לא שולל, לא רואה אף אחד שעומד להגיע לזה בקרוב חוץ מסופטי או אולי אליהו אם יתחיל להזריק
ברצינות רגע, יש מישהו בארץ שמתכנן לתת 400 סקוואט ? לא. אז
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא שולל, לא רואה אף אחד שעומד להגיע לזה בקרוב חוץ מסופטי או אולי אליהו אם יתחיל להזריק
ברצינות רגע, יש מישהו בארץ שמתכנן לתת 400 סקוואט ? לא. אז
כמי שעובד מול המפעל ומחלקת הייצור שלהם אני יכול לומר בפה מלא שבכל חגורה יורדים לרמת הפרטים הקטנים: איזה צבע תפרים, איזה צבע חגורה, איזה סוג אבזם וסוג ציפוי וכו׳ וכו׳ ובנוסף כל חגורה מיוצרת חלקה ביד, כל מה שרשמת פה על ייצור המוני פשוט לא נכון(ואפילו אין מלאי עודפים למפעל כי אין ייצור המוני).ואני דיברתי על הלונגהורן רק בגלל שהבחור שציטטתי אותו השווה מבחינת המחיר את החגורה שלנו ללונגהורן מבחינת המחיר ובנוסף לכך החגורות ייצור אישי שלנו במחיר של חגורות שמיוצרות ביצור המוני רק שהמחיר אצלנו הוא מחיר אפילו יותר זול מחגורה רגילה.
כל אחד יקנה מה שטוב לו, כנראה שיש הרבה שלא צריכים להוציא 150 דולר על חגורה מצד שני מי שבסוף כן יוציא את הסכום הזה עדיף שלא יקנה סתם פעמייםלמה לרקום שם מאחורה כשאפשר לכתוב עם טיפקס 🤯 #תימני @talp
ברצינות רגע, יש מישהו בארץ שמתכנן לתת 400 סקוואט ? לא. אז סביר להניח שהוא יכול לקנות משוהם, אני לא רוצה אבל להכנס לפינה הזאת. לדעתי מי שלא פאוורליפטר ולא מתכוון להתחרות ואין לו סקוואט מרשים של 180 קילו או יותר, RDX הוא מקסים ומלבלב
פוסט שנפתח לפני 7 שנים נשמה. לא נראה לי שמישהו חזה מהזמן הזה את המלחמה כיום.לא מזמינים מרוסיה יותר אפרופו
חחחחח רגע היית תגובה אחת מעלי שנעלמה שהקפיצה את זה, אני לא הזוי מספיק ללכת לפוסט של 2015 סתם ככה 🤣פוסט שנפתח לפני 7 שנים נשמה. לא נראה לי שמישהו חזה מהזמן הזה את המלחמה כיום.