הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עקמת

gegegefef

משתמש מתחיל
144
3
נק' מוניטין:
3
144
3
יש לי עקמת 27 מעלות יש לי כאב חלש כבר שנה ולא כל כך זוכר אני רק יודע שזה בגלל העקמת כתף ימין יותר גבוה שזה הצד שכואב בצוואר
זה הרגשה שהצוואר תפוס בצד שמאל
איזה טיפולים יכולים להחלים את הכאב הזה
כאילו תמיד האיזור הזה טיפה תפוס זה מרגיש שזה בטרפז השמאלי חשום לאמר שאני מתאמן בחדר כושר אבל אני לא עושה תרגילים כמו סקוואט דדליפט חוץ מבנץ ולחיצת כתפיים בשכיבה שיפוע חיובי שזה מכונה

יש לי עקמת 27 מעלות יש לי כאב חלש כבר שנה ולא כל כך זוכר אני רק יודע שזה בגלל העקמת כתף ימין יותר גבוה שזה הצד שכואב בצוואר
זה הרגשה שהצוואר תפוס בצד שמאל
איזה טיפולים יכולים להחלים את הכאב הזה
כאילו תמיד האיזור הזה טיפה תפוס זה מרגיש שזה בטרפז השמאלי חשום לאמר שאני מתאמן בחדר כושר אבל אני לא עושה תרגילים כמו סקוואט דדליפט חוץ מבנץ ולחיצת כתפיים בשכיבה שיפוע חיובי שזה מכונה

בן כמה אתה?

עוד חודש חודשיים 18

27 מעלות זה בערך על הגבול בין עקמת קלה לבין בינונית. גיל 18 זה בערך סוף צמיחת עמוד השדרה , כך שלא נשמע שזה אמור להחמיר יותר מדי.
היית אצל רופא/פיזיותרפיסט?

• פותח/ת השרשור
כן הייתי אצל אורטופדית והיא אמרה לי שהעקמת לא תחמיר עוד כמו שאמרת
יש סיכויי שהעקמת נגרמה בגלל שיש לי כף רגל אחת דו צדדית ככה היא אמרה כשאמרתי לה שאני מרגיש שהעקב בולטת לי ואני מרגיש שהרגל הזאתי יותר ארוכה מהשנייה ? והיא אמרה שזה בגלל העקמת אני מרגיש שהרגל יותר ארוכה.
אני עוד מעט הולך לשים מדרסים בגלל הכף רגל .
אז קיצר מה יכול לעזור לכאב בצוואר להחלים
היא אמרה לי שאני צריך ללכת לרופא שיניים שאולי יש בעיה בשינניים שגורם לכאב הזה בצוואר כדי לשלול אפשרויות
אבל אני לא חושב שזה קשור לשיניים
יש עוד משהו לאמר צוואר צד שמאל גם יותר נפוח
וגם רואים בתצלום של העמוד שדרה שהוא כזה עקום כאילו נפוח בצד אחד

כן הייתי אצל אורטופדית והיא אמרה לי שהעקמת לא תחמיר עוד כמו שאמרת
יש סיכויי שהעקמת נגרמה בגלל שיש לי כף רגל אחת דו צדדית ככה היא אמרה כשאמרתי לה שאני מרגיש שהעקב בולטת לי ואני מרגיש שהרגל הזאתי יותר ארוכה מהשנייה ? והיא אמרה שזה בגלל העקמת אני מרגיש שהרגל יותר ארוכה.
אני עוד מעט הולך לשים מדרסים בגלל הכף רגל .
אז קיצר מה יכול לעזור לכאב בצוואר להחלים
היא אמרה לי שאני צריך ללכת לרופא שיניים שאולי יש בעיה בשינניים שגורם לכאב הזה בצוואר כדי לשלול אפשרויות
אבל אני לא חושב שזה קשור לשיניים
יש עוד משהו לאמר צוואר צד שמאל גם יותר נפוח
וגם רואים בתצלום של העמוד שדרה שהוא כזה עקום כאילו נפוח בצד אחד

"קיצר" , תלך לרופא שיניים כפי שהמליצה האורטופדית.
אם הרופא שיניים לא ימצא בעיה שקשורה לשיניים , כדאי להגיע לפיזיותרפיסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית