ארד יותר עמוק הוא יהיה מוגזם מדי.זה לא מה שאמור להיות?
לדעתי בסקוואט אתה צריך לרדת יותר עמוק,קצת קשה לי לדעת מלמעלה.
החזקת את האוויר במהלך כל החזרה ואז הוצאת אותו בעלייה?אני חייב לציין שזה הרג לי את הגב,
טוב שאתה מודע,במשקלים שכאלו אין סיבה שהחזרות היו עמוקות וטובות.כן אני מודע לזה שהיו חזרות שלא שברתי מקביל.
לא רציני,לא הייתי דואג בשלב הזה.שכן שמתי לב שיש לי buttwink
תיקון, כשאתה נמצא כבר למעלה. לא בזמן העלייה עצמה.החזקת את האוויר במהלך כל החזרה ואז הוצאת אותו בעלייה?
החזקת את האוויר במהלך כל החזרה ואז הוצאת אותו בעלייה?
טוב שאתה מודע,במשקלים שכאלו אין סיבה שהחזרות היו עמוקות וטובות.
לא רציני,לא הייתי דואג בשלב הזה.
תיקון, כשאתה נמצא כבר למעלה. לא בזמן העלייה עצמה.