הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו מתאמן בהולמס פלייס פמילי בחיפה?

tzvi5555

משתמש מתחיל
24
2
נק' מוניטין:
2
24
2
איך המקום? מומלץ?
מה מדד העומס?

יש מכוני כושר אחרים מומלצים (כאלה שהמחיר בהם שפוי).

פמילי זה הזה שבקניון חיפה או הזה שבגרנד?
בכל מקרה, לפי מה שאני יודע @NonCivilized התאמן בהולמס שבקניון חיפה ונראה לי ש @incin התאמן פעם בגרנד.

לגבי המלצות, אני מתאמן בטכניון אבל לא הייתי כזה ממליץ עליו. יש את הACT שהוא אחלה של מכון.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה, לפי מה שאני יודע @NonCivilized התאמן בהולמס שבקניון חיפה ונראה לי ש @incin התאמן פעם בגרנד.

לגבי המלצות, אני מתאמן בטכניון אבל לא הייתי כזה ממליץ עליו. יש את הACT שהוא אחלה של מכון.

לא זה ולא זה.
בגרנד זה הפרימיום, בקניון חיפה זה אנרג'י.
יש אחד נוסף בנווה שאנן שהוא פמילי.

• פותח/ת השרשור
קרוב לאוניברסיטת חיפה

אני בעיקר מתלבט בין הולמס פלייס קניון חיפה, הולמס פלייס פמילי נו"ש, וספייס בנשר.
תחפש ACT
מכון נהדר...

חיפה הוא בסדר אבל אתה משלם הרבה וסתם על דברים שאתה לא צריך, יש פלטות לא עגולות, ראק אחד.
כנ"ל ספייס בנשר הוא על הפנים.
ACT נמצא במרכז אבא חושי בנו"ש והוא נהדר וידידותי לליפטרים עם הרבה מאד חבר'ה מהפורום שמבינים עניין.

• פותח/ת השרשור
תחפש ACT
מכון נהדר...

חיפה הוא בסדר אבל אתה משלם הרבה וסתם על דברים שאתה לא צריך, יש פלטות לא עגולות, ראק אחד.
כנ"ל ספייס בנשר הוא על הפנים.
ACT נמצא במרכז אבא חושי בנו"ש והוא נהדר וידידותי לליפטרים עם הרבה מאד חבר'ה מהפורום שמבינים עניין.

הוא נפתח ב7 בבוקר זה מאוחר מידי.
אני מתאמן לפני העבודה.
שונא להתאמן בערב כשמפוצץ במלא אנשים.

• פותח/ת השרשור
ולהתאמן בערב?

מכוני כושר עמוסים באנשים בערב וזה פחות מתאים לי.

אני גם אוהב להתחיל את היום בידיעה שהאימון כבר מאחוריי.

אני בטוח שגם לך, אם הייתה לך את האופציה והמוטיבציה להתאמן בשעה שבה המכון יחסית ריק.. היית בוחר בזה.. פשוט רוב האנשים לא יקומו מוקדם אם הם לא חייבים 😃

ניסיתי את הדבר הזה שנקרא להתאמן מוקדם, ממש קשה לעשות את זה כי אתה חצי מנומנם כל האימון, אתה לא נותן את המקס שלך, אבל אולי אני פשוט לא בן אדם של בוקר.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי את הדבר הזה שנקרא להתאמן מוקדם, ממש קשה לעשות את זה כי אתה חצי מנומנם כל האימון, אתה לא נותן את המקס שלך, אבל אולי אני פשוט לא בן אדם של בוקר.

אני כבר 4 שנים עושה את זה. עבורי זה מצויין.

מנומנם זה תלוי באיזה שעה אתה הולך לישון 😃

למה לא ממליץ? גם אם נתחשב בזה שזה 200 שח לשנה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית