עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שאתה מתכוון לקצות אצבעות. העקבים שלו לא זזו.העקבים שלך עולים בזמן הירידה בסקוואט.
אתה בטוח שהסתכלת על הסרטון שהוא העלה?1. בפרס האחיזה רחבה מדי
2. כשאתה נח בין חזרות בפרס תנוח כשהמוט למעלה, אחרת אתה מאבד מלא כוח. חזרה אמורה להיות תנועה מהירה שמתחילה כשהמוט למעלה ומסתיימת כשהמוט למעלה, בדיוק כמו בלחיצת החזה.
3. הסקוואט לא מספיק עמוק.
4. העקבים שלך עולים בזמן הירידה בסקוואט. תנסה להטות יותר את הגב קדימה כי המוט לא נמצא כל התנועה מעל מרכז כף הרגל. במשקלים כבדים זה יהיה בעייתי.
לא מצאתי עוד משהו
לא הגיוני ללכת לפי המעודכנת? 😕אגב, במהדורה השלישית ריפטו מציע להתחיל את התנועה מלמטה. במהדורה השנייה הוא מציע להתחיל מלמעלה. זה בקשר לסעיף 2 שכתבת...
אם הוא (טנק) הציע לנוח למעלה, כנראה שהוא עובד לפי המהדורה השנייה. בגלל זה הערתילא הגיוני ללכת לפי המעודכנת? 😕
עברית שפה קשהאני חושב שאתה מתכוון לקצות אצבעות. העקבים שלו לא זזו.
לא שבר מקביל. והתכוונתי לקצות האצבעות העברית שלי נשברה משום מההעקבים לא עולים אפילו מילימטר וגם העומק נראה בסדר גמור
אתה בטוח שלא נחים למעלה ב2 המהדורות? אני לא יודע ת'אמת, אבל לפי עבודת האגן מדובר על המהדורה השלישית לדעתי ששם בטוח נחים למעלהאם הוא (טנק) הציע לנוח למעלה, כנראה שהוא עובד לפי המהדורה השנייה. בגלל זה הערתי
במהדורה השלישית "נחים" כשהמוט על החזה.אתה בטוח שלא נחים למעלה ב2 המהדורות? אני לא יודע ת'אמת, אבל לפי עבודת האגן מדובר על המהדורה השלישית לדעתי ששם בטוח נחים למעלה
אחר - הישענות לאחור בפרסאתה בטוח שלא נחים למעלה ב2 המהדורות? אני לא יודע ת'אמת, אבל לפי עבודה האגן מדובר על המהדורה השלישית ששם בטוח נחים למעלה
במהדורה השלישית "נחים" כשהמוט על החזה.
מעניין. חשבתי שזה הפוך. תודה על התיקון.