עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פמילי זה הזה שבקניון חיפה או הזה שבגרנד?
בכל מקרה, לפי מה שאני יודע @NonCivilized התאמן בהולמס שבקניון חיפה ונראה לי ש @incin התאמן פעם בגרנד.
לגבי המלצות, אני מתאמן בטכניון אבל לא הייתי כזה ממליץ עליו. יש את הACT שהוא אחלה של מכון.
איפה את גר?
איפה בחיפה?
תחפש ACTקרוב לאוניברסיטת חיפה
אני בעיקר מתלבט בין הולמס פלייס קניון חיפה, הולמס פלייס פמילי נו"ש, וספייס בנשר.
תחפש ACT
מכון נהדר...
חיפה הוא בסדר אבל אתה משלם הרבה וסתם על דברים שאתה לא צריך, יש פלטות לא עגולות, ראק אחד.
כנ"ל ספייס בנשר הוא על הפנים.
ACT נמצא במרכז אבא חושי בנו"ש והוא נהדר וידידותי לליפטרים עם הרבה מאד חבר'ה מהפורום שמבינים עניין.
יש את SCOOP ממש זול עכשיו 115 לחודש
שבוע הבא אקפוץ לאימון ניסיון שם
מאוחר מידי!? XD
ולהתאמן בערב?
ניסיתי את הדבר הזה שנקרא להתאמן מוקדם, ממש קשה לעשות את זה כי אתה חצי מנומנם כל האימון, אתה לא נותן את המקס שלך, אבל אולי אני פשוט לא בן אדם של בוקר.
למה לא ממליץ? גם אם נתחשב בזה שזה 200 שח לשנה ?פמילי זה הזה שבקניון חיפה או הזה שבגרנד?
בכל מקרה, לפי מה שאני יודע @NonCivilized התאמן בהולמס שבקניון חיפה ונראה לי ש @incin התאמן פעם בגרנד.
לגבי המלצות, אני מתאמן בטכניון אבל לא הייתי כזה ממליץ עליו. יש את הACT שהוא אחלה של מכון.
לא ממליץ לאנשים חיצוניים. אם אתה סטודנט כמוני שמשלם 200 לשנה אז כן ממליץ.למה לא ממליץ? גם אם נתחשב בזה שזה 200 שח לשנה ?
יש את SCOOP ממש זול עכשיו 115 לחודש
שבוע הבא אקפוץ לאימון ניסיון שם